Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Persze a semminél jobb. Én meg olyan kombinált biztonsági öv-vágó+ szélvédőtörö kalapácson agyaltam, egy kocsiban láttam , oda volt felszerelve a apaszkodó helyére a sofőroldalon. Most van egy törhető penge a kéziféknél a tartóban, de ha borulok lehet a csomitartóban köt ki, ha elérem meg lehet kettévágom magam vele a nagy izgalomban.

Klikk ide!

Nem is olyan hülyeség! Csak ezt se keljen senkinek kipróbálnia... :D

Elküldve
WOW ilyet még nem is láttam :D :)

nem is mondasz hülyeséget ezzel!

Mert ugye vedd csak az alapesetet, hogy simán borulsz, semmi gond, de szerintem ha a teljes testsúlyod az övre nehezedik akkor nem tudod kioldani a csatot. Felnyúlsz, illetve lenyúlsz lepattintod az övvágót, és már mászhatsz is ki. Előfordul, hogy olyan helyen vagy ahol a kutya sem jár még pár órát, és addíg lóghatnál ott fejjel lefele. Ha meg füstöl a kocsi akkor meg ugye jobb ha mielőbb kimászol.

Elküldve
Mert ugye vedd csak az alapesetet, hogy simán borulsz, semmi gond, de szerintem ha a teljes testsúlyod az övre nehezedik akkor nem tudod kioldani a csatot. Felnyúlsz, illetve lenyúlsz lepattintod az övvágót, és már mászhatsz is ki. Előfordul, hogy olyan helyen vagy ahol a kutya sem jár még pár órát, és addíg lóghatnál ott fejjel lefele. Ha meg füstöl a kocsi akkor meg ugye jobb ha mielőbb kimászol.

Az is elég kellemetlen, mikor az övfeszítő elszól. :D :)

Elküldve

azért ennyire ne nézzetek már sok filmet.

nem tudod magad kézel lábbalannyiramegtartani, hogy kicsatold az övet?

ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :D

Elküldve

ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :)

Azért megnézném, hogy ilyen esetben is ilyen higgadtan tudnál-e gondolkodni. :D De kívánom, hogy ne legyen ilyen eseted. :D

Elküldve

ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :)

arra ott a sör, meg a whisky! :D

Elküldve

ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :D

Valahogy csak megoldanánk. :)

Elküldve
Azért megnézném, hogy ilyen esetben is ilyen higgadtan tudnál-e gondolkodni. :) De kívánom, hogy ne legyen ilyen eseted. :D

na épp ez az

és akkor tudnád használni azt a vágót??

nemigazán fog ott ficegni

a szélvédőkiütőnem rossz sztem hasznosabb

Elküldve

:)

Anyámat egy hónapja csesztetem, hogy nem-e jött gépjárműadóról csekk, mondta hogy nem. Átmentem szomszédba, ők kaptak és ma előkerült a csekk, ami szept elején jött. :D

Elküldve
:)

Anyámat egy hónapja csesztetem, hogy nem-e jött gépjárműadóról csekk, mondta hogy nem. Átmentem szomszédba, ők kaptak és ma előkerült a csekk, ami szept elején jött. :D

:D

na felveszel vhova am??

nem jött azóta felkérés. :D

Elküldve
Nem alszok, csak enyém volt az uccsó hsz, most mit írtam volna? Megyek melózni.

én meg nem tudtam aludni egész este... lefeküdtem negyed 1kor... zenét hallgattam, fél3kor megéheztem, kajoltam, és csak fetrengek, most meg nézném a napfelkeltét, de köd van :D

Elküldve
én meg nem tudtam aludni egész este... lefeküdtem negyed 1kor... zenét hallgattam, fél3kor megéheztem, kajoltam, és csak fetrengek, most meg nézném a napfelkeltét, de köd van :)

Te krónikus alvászavarban szenvedsz! :D asitas1_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Elküldve

hát már kezdem én is unni, hogy lefekeszek mondjuk éjfélkor, és akkor is 11-12 kor keel, mint amikor 2-3 kor fekszek...

kíváncsi vagyok a mai napra :D

hogy fogom bírni :)

Elküldve
Jó reggelt mindenkinek!

Vazze megint lemaradtam minden jóról :D

Jó reggelt! :D

hát már kezdem én is unni, hogy lefekeszek mondjuk éjfélkor, és akkor is 11-12 kor keel, mint amikor 2-3 kor fekszek...

kíváncsi vagyok a mai napra :D

hogy fogom bírni :D

Vigyázz! Le ne döntsön a lábadról a semmittevés! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.