Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Inkább videót! :D Inkább a csajt.. :D :D :D Én most láttam és fekete a haja és jó nagy mellei vannak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Én most láttam és fekete a haja és jó nagy mellei vannak! :) Muti, muti!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Muti, muti!!!! :D :D msn-en profilképnek rakta be, sajnos kicsi volt a kép... -Bemegy egy kocsmába Móricka, Pistike, a skót, a szegény, a zsidó, a roma, Jean, az anyós, az angol, a francia, a német, az aranyhal, a jótündér, a nyuszika, a róka, a medve, a farkas, a türelmetlen kismalac, két rendőr, egy szőke egy barna, egy fekete, egy vörös hajú nő. Méregeti őket egy darabig a csapos mire megszólal: - Mi ez? Valami vicc? :) :D :D -Két szőke beszélget: - Ma voltam terhességi teszten. - És nehezek voltak a kérdések? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Én most láttam és fekete a haja és jó nagy mellei vannak! :D Láttam én is :D de tudtommal van neked is egy hasonló kivitelű :) vagy tévednék? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ez nem a nőinemiszerv.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Láttam én is ;) de tudtommal van neked is egy hasonló kivitelű :) vagy tévednék? :D eléggé tévedsz :D de az se rossz macska :D és engem szeret az Izidor :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 ez nem a nőinemiszerv.hu :) Nem jó a link! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Láttam én is :D de tudtommal van neked is egy hasonló kivitelű :D vagy tévednék? :) jóvanna! :D :D Vak azért még nem leszek! :D Van, de most már barna hajú! :D Megunta a feketét. Jobb ez így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 eléggé tévedsz ;) de az se rossz macska :P és engem szeret az Izidor ;) :P :D :D Nem Izidor, hanem Dia! :D :D Nem jó a link! :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 jóvanna! :) :D Vak azért még nem leszek! :D Van, de most már barna hajú! :D Megunta a feketét. Jobb ez így! A kínain volt egy csomó paróka, kellett volna venni, aztán minden este másik nőt újíttok be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 A kínain volt egy csomó paróka, kellett volna venni, aztán minden este másik nőt újíttok be. :D fesd ki akezed :) és megvanminden estére az uj :D lehet akár néger nőd is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 fesd ki akezed :D és megvanminden estére az uj :D lehet akár néger nőd is :) És hogy hívnák? Recska Maresz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 és engem szeret az Izidor ;) :P :D :D El tudom képzelni.. :D jóvanna! :D :D Vak azért még nem leszek! :D Van, de most már barna hajú! ;) Megunta a feketét. Jobb ez így! Áá, jó volt az úgy is, szerintem :) na de kinek hogyan.. :D osztán nehogy megvakujjáámáááán ;) én sem születtem vaknak.. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 fesd ki akezed :) és megvanminden estére az uj :D lehet akár néger nőd is :D Sőt lehet borotvált meg szőrös is... csak szerezni kell egy bundakesztyűt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 am lefárasztottam Diát elég rendesen, de jól türte, gondolom vágta, hogy csakszívózok. na meg a kutya mi Lalee? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Áá, jó volt az úgy is, szerintem :D na de kinek hogyan.. :D osztán nehogy megvakujjáámáááán :D én sem születtem vaknak.. :D :D nekem is jobban bejött a fekete, de már unta. :D Nem baj, lesz még ő fekete, mert az utóbbi időben kérdezgeti, mi lenne, ha megint befestené feketére! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 am lefárasztottam Diát elég rendesen, de jól türte, gondolom vágta, hogy csakszívózok. na meg a kutya mi Lalee? :D Persze, tudta hogy csak a vérét szívod! :D Azt a kutyát nehéz lesz elfelejteni! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Persze, tudta hogy csak a vérét szívod! :D Azt a kutyát nehéz lesz elfelejteni! :) :D pedig készültem rá, tuti ugatni fog, azt elkezd nyivákolni, csoda hogy meglepett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 :) :D Ági... háttő... én ilyet nem mondtam... nem szabad ilyeneket mondani, mert vannekem sajátdrágámakitnagyonszerresseknemÁgikragondololnicsakmerthülyeismerősmutogatja. .. nah végre kiment a szobából :D Szal igen, nem rossz hűha :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 am lefárasztottam Diát elég rendesen, de jól türte, gondolom vágta, hogy csakszívózok. na meg a kutya mi Lalee? :) Kutya is volt? Perverz állatok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 nekem is jobban bejött a fekete, de már unta. :D Nem baj, lesz még ő fekete, mert az utóbbi időben kérdezgeti, mi lenne, ha megint befestené feketére! :D Én is piszkálom az asszonyt, hogy áttrimmelem szőkére :D sőt, minden vágyam az volt, hogy szöszi feje legyen mikor esküdözünk :) de nem jött be és nem is nagyon akar az lenni mostanában... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 pedig készültem rá, tuti ugatni fog, azt elkezd nyivákolni, csoda hogy meglepett? :) :D :D Kutya is volt? Perverz állatok! :D Nem! A kutya az Novy cimbije volt! :D Én is piszkálom az asszonyt, hogy áttrimmelem szőkére :P sőt, minden vágyam az volt, hogy szöszi feje legyen mikor esküdözünk :D de nem jött be és nem is nagyon akar az lenni mostanában... :D :D nála a szőke is felhozódott (persze nem ellenzem) ;) , mert mostanában ha festi a haját, mindig egy kicsivel világosabb színű festéket vesz. Nem tudni, milyen színt hoz a jövő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 :) :D Nem! A kutya az Novy cimbije volt! :D nála a szőke is felhozódott (persze nem ellenzem) :D , mert mostanában ha festi a haját, mindig egy kicsivel világosabb színű festéket vesz. Nem tudni, milyen színt hoz a jövő! :D Én bezzeg szivatva vagyok. Hiába szőkés gyárilag, rejtegeti :D (egyszer elsütöttem hogy ha vörösíti az csak mesterséges intelligencia, de úgy a hátamra csapott hogy azthittem átmegy a gerincem a tüdőmön) marad az hogy régi kép van róla háttérképnek, ott még szőkés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 híradót nem nézte vki??? nem egy astra égett ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 híradót nem nézte vki??? nem egy astra égett ki ? Az volt :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts