Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 híradót nem nézte vki??? nem egy astra égett ki ? Most hogy mondod... eszembe jutott hogy van TV-m. Minnyá be is kapcsolom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 elsőre azt hittem merci de az eleje astrásan nézet ki Astra8 hobnnan tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 elsőre azt hittem merci de az eleje astrásan nézet ki Astra8 hobnnan tudod? híradóból... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 híradóból... :D :) de nemegyértelmű, mert a hátulja nem olyan volt.. bár lépcsőhátús... de keves kép is volt róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 de nemegyértelmű, mert a hátulja nem olyan volt.. bár lépcsőhátús... de keves kép is volt róla. Hiradobol az eleje teljesen astrara hasonlit az index lapmpa tunt fell nekem elsore :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 de nemegyértelmű, mert a hátulja nem olyan volt.. bár lépcsőhátús... de keves kép is volt róla. Itt van a valagáról egy kép. http://www.hirado.hu/Hirek/2009/10/18/19/S...arolt_auto.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 na és ez lépcsős astra segg? sztem nem az elején az index tünt nekem is fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szerintem sem. Túl ferdék a csomi ajtó szélei, és mik azok a lyukak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szerintem sem. Túl ferdék a csomi ajtó szélei, és mik azok a lyukak? sztem merci 190es vagy milyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 sztem merci 190es vagy milyen A merci nálam is esélyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 na és ez lépcsős astra segg? sztem nem az elején az index tünt nekem is fel. Nekem még egy swift sedan is jobban hasonlít innen, de először ilyen ugrott be :D (bár a lyukakat ez sem magyarázza :) ) swift sedan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Nekem még egy swift sedan is jobban hasonlít innen, de először ilyen ugrott be :D (bár a lyukakat ez sem magyarázza :) ) swift sedan? méretileg ez belefér annaka csomijába, ami a hírekben volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 méretileg ez belefér annaka csomijába, ami a hírekben volt :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swi...utomata-3317742 ? :D (a híreket nem láttam csak azt az egy képet amit Gorbi linkelt. A swift sedan viszon ferde csomitér ajtós, és a lyukakat is bele lehetne beszélni a középen lévő lámpás cuccosba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swi...utomata-3317742 ? :D (a híreket nem láttam csak azt az egy képet amit Gorbi linkelt. A swift sedan viszon ferde csomitér ajtós, és a lyukakat is bele lehetne beszélni a középen lévő lámpás cuccosba :) miért a mercibe nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Dáwidnál a pont! :) Szuzka szedán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 miért a mercibe nem? :D de ilyen tető-hátsóoszlop kombót merciben nem találsz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 most tényleg egy suzuki miatt írtatok tele 2oldalt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 most tényleg egy suzuki miatt írtatok tele 2oldalt :) Dáwidnál a pont! :D Szuzka szedán :D ugye hogy szuzuki? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 akár hogy nézem... a suzukinak szögletes ahátsó üveg sarka, a kigyulladtnak meg kerek, illetve nem passzola hátsó lökös sem... de a hírekben nagyobbnak látszott akkor is mint egy suzuki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 akár hogy nézem... a suzukinak szögletes ahátsó üveg sarka, a kigyulladtnak meg kerek, illetve nem passzola hátsó lökös sem... de a hírekben nagyobbnak látszott akkor is mint egy suzuki :D azisigaz. :) :D p.csába benéztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 azisigaz. :) :D p.csába benéztem :D illetve ahol karikáztál két cmrea csomi térsarka is más Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Jó! Vita lezárva! Az nem szutyoki, nem merci, hanem IFA L60 és kész! namostmár... :D :D Most, hogy jobban megnéztem, tényleg a régi mercire hasonlít! :) De nem! A f.sz se tudja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Jó! Vita lezárva! Az nem szutyoki, nem merci, hanem IFA L60 és kész! namostmár... :D :D Most, hogy jobban megnéztem, tényleg a régi mercire hasonlít! :D De nem! A f.sz se tudja! :D De a merciknél nincs meg az a törés amit karikáztam. Ennél viszont megvan :D És az ablak teteje is kerek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 De a merciknél nincs meg az a törés amit karikáztam. Ennél viszont megvan :D És az ablak teteje is kerek :) Tényleg! :D Akkor valszeg Hyundai póniló égett ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts