Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 akkor nyasgem mind a kettőtöknek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 akkor nyasgem mind a kettőtöknek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 szarok a rókátokra :D tökéletesen megy az explorer is, csak régen volt win telepítve sztem... egyszer volt firefoxom, és nem nagyon teszett benne, hogy indításokorvárni kell, még ha pár mp-t csak, de akkor is. és ez nemcsak az én gépemen van így, nehogy ezt mondjátok, mert 4 gépen is ezt tapasztaltam, egyik igaz régi volt, de másik 2 dualos gép volt... de visszatérve a km órára arra nyilatkozzon vki. XP alatt lassú is lesz. Van egy nagy titok: Nem kell bezárni. :D :D De használj IE-t, szedd a vírusokat nyugodtan, nekünk failfoxosoknak nem fáj. :) Én firefoxot használok és tökéletesen működik. Nem kell egy ezredmásodpercet sem várnom indításkor. Azonnal bejön! :D Vista alatt olyan is lesz. Precache-nek hívják a technológiát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 XP alatt lassú is lesz. Van egy nagy titok: Nem kell bezárni. :D :) De használj IE-t, szedd a vírusokat nyugodtan, nekünk failfoxosoknak nem fáj. :D Vista alatt olyan is lesz. Precache-nek hívják a technológiát. :D Régen én is IE-t használtam és voltak gondjaim! :D Honnan tudod, hogy Vistát használok? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 XP alatt lassú is lesz. Van egy nagy titok: Nem kell bezárni. :D :) De használj IE-t, szedd a vírusokat nyugodtan, nekünk failfoxosoknak nem fáj. :D Vista alatt olyan is lesz. Precache-nek hívják a technológiát. :D A Vista valahogy nem tud megmozgatni :D Majd a 7-re rágyúrok (de csak ha már kijött hozzá az SP2 :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Régen én is IE-t használtam és voltak gondjaim! :D Honnan tudod, hogy Vistát használok? :) :D :D Mert abban gyors már a normális precache miatt. :D Vagy linuxot használsz, ez a két lehetőség van. :D Vagy már Win7-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 XP alatt lassú is lesz. Van egy nagy titok: Nem kell bezárni. :D :D ... Kell Windows XE és akkor nem lesz lassú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Kell Windows XE és akkor nem lesz lassú :D LET jobb. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A Vista valahogy nem tud megmozgatni :D Majd a 7-re rágyúrok (de csak ha már kijött hozzá az SP2 :D ) a múltkor felraktuk uncsimmal :D (Mármint a 7-et) szép szép, de lehet hogy tényleg kell majd az az SP2 :) amúgy ő azt mondja elég stabilan megyeget neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Mert abban gyors már a normális precache miatt. :) Vagy linuxot használsz, ez a két lehetőség van. :D Vagy már Win7-t. :D Nem! Vistát SP2-t használok! Gyors, megy minden rendesen, szal nincs vele semmi bajom. Próbáltam a Win7-et, de várok, míg tökéletes nem lesz. Tetszik az is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nem! Vistát SP2-t használok! Gyors, megy minden rendesen, szal nincs vele semmi bajom. Próbáltam a Win7-et, de várok, míg tökéletes nem lesz. Tetszik az is. :D Csütörtökön jön a win7, és jogtiszta lesz...nyammm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Csütörtökön jön a win7, és jogtiszta lesz...nyammm :D Oh micsoda igények :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Oh micsoda igények :D :) :D :D Nem igény. Tény. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nem igény. Tény. :D és most hogy felvágsz :D :D :D :D nekem is kéne, de senki sem akarja megvenni nekem :D úgy látszik nem érek annyit senkinek :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 és most hogy felvágsz :D :) :D :D nekem is kéne, de senki sem akarja megvenni nekem :D úgy látszik nem érek annyit senkinek :D :D tudok adni neked jogtiszta eredeti vindózt ha érdekel. (igaz hogy 3.1-es, német, és egy fél fióknyi floppyn van, de eredeti ;) :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 és most hogy felvágsz :D :D :D :D nekem is kéne, de senki sem akarja megvenni nekem :D úgy látszik nem érek annyit senkinek :D :) Én sem veszem meg nyugi. Nekem jár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Skáácok!! A zafirában benne van a gyári fejegység. (A multikormány miatt marad is). Az eszköz viszont kódot szeretne amit persze hogy nem kaptunk :) Az előző tulajt elérni nem tudjuk, Schillerék megmondták hogy nagyon szívesen segítenek, 5 ropiért mondanak 5 számot. Számonként egy ezrest nem igazán van szívem kib.szni. Nincs valami ötlete valakinek hogy hogy lehet "kiütni" ezt a kódigényét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Skáácok!! A zafirában benne van a gyári fejegység. (A multikormány miatt marad is). Az eszköz viszont kódot szeretne amit persze hogy nem kaptunk :) Az előző tulajt elérni nem tudjuk, Schillerék megmondták hogy nagyon szívesen segítenek, 5 ropiért mondanak 5 számot. Számonként egy ezrest nem igazán van szívem kib.szni. Nincs valami ötlete valakinek hogy hogy lehet "kiütni" ezt a kódigényét? :D Próbálgatással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Próbálgatással. Ha ilyen jól be tudnék lőni 5 számot akkor nem ezzel b.szakodnék :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Csütörtökön jön a win7, és jogtiszta lesz...nyammm :D Egy offline activator segítségével, ugye? :) :D nekem is kéne, de senki sem akarja megvenni nekem Kell RC? :D csak egy licenszkulcs kell hozzá vagy a fentebb említett progi.. :D :D Nos ha egyszer elérem, hogy kidobnak egy stabil ingyéunixot/linuxot abban a pillanatban el is felejtem billgeccet meg a bandáját a fizetgetős baromságaikkal együtt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egy offline activator segítségével, ugye? :) :D Kell RC? :D csak egy licenszkulcs kell hozzá vagy a fentebb említett progi.. :D :D Nos ha egyszer elérem, hogy kidobnak egy stabil ingyéunixot/linuxot abban a pillanatban el is felejtem billgeccet meg a bandáját a fizetgetős baromságaikkal együtt.. :D mivel ő egyetemista, neki jár jogtisztán. időkorlátosan asszem, legalábbis nekünk anno így volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egy offline activator segítségével, ugye? :) :D Kell RC? :D csak egy licenszkulcs kell hozzá vagy a fentebb említett progi.. :D :D Nos ha egyszer elérem, hogy kidobnak egy stabil ingyéunixot/linuxot abban a pillanatban el is felejtem billgeccet meg a bandáját a fizetgetős baromságaikkal együtt.. :D Nincs semmi offline activator. A Műszaki Egyetem minden diákja letölthet jogtiszta szoftvereket, egyetemi licensz alatt. Gyakorlatilag minden microsoft terméket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 mivel ő egyetemista, neki jár jogtisztán. időkorlátosan asszem, legalábbis nekünk anno így volt :) Persze van a tisztaszoftver.hu, ahonnan minden egyetmista tölthet ezt-azt...de ott van papírmunka...stb. A Műegyetemen a központi szerverről letöltöd az iso fájlt (20mb/sec -kel :D ), kiírod, aztán egy megadott helyen aktiválsz, és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Persze van a tisztaszoftver.hu, ahonnan minden egyetmista tölthet ezt-azt...de ott van papírmunka...stb. A Műegyetemen a központi szerverről letöltöd az iso fájlt (20mb/sec -kel :D ), kiírod, aztán egy megadott helyen aktiválsz, és kész. haez ígyvan, akkor segítségeddel mindenki megszerezetné nem? idővel el lehetn jutatni mindnekihez egyet, és az adot helyet meg leközlöd. vagy van vmi más is a fűben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 haez ígyvan, akkor segítségeddel mindenki megszerezetné nem? idővel el lehetn jutatni mindnekihez egyet, és az adot helyet meg leközlöd. vagy van vmi más is a fűben? Na ilyet itt ne tárgyaljatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts