invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 haez ígyvan, akkor segítségeddel mindenki megszerezetné nem? idővel el lehetn jutatni mindnekihez egyet, és az adot helyet meg leközlöd. vagy van vmi más is a fűben? Ez nem így megy. A tisztaszoftver-nél papírozni kell és csak magadnak kapsz licenszet, egyet. És kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 tudom, hogy nemastrába való, de itt van élet van nekem egy ilyen: A veki boardoskijelző egysége a km órára ilyenre lehet vkinek szüksége??? vagy dobjam inkább ki, ne foglalja a helyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 egyébként egy astra azért vszonylag nehezen tud kigyulladni az üzemanyag rendszer hibájából nem??? főleg így nehezen, eléggé messze vannak az üzemenyag ellátó rendszerek a kipufogótól... egy része pont a motor másik oldalán, másik része meg jóval magasabban. Végülis csak az injektorról kell lecsúszni/kirepedni a bezincsőnek, és már nyomatja is rá a forró motorra az AC- a benyát. :D látvány. :) Az, én tartok az utastárben egy 10-es kulcsot, ha valami füstől, legalább az akkusarut lehúzom, ha elektromos a tűz, talán még menthetem a dolgot. Tűzoltókészülék sem ártana. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Végülis csak az injektorról kell lecsúszni/kirepedni a bezincsőnek, és már nyomatja is rá a forró motorra az AC- a benyát. :D Az, én tartok az utastárben egy 10-es kulcsot, ha valami füstől, legalább az akkusarut lehúzom, ha elektromos a tűz, talán még menthetem a dolgot. Tűzoltókészülék sem ártana. :D forró? ez nemvíz, hogy 100 fokon gőzzé válik, van annak lobbansápontja, meg gyulladáspontja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 forró? ez nemvíz, hogy 100 fokon gőzzé válik, van annak lobbansápontja, meg gyulladáspontja :D Szerintem ha a gyújtásnál nem smakkol valami, akkor meg van a benzin gyulladás-pontja... :D aztán buuuummmm! :D Lesz belőle külső égésű motor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Szerintem ha a gyújtásnál nem smakkol valami, akkor meg van a benzin gyulladás-pontja... :D aztán buuuummmm! :D Lesz belőle külső égésű motor! :) de akkor kell még az eltört benzinvezeték is :D :D mindegy sztem egy astra főleg 1.4esek nehezebben gyulladnak ki benzin miatt, mintegy agyonzsúfolt akármi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 de akkor kell még az eltört benzinvezeték is :D :D mindegy sztem egy astra főleg 1.4esek nehezebben gyulladnak ki benzin miatt, mintegy agyonzsúfolt akármi :) Emberi hanyagság miatt kigyulladhat ez is. Pölö ha az autószerelő nem húzza meg rendesen a bilincset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Erre nem tudok mit mondani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Erre nem tudok mit mondani.... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Végülis csak az injektorról kell lecsúszni/kirepedni a bezincsőnek, és már nyomatja is rá a forró motorra az AC- a benyát. :D Az, én tartok az utastárben egy 10-es kulcsot, ha valami füstől, legalább az akkusarut lehúzom, ha elektromos a tűz, talán még menthetem a dolgot. Tűzoltókészülék sem ártana. :D Én vettem 1800 Ft-ot megér, sosem lehet tudni! (olyan kicsifajta személyautóba való) igaz csak ez az egy van, és pakolgatom a fábiából az astrába, de tudjátok: addig nincs baj, amíg nincs baj.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Én vettem 1800 Ft-ot megér, sosem lehet tudni! (olyan kicsifajta személyautóba való) igaz csak ez az egy van, és pakolgatom a fábiából az astrába, de tudjátok: addig nincs baj, amíg nincs baj.... :) Az csak tűzoltó spray :D (De nekem is van). Egy időben a Ribi hajlamos volt különböző drótokat szigetelésmentesíteni hőkezeléssel :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Az csak tűzoltó spray :D (De nekem is van). Egy időben a Ribi hajlamos volt különböző drótokat szigetelésmentesíteni hőkezeléssel :) :D :D nah jó jó, akkor az, de jobb mint a semmi nem?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nah jó jó, akkor az, de jobb mint a semmi nem?? :) dehogynem, csak tudj róla hogy másodpercek alatt elfogy. Nehogy arra készülj hogy "akkormostfelnyitoméskörbefújomveleamotorteret" mert akkor cumi lesz :D de persze inkább ne kelljen használni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Én vettem 1800 Ft-ot megér, sosem lehet tudni! (olyan kicsifajta személyautóba való) igaz csak ez az egy van, és pakolgatom a fábiából az astrába, de tudjátok: addig nincs baj, amíg nincs baj.... :D Az a kis tűzoltókészülék szerintem csak arra jó, hogy megnyugtassa magát az ember, hogy felkészült egy tűzesetre. Az már más kérdés, hogy sikerül is eloltani vele a tüzet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Az a kis tűzoltókészülék szerintem csak arra jó, hogy megnyugtassa magát az ember, hogy felkészült egy tűzesetre. Az már más kérdés, hogy sikerül is eloltani vele a tüzet. :D miért, ha vmi tényleg é szerintetek a 6kg-s jó vmire? nemigazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Azok a kis tűzoltókészülékek szerintem csak arra jó, hogy megnyugtassa magát az ember, hogy felkészült egy tűzesetre. Az már más kérdés, hogy sikerül is eloltani vele a tüzet. :D Nekem is azt mondták,hogy sokat nem ér.Valami nagyon rövid idő alatt ürül ki. (1-2-3 másodperc talán) De ha szerencséje van az embernek,elég is lehet.Szerintem attól függ,hogy mi ég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nem! Vistát SP2-t használok! Gyors, megy minden rendesen, szal nincs vele semmi bajom. Próbáltam a Win7-et, de várok, míg tökéletes nem lesz. Tetszik az is. :D Arra várhatsz! :D http://kepfeltoltes.hu/091019/Fot_0522_www...ltoltes.hu_.jpg tudom, hogy nemastrába való, de itt van élet van nekem egy ilyen: A veki boardoskijelző egysége a km órára ilyenre lehet vkinek szüksége??? vagy dobjam inkább ki, ne foglalja a helyet? KELL KELL KELL!!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Erre nem tudok mit mondani.... Na akkor láttad volna a kiskutyákat, amikor nem az anyjukhoz bújtak szopizni hanem egymáshoz. És nem egymás fülét szopták. :) :D Az a kis tűzoltókészülék szerintem csak arra jó, hogy megnyugtassa magát az ember, hogy felkészült egy tűzesetre. Az már más kérdés, hogy sikerül is eloltani vele a tüzet. :D Na jó, de ha nem úgy robban fel, csak füstölög, aztán meg izzik, akkor csak több a semminél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Arra várhatsz! :D Tudom... :D Ezért maradok még a Vistánál. :D Na akkor láttad volna a kiskutyákat, amikor nem az anyjukhoz bújtak szopizni hanem egymáshoz. És nem egymás fülét szopták. :D :) Na jó, de ha nem úgy robban fel, csak füstölög, aztán meg izzik, akkor csak több a semminél. Perverz egy kiskutyáid vannak... :D Az lehet, de inkább senkinek ne keljen kipróbálnia, hogy mennyire elég... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nekem is azt mondták,hogy sokat nem ér.Valami nagyon rövid idő alatt ürül ki. (1-2-3 másodperc talán) De ha szerencséje van az embernek,elég is lehet.Szerintem attól függ,hogy mi ég. azt gondoltam, hogy nem egy nagy durranás, de csak jobb mint a semmi! Mondjuk nállam mindíg van 3 L friss víz (értsd hetente cserélem) a csomitartóban, de mire azt kiveszed! :) (inkább kézmosónak van az ott :D ) ez meg itt van kéznél, tettem olyan kis polcot a kesztyűtartó alá, onnan gyorsan ki tudom venni! Azért valamit csak használ, nem??? :D ..... de inkább senkinek ne keljen kipróbálnia, hogy mennyire elég... :D Igazad van!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Összesen 68 aktív felhasználó olvas bennünket: 38 felhasználó és 30 látogató Látod Novy! Nyáron beszéltük, hogy kihalt a fórum. Tessék! Akkor mondtam, ha jön a hideg, akkor lesznek is bőven fórumozók! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 azt gondoltam, hogy nem egy nagy durranás, de csak jobb mint a semmi! Mondjuk nállam mindíg van 3 L friss víz (értsd hetente cserélem) a csomitartóban, de mire azt kiveszed! :) (inkább kézmosónak van az ott :D ) ez meg itt van kéznél, tettem olyan kis polcot a kesztyűtartó alá, onnan gyorsan ki tudom venni! Azért valamit csak használ, nem??? :D Persze a semminél jobb. Én meg olyan kombinált biztonsági öv-vágó+ szélvédőtörö kalapácson agyaltam, egy kocsiban láttam , oda volt felszerelve a apaszkodó helyére a sofőroldalon. Most van egy törhető penge a kéziféknél a tartóban, de ha borulok lehet a csomitartóban köt ki, ha elérem meg lehet kettévágom magam vele a nagy izgalomban. Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Összesen 68 aktív felhasználó olvas bennünket: 38 felhasználó és 30 látogató Látod Novy! Nyáron beszéltük, hogy kihalt a fórum. Tessék! Akkor mondtam, ha jön a hideg, akkor lesznek is bőven fórumozók! :) Jó a csapat :D :D És nem mellékesen SEGÍTŐKÉSZ, ami manapság nem mondható el mindenhol! :D (sajnos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Persze a semminél jobb. Én meg olyan kombinált biztonsági öv-vágó+ szélvédőtörö kalapácson agyaltam, egy kocsiban láttam , oda volt felszerelve a apaszkodó helyére a sofőroldalon. Most van egy törhető penge a kéziféknél a tartóban, de ha borulok lehet a csomitartóban köt ki, ha elérem meg lehet kettévágom magam vele a nagy izgalomban. Klikk ide! WOW ilyet még nem is láttam :D :) nem is mondasz hülyeséget ezzel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Láttam valahol egy videós tesztet ahol egy kis tűzoltókészüléket (engedélyezett igazi cucc) összehasonlítottak 3 féle tűzoltóspray-el. (csak most nem találom azt a videót, de ha meglesz linkelem) Arra emlékszem hogy egy fém tálba összedobáltak mindenféle szirszart ami autóba éghet (kárpitokat, gumit, műanyagot stb.), aztán leöntötték benzinnel, és tüzet neki. Aztán mérték hogy mivel lehet eloltani, és mennyi idő alatt. A 3 sparyből 2 úgy működött, hogy először úgy nézett ki mintha alkoholspray-t nyomtak volna rá, felerősödött mint állat, aztán lassan eloltotta. Egy volt olyan ami már az elejétől kezdve oltott, és valami 1,5 másodperccel kapott ki a rendes tűzoltókészüléktől (persze ekkora "tüzecskénél") Amire mondták hogy feltűnt, hogfy ilyen büdöset még nem éreztek. Lehet hogy olyan büdös volt hogy megfulladt a tűz :D :) :D Aztén másnap direkt megnéztem hogy milyen van a Ribiben, és pont a büdös, de oltós volt. :D :D Persze a semminél jobb. Én meg olyan kombinált biztonsági öv-vágó+ szélvédőtörö kalapácson agyaltam, egy kocsiban láttam , oda volt felszerelve a apaszkodó helyére a sofőroldalon. Most van egy törhető penge a kéziféknél a tartóban, de ha borulok lehet a csomitartóban köt ki, ha elérem meg lehet kettévágom magam vele a nagy izgalomban. Klikk ide! Nah ennyire paranoiás azé' nem vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts