Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

szarok a rókátokra :D

tökéletesen megy az explorer is, csak régen volt win telepítve sztem...

egyszer volt firefoxom, és nem nagyon teszett benne, hogy indításokorvárni kell, még ha pár mp-t csak, de akkor is.

és ez nemcsak az én gépemen van így, nehogy ezt mondjátok, mert 4 gépen is ezt tapasztaltam, egyik igaz régi volt, de másik 2 dualos gép volt...

de visszatérve a km órára arra nyilatkozzon vki.

XP alatt lassú is lesz. Van egy nagy titok: Nem kell bezárni. :D :D

De használj IE-t, szedd a vírusokat nyugodtan, nekünk failfoxosoknak nem fáj. :)

Én firefoxot használok és tökéletesen működik. Nem kell egy ezredmásodpercet sem várnom indításkor. Azonnal bejön! :D

Vista alatt olyan is lesz. Precache-nek hívják a technológiát. :D

Megosztás:

XP alatt lassú is lesz. Van egy nagy titok: Nem kell bezárni. :D :)

De használj IE-t, szedd a vírusokat nyugodtan, nekünk failfoxosoknak nem fáj. :D

Régen én is IE-t használtam és voltak gondjaim! :D

Honnan tudod, hogy Vistát használok? :D :D :D

Megosztás:

XP alatt lassú is lesz. Van egy nagy titok: Nem kell bezárni. :D :)

De használj IE-t, szedd a vírusokat nyugodtan, nekünk failfoxosoknak nem fáj. :D

A Vista valahogy nem tud megmozgatni :D Majd a 7-re rágyúrok (de csak ha már kijött hozzá az SP2 :D )

Megosztás:

Skáácok!! A zafirában benne van a gyári fejegység. (A multikormány miatt marad is). Az eszköz viszont kódot szeretne amit persze hogy nem kaptunk :) Az előző tulajt elérni nem tudjuk, Schillerék megmondták hogy nagyon szívesen segítenek, 5 ropiért mondanak 5 számot. Számonként egy ezrest nem igazán van szívem kib.szni. Nincs valami ötlete valakinek hogy hogy lehet "kiütni" ezt a kódigényét? :D

Megosztás:

Skáácok!! A zafirában benne van a gyári fejegység. (A multikormány miatt marad is). Az eszköz viszont kódot szeretne amit persze hogy nem kaptunk :) Az előző tulajt elérni nem tudjuk, Schillerék megmondták hogy nagyon szívesen segítenek, 5 ropiért mondanak 5 számot. Számonként egy ezrest nem igazán van szívem kib.szni. Nincs valami ötlete valakinek hogy hogy lehet "kiütni" ezt a kódigényét? :D

Próbálgatással.

Megosztás:

Csütörtökön jön a win7, és jogtiszta lesz...nyammm :D

Egy offline activator segítségével, ugye? :) :D

nekem is kéne, de senki sem akarja megvenni nekem

Kell RC? :D csak egy licenszkulcs kell hozzá vagy a fentebb említett progi.. :D :D

Nos ha egyszer elérem, hogy kidobnak egy stabil ingyéunixot/linuxot abban a pillanatban el is felejtem billgeccet meg a bandáját a fizetgetős baromságaikkal együtt.. :D

Megosztás:

Kell RC? :D csak egy licenszkulcs kell hozzá vagy a fentebb említett progi.. :D :D

Nos ha egyszer elérem, hogy kidobnak egy stabil ingyéunixot/linuxot abban a pillanatban el is felejtem billgeccet meg a bandáját a fizetgetős baromságaikkal együtt.. :D

mivel ő egyetemista, neki jár jogtisztán.

időkorlátosan asszem, legalábbis nekünk anno így volt :D

Megosztás:

Nincs semmi offline activator. A Műszaki Egyetem minden diákja letölthet jogtiszta szoftvereket, egyetemi licensz alatt. Gyakorlatilag minden microsoft terméket.

Megosztás:

mivel ő egyetemista, neki jár jogtisztán.

időkorlátosan asszem, legalábbis nekünk anno így volt :)

Persze van a tisztaszoftver.hu, ahonnan minden egyetmista tölthet ezt-azt...de ott van papírmunka...stb. A Műegyetemen a központi szerverről letöltöd az iso fájlt (20mb/sec -kel :D ), kiírod, aztán egy megadott helyen aktiválsz, és kész.

Megosztás:

Persze van a tisztaszoftver.hu, ahonnan minden egyetmista tölthet ezt-azt...de ott van papírmunka...stb. A Műegyetemen a központi szerverről letöltöd az iso fájlt (20mb/sec -kel :D ), kiírod, aztán egy megadott helyen aktiválsz, és kész.

haez ígyvan, akkor segítségeddel mindenki megszerezetné nem?

idővel el lehetn jutatni mindnekihez egyet, és az adot helyet meg leközlöd.

vagy van vmi más is a fűben?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.