Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Tényleg! :) Akkor valszeg Hyundai póniló égett ki... Nah akko' ma is megmentettem a világot ( meg az astra sedan böcsületét hogy nem öngyulladnak csak úgy) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Nah akko' ma is "megmentettem a világot" ( meg az astra sedan böcsületét hogy nem öngyulladnak csak úgy) :D :D Akkor most már te is fogsz kiadni képregényt? Mostantól te vagy DawMan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 De a merciknél nincs meg az a törés amit karikáztam. Ennél viszont megvan :D És az ablak teteje is kerek :) Félrevezettél???? nekem tökre szuzkának tűnt!! De a hírekbeli 17 éves volt, úgy olvastam, ez meg amit belinkeltél 18 .... :D :D :D Milyen jól járt az újdonsült boldog tulajdonos :D ezzel se lesz több gondja. :D csóró :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Nah akko' ma is megmentettem a világot ( meg az astra sedan böcsületét hogy nem öngyulladnak csak úgy) :D :) Ha Astra lett volna, akkor ráfogtuk volna az előző tulaj trehányságára. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Akkor most már te is fogsz kiadni képregényt? Mostantól te vagy DawMan! :) Jaja. És ha munkában vagyok de megmenteni kell, akkor széttépem a pólót, és alatt van egy "PaintPower" felirat :D Félrevezettél???? nekem tökre szuzkának tűnt!! De a hírekbeli 17 éves volt, úgy olvastam, ez meg amit belinkeltél 18 .... :D :D :D Nekem is annak tűnt azé' hittem azt hogy az :D bocs, évjáratot nem néztem, csak plusz mínusz 2 évre Ha Astra lett volna, akkor ráfogtuk volna az előző tulaj trehányságára. ;) :D ebben is van ráció kollega ;) Amúgy a 72 órás csere érvényes ilyenekre? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Nekem is annak tűnt azé' hittem azt hogy az :) bocs, évjáratot nem néztem, csak plusz mínusz 2 évre nah most az egyszer.... de legközelebb figyelj oda :D :D :D :D :D De te vagy a megmentőnk DawMan :D a nagy becsületvédő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 De te vagy a megmentőnk DawMan :) a nagy becsületvédő :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 akár hogy nézem... a suzukinak szögletes ahátsó üveg sarka, a kigyulladtnak meg kerek, illetve nem passzola hátsó lökös sem... de a hírekben nagyobbnak látszott akkor is mint egy suzuki :D Akkor....tuning suzuki! :D Na B+! Magammal beszélgetek! :) Összesen 6 aktív felhasználó olvas bennünket: 1 felhasználó és 5 látogató zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor....tuning suzuki! :D Na B+! Magammal beszélgetek! :) Összesen 6 aktív felhasználó olvas bennünket: 1 felhasználó és 5 látogató zotya975 Nem baj Zotya! Erre már vannak nagyon jó gyógyszerek! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nem baj Zotya! Erre már vannak nagyon jó gyógyszerek! :D :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor....tuning suzuki! :D Na B+! Magammal beszélgetek! :D Összesen 6 aktív felhasználó olvas bennünket: 1 felhasználó és 5 látogató zotya975 viszont sosem vagy egyedül, és még egy jó dolog: tudsz magaddal sms-ezni :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 most tényleg egy suzuki miatt írtatok tele 2oldalt :D hát ez az, kérjétek el a forgalmiját/törzskönyvét, abból rögtön kiderül, hogy milyen verda volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 na és ez lépcsős astra segg? sztem nem az elején az index tünt nekem is fel. Szutyuki Swift........ja bammeg, lemaradtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Szutyuki Swift........ja bammeg, lemaradtam. A mercik így néznek ki,amikor égnek: Tegnap du. M3 http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00363_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090429/DSC00364_www...ltoltes.hu_.jpg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A mercik így néznek ki,amikor égnek: akkor ezek szerint csak merci volt??? :D Nah Dáwid így hallgasson rád az ember :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nagy a kavarás, de ha ez a kép az a kép, akkor ugye hogy igye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nagy a kavarás, de ha ez a kép az a kép, akkor ugye hogy igye :D Szerintem ugyanaz a verda! :D jól benéztük! :) Na de mindegy is!!! A LÉNYEG, HOGY NEM EGY ASTRÁS TÁRSUNK VOLT!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 már 3oldal a semmiről... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 már 3oldal a semmiről... :D egy merciről azé nah :D de voltak már lényegtelenebb dolgok is asztalon oldalakon keresztül :D uj játék: ismerd fel a kiégett kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 egyébként egy astra azért vszonylag nehezen tud kigyulladni az üzemanyag rendszer hibájából nem??? főleg így nehezen, eléggé messze vannak az üzemenyag ellátó rendszerek a kipufogótól... egy része pont a motor másik oldalán, másik része meg jóval magasabban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 egyébként egy astra azért vszonylag nehezen tud kigyulladni az üzemanyag rendszer hibájából nem??? főleg így nehezen, eléggé messze vannak az üzemenyag ellátó rendszerek a kipufogótól... egy része pont a motor másik oldalán, másik része meg jóval magasabban. látvány. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 nagy a kavarás, de ha ez a kép az a kép, akkor ugye hogy igye :D Ez nem az a kép,ezt én lőttem úgy fél éve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 látvány. :) uhh,ez elég durva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 de ez se benzin miatt. elektrmosság miatt. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 látvány. :) hát jah, eléggé az! nem is tudom én mit csinálnék ha velem ilyen történne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts