spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ő itt van, nem kell képviselned :D értem, és a visszaállás miért következett be? mármint az angelról gyárira. meg egy két tuning képen látni olyat,hogy gyári kinézetű lámpa, de fekete a belseje, az milyen, vagy hogy?? nem mindig vagyok itt, ha feltűnt vagy egy hónapig nem is voltam :) angelről egyedire lett váltás, és nemrég volt műszakin ezért lett visszatéve gyári...majd ha összrakom megint a tunnnning lámpát akkor visszateszem a kocsiba is. egykét tuningkép? van olyan gyári h4es lámpa ami fekete belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ő itt van, nem kell képviselned :) értem, és a visszaállás miért következett be? mármint az angelról gyárira. meg egy két tuning képen látni olyat,hogy gyári kinézetű lámpa, de fekete a belseje, az milyen, vagy hogy?? Szappanról a buborék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 nem mindig vagyok itt, ha feltűnt vagy egy hónapig nem is voltam :) angelről egyedire lett váltás, és nemrég volt műszakin ezért lett visszatéve gyári...majd ha összrakom megint a tunnnning lámpát akkor visszateszem a kocsiba is. egykét tuningkép? van olyan gyári h4es lámpa ami fekete belül... de most per pill itt vagy :D ne kötekedj teis, elég ha én teszem azt :D astrába is van gyárilag ilyen? de mi annak a neve, hol lehet kapni, és mennyiért? egyedi lámpa? képet mutatnál? a szétszedett angel ahhoz tartozik? jól gondolom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 de most per pill itt vagy :D ne kötekedj teis, elég ha én teszem azt :) astrába is van gyárilag ilyen? de mi annak a neve, hol lehet kapni, és mennyiért? egyedi lámpa? képet mutatnál? a szétszedett angel ahhoz tartozik? jól gondolom? :D én mindig kötekszem ugyh....IJ gyárilag nincs, ebayen van, fekete lámpa németre fordíva :D tessék kép: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1250010958.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 de most per pill itt vagy :D ne kötekedj teis, elég ha én teszem azt :D astrába is van gyárilag ilyen? de mi annak a neve, hol lehet kapni, és mennyiért? egyedi lámpa? képet mutatnál? a szétszedett angel ahhoz tartozik? jól gondolom? :) Őőő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ezt a képet láttam már, azt hittem ez fekete angel... közelebbi nincs?? egyébként jól néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Őőő... :) kösz, lusta voltam rákeresni :D ezt a képet láttam már, azt hittem ez fekete angel... közelebbi nincs?? egyébként jól néz ki :D ilyen van hirtelen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 kösz, lusta voltam rákeresni :D ilyen van hirtelen... Szivi! Azért keresgéltem én is, hogy hova írkáltad, de megtaláltam. :D :) BC üzemel már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 kösz, lusta voltam rákeresni :D ilyen van hirtelen... azé' felháborító milyen jól néz ki az autód :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Szivi! Azért keresgéltem én is, hogy hova írkáltad, de megtaláltam. :D :D BC üzemel már? :D áh, még nem sikerült összehozni Ádámmal...de legalább kék csati van már..azóta utaznak a csomiban :D azé' felháborító milyen jól néz ki az autód :D :D :D bicsibocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 azé' felháborító milyen jól néz ki az autód :D :D :) Hja, főleg élőben. :D Mondjuk én hiányolom a GSi lökősbe való ködlámpákat, mikor neki gyári alapfelszereltség amúgy, tehát a vezetékek, kapcsoló ott van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Hja, főleg élőben. :D Mondjuk én hiányolom a GSi lökősbe való ködlámpákat, mikor neki gyári alapfelszereltség amúgy, tehát a vezetékek, kapcsoló ott van. :D naigen, csak kicsit horror ára van a gsi ködösnek :) volt is balhé miatta, de már nem mond semmit fater... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 áh, még nem sikerült összehozni Ádámmal...de legalább kék csati van már..azóta utaznak a csomiban :D bicsibocsi :D Lusta. :D Nekem már csak be kéne programoztatni és pöpec lesz, viszont az ablaktörlőkapcsolóval valamit kezdenem kell, mert úgy néz ki, hogy már agyon volt használva és szét van kopva. Kikapcsolom a hátsó ablaktörlést, töröl hármat elől, felnyomom a kapcsolót egy törlés erejéig oszt töröl hármat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Sp ez így igen jól néz ki. és csak a gyüjtőlencsék vannak benne, azonkívül semmi más?? most majdnem megkérdeztem, mennyiért gyártanál ilyet, de megfizethetetlen szerintem, mivel direkt azért csináltad, hogy egyedi legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 naigen, csak kicsit horror ára van a gsi ködösnek :) volt is balhé miatta, de már nem mond semmit fater... :D :D Mér, miből van? Aranybú'? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mér, miből van? Aranybú'? :D nem de egygyári ködös se ócsó, a gsi é meg duplája vmi 40re emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Lusta. :D Nekem már csak be kéne programoztatni és pöpec lesz, viszont az ablaktörlőkapcsolóval valamit kezdenem kell, mert úgy néz ki, hogy már agyon volt használva és szét van kopva. Kikapcsolom a hátsó ablaktörlést, töröl hármat elől, felnyomom a kapcsolód egy törlés erejéig oszt töröl hármat. :D nekme az tök jól működik....én indexkart is akartam ilyen vastagabbat, bveci tempomatos ilyen, de 10e nem adok érte :D :D ugyh nem lesz. Sp ez így igen jól néz ki. és csak a gyüjtőlencsék vannak benne, azonkívül semmi más?? most majdnem megkérdeztem, mennyiért gyártanál ilyet, de megfizethetetlen szerintem, mivel direkt azért csináltad, hogy egyedi legyen :D üres a lámpa igen, 1projektor, tompított és refit is tudja :D és igen, jól látod...de 80ezer forintért bárkinek odaadom a lámpát :D múltkor találtam egy trafót 22ezerért vateran...izzó 3-4e/db, kell még 2proji, 2gyári lámpa, 2angel, kicsit faragsz, és bummm kész a csokápik ;) ja meg a kábelezés az izzónál a trafóig, meg egy angel kábelköteg se árt, meg a lámpák csatijai... :) inkább nem eladó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 naigen, csak kicsit horror ára van a gsi ködösnek :D volt is balhé miatta, de már nem mond semmit fater... :D :D Amúgy azok a fekete lámpák+indexek amik ott vannak az előző képeken, mi pénzért vannak, meg hogy látni velük? (tegnap 4 madár kiqrta a jobbos indexemet, meg a lámpák már régóta pusztultak voltak, és kéne valami, de ha már cserélek akkor meg miért nézzen ki úgy mintha gyári lenne? :D :D Szóval valami szokatlan de jól kinézős kéne, csak lövésem nincs róla hogy látni egy ilyennel, meg mennyiért vágják az emberhez. Nem a 80 ropi nem jön be :) , a lényeg hogy fekete legyen belül :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Amúgy azok a fekete lámpák+indexek amik ott vannak az előző képeken, mi pénzért vannak, meg hogy látni velük? (tegnap 4 madár kiqrta a jobbos indexemet, meg a lámpák már régóta pusztultak voltak, és kéne valami, de ha már cserélek akkor meg miért nézzen ki úgy mintha gyári lenne? :D :D Szóval valami szokatlan de jól kinézős kéne, csak lövésem nincs róla hogy látni egy ilyennel, meg mennyiért vágják az emberhez. Nem a 80 ropi nem jön be :) , a lényeg hogy fekete legyen belül :D :D hátmost hogy írjam le hogy miként világít...? angelbe xenon volt, melléraktam ezt el is takartam az angel fényét nem volt változás :D viszont ha figyelmes vagy, ilyet nem tudsz venni me én csináltam akkor meg keress rá ebayen a astra f fekalámpa, csak friccul és kidobja :D itt egy kép. ez egy volvoban van, de hasonló konstrukció mint az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Amúgy azok a fekete lámpák+indexek amik ott vannak az előző képeken, mi pénzért vannak, meg hogy látni velük? (tegnap 4 madár kiqrta a jobbos indexemet, meg a lámpák már régóta pusztultak voltak, és kéne valami, de ha már cserélek akkor meg miért nézzen ki úgy mintha gyári lenne? :D :D Szóval valami szokatlan de jól kinézős kéne, csak lövésem nincs róla hogy látni egy ilyennel, meg mennyiért vágják az emberhez. Nem a 80 ropi nem jön be :) , a lényeg hogy fekete legyen belül :D :D Hát akkor van német ebayen ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 nekme az tök jól működik....én indexkart is akartam ilyen vastagabbat, bveci tempomatos ilyen, de 10e nem adok érte :) :D ugyh nem lesz. Arra én is gondoltam. :D Valaki benéz a kocsiba, oszt: "Aztnézd, széria egyhat, tempomattal és fedélzetivel. :D" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 hátmost hogy írjam le hogy miként világít...? angelbe xenon volt, melléraktam ezt el is takartam az angel fényét nem volt változás :) viszont ha figyelmes vagy, ilyet nem tudsz venni me én csináltam Figyelmes vótam, feltűnt csak addiga má' elküldtem :D És nem tudsz olyan valamit ami gyári jellegű cucc, projektoros-xenosos-ufókefélős mindenes extrák nélkül ami simán csak egy lámpa, de fekete a belseje? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Figyelmes vótam, feltűnt csak addiga má' elküldtem :) És nem tudsz olyan valamit ami gyári jellegű cucc, projektoros-xenosos-ufókefélős mindenes extrák nélkül ami simán csak egy lámpa, de fekete a belseje? :D :D Invi most linkelte :D DÁÁÁVID KELJÉÉ FEL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Figyelmes vótam, feltűnt csak addiga má' elküldtem :) És nem tudsz olyan valamit ami gyári jellegű cucc, projektoros-xenosos-ufókefélős mindenes extrák nélkül ami simán csak egy lámpa, de fekete a belseje? :D :D 1 2 3 4 5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Invi most linkelte :D DÁÁÁVID KELJÉÉ FEL :D gyóvvana, már megnéztam, csak mire az előzőt leírtam addigra már Invi is linkelt. f.szé van itt ennyi gomb előttem? :) :D Jájá, ilyenre gondoltam Köcce :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts