Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A mechanikus alkatrészeket még ki lehet árulni belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A mechanikus alkatrészeket még ki lehet árulni belőle :) sovány vígasz! :D én jobb szeretem, ha megmarad a nem mechanikus alkatrész is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Szerintem ugyanaz a verda! :) jól benéztük! :D Na de mindegy is!!! A LÉNYEG, HOGY NEM EGY ASTRÁS TÁRSUNK VOLT!!!! :D Ugyanaz a rákokat. Ennek van spoiler olvadék a csomitartón, ívtörése a nyílásnál meg nincs. Ennek tökig leolvadt a lököse, amiről eddig írtunk, maradt egy egész nagy darab, amin látszik hogy piros. Különben is piros kocka-merci?? :D azt a tulajdonosa gyújtaná föl :D :D igen SP. De tudok mégjobbat. :D Egyik oldalon láttam egy játékot: egy 1.5x1.5 méteres helyre kiborítottak egy láda különböző autóalkatrészt (a legváltozatosabbakat) és aki a legtöbbet felismert belőlük az nyert. :D Amikor az egyik csákkó csípőből levágta hogy az a lyukas elemzdarab aminek meg van reszelve a vége egy kicsit ferdére, az egy trabant kézifékracsnikallantyú akkor jöttem rá hogy nem is egyszerű :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Ugyanaz a rákokat. Ennek van spoiler olvadék a csomitartón, ívtörése a nyílásnál meg nincs. Ennek tökik leolvadt a lököse, amiről eddig írtunk, maradt egy egész nagy darab, amin látszik hogy piros. Különben is piros kocka-merci?? :) azt a tulajdonosa gyújtaná föl :D :D :D :D :D :D :D ugye a piros csak astrában mutat jól ;) különösen Caravánon :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 :D :) :D :D :D ugye a piros csak astrában mutat jól :D különösen Caravánon :D :P Neeem, azé' ferrarin is elfogadható, de csak azért mert olyan astrás ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Neeem, azé' ferrarin is elfogadható, de csak azért mert olyan astrás :D :D mindíg azt mondom, ha megkérdik: -Astrád van? -Hja az is, meg van egy Ferrarim is, csak most ezzel megyek, mert SIETEK!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 mindíg azt mondom, ha megkérdik: -Astrád van? -Hja az is, meg van egy Ferrarim is, csak most ezzel megyek, mert SIETEK!! :D :D há'naná. Főleg az 1.7 DR :D az ciki ha most tűnt fel hogy a fekete maszk van az autódon? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 de ez se benzin miatt. elektrmosság miatt. nem? Sztem diesel lehetett, a benzines nem így ég. Sztem. A mechanikus alkatrészeket még ki lehet árulni belőle :) A fenét, ebből szép meló autót csinálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sztem diesel lehetett, a benzines nem így ég. Sztem. Egy benzines ilyen amikor kiég :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egy benzines ilyen amikor kiég :D :) http://kepfeltoltes.hu/090425/Zsolti_astra...ltoltes.hu_.jpg Ha kiég, akkor mindegy mivel megy, ugyanúgy fog kinézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Ha kiég, akkor mindegy mivel megy, ugyanúgy fog kinézni :D Tudom :D Ez csak azért érintett érzékenyen mert a képen unokatesómé van :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 a benzines nem robban fel? :D bár a mitbustersben bebizonyították, hogy még akkor se robban fel, ha belelőnek a tankba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 a benzines nem robban fel? :D bár a mitbustersben bebizonyították, hogy még akkor se robban fel, ha belelőnek a tankba :D Rokon kipróbálta, neki csak 4 "robbanás" volt, de azok is csak a kerekek :D Amúgy olyan 15-20 km-t ment teletankolás után amikor ez történt :) Szóval nem, nem robban egyből. Ez nem a cobra11 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 a benzines nem robban fel? :D bár a mitbustersben bebizonyították, hogy még akkor se robban fel, ha belelőnek a tankba :) Túl sokat nézel tévét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 há'naná. Főleg az 1.7 DR :D az ciki ha most tűnt fel hogy a fekete maszk van az autódon? ;) :D :) hát ja ciki :P ;) :P :D azt tettem fel, mert cseréltem át a lámpákat, és az meg facelift előtti, csak az passzolt hozzá, vagy a piros :D tudom tudom elcsezstem, mert a pirosat kellett volna feltegyem ugyi? :D de mondom a ferrarim is piros :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hát ja ciki :D ;) :P ;) azt tettem fel, mert cseréltem át a lámpákat, és az meg facelift előtti, csak az passzolt hozzá, vagy a piros :D tudom tudom elcsezstem, mert a pirosat kellett volna feltegyem ugyi? :D de mondom a ferrarim is piros :D :D :D és nem kened le kékre? (az előző amúgy qrva jól vót kinézve szerintem :) ) Cserélem egy piros facelift előttire. Nah? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hát ja ciki :D :D :D ;) azt tettem fel, mert cseréltem át a lámpákat, és az meg facelift előtti, csak az passzolt hozzá, vagy a piros :) tudom tudom elcsezstem, mert a pirosat kellett volna feltegyem ugyi? :D de mondom a ferrarim is piros :D :D :D Én meg tervezem ennek a megvételét, remélem gond nélkül fel lehet rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nah miután helyreállt a fórumon a z és az y honléte... játszodtam a pót km órával, ésamikor hirtelen kipöcköltem 200ra, akkor nem mentvissza csak 40ig aztán 70 ig stb... visszafelé is lehetettvmennyire csalni, de 0ig nem ment vissza valami leht elcsúszik egymáson, ha hirtelen lenne ilyen??? levettem, visszatettem a 0ra megpörgettem, ésnormálisnak tünik. peróbálgattam a világítást, azzala módszerrel, hogy lcd ből kivett fóliákkal tökre homogénné lehet tenni.. igen? nekem vhogynemsikerült, csak még roszabb lett, mint eredetileg, valaki elmesélhetné, hogy annak az illetőnek, aki régen írta hogy sikerült legjobb homogenizálásnak aztlátom, ha fényvezetó plxi felületét is szépenfelcsiszolom, a leddel együtt, és nem direktbe világítok a számlapra, hanem féloldalasan, meg akkor is két szám közzé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 yyyyzzzzz mi a fasyé van ey felcserélve... most néytem msnen jó, de itt ménemjó???? :D :) :D Ayért mert a billentzűyeted angolos(alt+j)tva van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nah miután helyreállt a fórumon a z és az y honléte... játszodtam a pót km órával, ésamikor hirtelen kipöcköltem 200ra, akkor nem mentvissza csak 40ig aztán 70 ig stb... visszafelé is lehetettvmennyire csalni, de 0ig nem ment vissza valami leht elcsúszik egymáson, ha hirtelen lenne ilyen??? levettem, visszatettem a 0ra megpörgettem, ésnormálisnak tünik. peróbálgattam a világítást, azzala módszerrel, hogy lcd ből kivett fóliákkal tökre homogénné lehet tenni.. igen? nekem vhogynemsikerült, csak még roszabb lett, mint eredetileg, valaki elmesélhetné, hogy annak az illetőnek, aki régen írta hogy sikerült legjobb homogenizálásnak aztlátom, ha fényvezetó plxi felületét is szépenfelcsiszolom, a leddel együtt, és nem direktbe világítok a számlapra, hanem féloldalasan, meg akkor is két szám közzé! A hiba nem a fórumban volt és nem is lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 :D :) :D Ayért mert a billentzűyeted angolos(alt+j)tva van :D :D hát nem mert állítgattam, és mint írtam msnen jó volt ki kellett xelnem az oldalt, és mikor ujra behozta már jó volt azért két napja már én is gépezek, hogy ilyettudjak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 hát nem mert állítgattam, és mint írtam msnen jó volt ki kellett xelnem az oldalt, és mikor ujra behozta már jó volt azért két napja már én is gépezek, hogy ilyettudjak :D Akkor lehet hogz a böngésyődnek volt kiakadva ay agza :D :D Rendes mikrósyoft termék? Tegzél már föl egz firefoxot, ey tökéletes :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor lehet hogz a böngésyődnek volt kiakadva ay agza :D :D Rendes mikrósyoft termék? Tegzél már föl egz firefoxot, ey tökéletes :D :) :D szarok a rókátokra :D tökéletesen megy az explorer is, csak régen volt win telepítve sztem... egyszer volt firefoxom, és nem nagyon teszett benne, hogy indításokorvárni kell, még ha pár mp-t csak, de akkor is. és ez nemcsak az én gépemen van így, nehogy ezt mondjátok, mert 4 gépen is ezt tapasztaltam, egyik igaz régi volt, de másik 2 dualos gép volt... de visszatérve a km órára arra nyilatkozzon vki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 szarok a rókátokra :D tökéletesen megy az explorer is, csak régen volt win telepítve sztem... egyszer volt firefoxom, és nem nagyon teszett benne, hogy indításokorvárni kell, még ha pár mp-t csak, de akkor is. és ez nemcsak az én gépemen van így, nehogy ezt mondjátok, mert 4 gépen is ezt tapasztaltam, egyik igaz régi volt, de másik 2 dualos gép volt... de visszatérve a km órára arra nyilatkozzon vki. Én firefoxot használok és tökéletesen működik. Nem kell egy ezredmásodpercet sem várnom indításkor. Azonnal bejön! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 szarok a rókátokra :D tökéletesen megy az explorer is, csak régen volt win telepítve sztem... egyszer volt firefoxom, és nem nagyon teszett benne, hogy indításokorvárni kell, még ha pár mp-t csak, de akkor is. és ez nemcsak az én gépemen van így, nehogy ezt mondjátok, mert 4 gépen is ezt tapasztaltam, egyik igaz régi volt, de másik 2 dualos gép volt... de visszatérve a km órára arra nyilatkozzon vki. nem nyilatkozom, kérj időpontot a menedzseremtől :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts