spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 ő itt van, nem kell képviselned :D értem, és a visszaállás miért következett be? mármint az angelról gyárira. meg egy két tuning képen látni olyat,hogy gyári kinézetű lámpa, de fekete a belseje, az milyen, vagy hogy?? nem mindig vagyok itt, ha feltűnt vagy egy hónapig nem is voltam :) angelről egyedire lett váltás, és nemrég volt műszakin ezért lett visszatéve gyári...majd ha összrakom megint a tunnnning lámpát akkor visszateszem a kocsiba is. egykét tuningkép? van olyan gyári h4es lámpa ami fekete belül...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 ő itt van, nem kell képviselned :) értem, és a visszaállás miért következett be? mármint az angelról gyárira. meg egy két tuning képen látni olyat,hogy gyári kinézetű lámpa, de fekete a belseje, az milyen, vagy hogy?? Szappanról a buborék. :D
Novy Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 nem mindig vagyok itt, ha feltűnt vagy egy hónapig nem is voltam :) angelről egyedire lett váltás, és nemrég volt műszakin ezért lett visszatéve gyári...majd ha összrakom megint a tunnnning lámpát akkor visszateszem a kocsiba is. egykét tuningkép? van olyan gyári h4es lámpa ami fekete belül... de most per pill itt vagy :D ne kötekedj teis, elég ha én teszem azt :D astrába is van gyárilag ilyen? de mi annak a neve, hol lehet kapni, és mennyiért? egyedi lámpa? képet mutatnál? a szétszedett angel ahhoz tartozik? jól gondolom? :D
spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 de most per pill itt vagy :D ne kötekedj teis, elég ha én teszem azt :) astrába is van gyárilag ilyen? de mi annak a neve, hol lehet kapni, és mennyiért? egyedi lámpa? képet mutatnál? a szétszedett angel ahhoz tartozik? jól gondolom? :D én mindig kötekszem ugyh....IJ gyárilag nincs, ebayen van, fekete lámpa németre fordíva :D tessék kép: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1250010958.jpg
daykiller Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 de most per pill itt vagy :D ne kötekedj teis, elég ha én teszem azt :D astrába is van gyárilag ilyen? de mi annak a neve, hol lehet kapni, és mennyiért? egyedi lámpa? képet mutatnál? a szétszedett angel ahhoz tartozik? jól gondolom? :) Őőő... :D
Novy Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 ezt a képet láttam már, azt hittem ez fekete angel... közelebbi nincs?? egyébként jól néz ki :D
spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Őőő... :) kösz, lusta voltam rákeresni :D ezt a képet láttam már, azt hittem ez fekete angel... közelebbi nincs?? egyébként jól néz ki :D ilyen van hirtelen...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 kösz, lusta voltam rákeresni :D ilyen van hirtelen... Szivi! Azért keresgéltem én is, hogy hova írkáltad, de megtaláltam. :D :) BC üzemel már? :D
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 kösz, lusta voltam rákeresni :D ilyen van hirtelen... azé' felháborító milyen jól néz ki az autód :D :D :)
spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Szivi! Azért keresgéltem én is, hogy hova írkáltad, de megtaláltam. :D :D BC üzemel már? :D áh, még nem sikerült összehozni Ádámmal...de legalább kék csati van már..azóta utaznak a csomiban :D azé' felháborító milyen jól néz ki az autód :D :D :D bicsibocsi :)
daykiller Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 azé' felháborító milyen jól néz ki az autód :D :D :) Hja, főleg élőben. :D Mondjuk én hiányolom a GSi lökősbe való ködlámpákat, mikor neki gyári alapfelszereltség amúgy, tehát a vezetékek, kapcsoló ott van. :D
spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Hja, főleg élőben. :D Mondjuk én hiányolom a GSi lökősbe való ködlámpákat, mikor neki gyári alapfelszereltség amúgy, tehát a vezetékek, kapcsoló ott van. :D naigen, csak kicsit horror ára van a gsi ködösnek :) volt is balhé miatta, de már nem mond semmit fater... :D :D
daykiller Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 áh, még nem sikerült összehozni Ádámmal...de legalább kék csati van már..azóta utaznak a csomiban :D bicsibocsi :D Lusta. :D Nekem már csak be kéne programoztatni és pöpec lesz, viszont az ablaktörlőkapcsolóval valamit kezdenem kell, mert úgy néz ki, hogy már agyon volt használva és szét van kopva. Kikapcsolom a hátsó ablaktörlést, töröl hármat elől, felnyomom a kapcsolót egy törlés erejéig oszt töröl hármat. :)
Novy Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Sp ez így igen jól néz ki. és csak a gyüjtőlencsék vannak benne, azonkívül semmi más?? most majdnem megkérdeztem, mennyiért gyártanál ilyet, de megfizethetetlen szerintem, mivel direkt azért csináltad, hogy egyedi legyen :D
daykiller Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 naigen, csak kicsit horror ára van a gsi ködösnek :) volt is balhé miatta, de már nem mond semmit fater... :D :D Mér, miből van? Aranybú'? :D
Novy Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Mér, miből van? Aranybú'? :D nem de egygyári ködös se ócsó, a gsi é meg duplája vmi 40re emlékszem
spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Lusta. :D Nekem már csak be kéne programoztatni és pöpec lesz, viszont az ablaktörlőkapcsolóval valamit kezdenem kell, mert úgy néz ki, hogy már agyon volt használva és szét van kopva. Kikapcsolom a hátsó ablaktörlést, töröl hármat elől, felnyomom a kapcsolód egy törlés erejéig oszt töröl hármat. :D nekme az tök jól működik....én indexkart is akartam ilyen vastagabbat, bveci tempomatos ilyen, de 10e nem adok érte :D :D ugyh nem lesz. Sp ez így igen jól néz ki. és csak a gyüjtőlencsék vannak benne, azonkívül semmi más?? most majdnem megkérdeztem, mennyiért gyártanál ilyet, de megfizethetetlen szerintem, mivel direkt azért csináltad, hogy egyedi legyen :D üres a lámpa igen, 1projektor, tompított és refit is tudja :D és igen, jól látod...de 80ezer forintért bárkinek odaadom a lámpát :D múltkor találtam egy trafót 22ezerért vateran...izzó 3-4e/db, kell még 2proji, 2gyári lámpa, 2angel, kicsit faragsz, és bummm kész a csokápik ;) ja meg a kábelezés az izzónál a trafóig, meg egy angel kábelköteg se árt, meg a lámpák csatijai... :) inkább nem eladó :P
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 naigen, csak kicsit horror ára van a gsi ködösnek :D volt is balhé miatta, de már nem mond semmit fater... :D :D Amúgy azok a fekete lámpák+indexek amik ott vannak az előző képeken, mi pénzért vannak, meg hogy látni velük? (tegnap 4 madár kiqrta a jobbos indexemet, meg a lámpák már régóta pusztultak voltak, és kéne valami, de ha már cserélek akkor meg miért nézzen ki úgy mintha gyári lenne? :D :D Szóval valami szokatlan de jól kinézős kéne, csak lövésem nincs róla hogy látni egy ilyennel, meg mennyiért vágják az emberhez. Nem a 80 ropi nem jön be :) , a lényeg hogy fekete legyen belül :D :D
spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Amúgy azok a fekete lámpák+indexek amik ott vannak az előző képeken, mi pénzért vannak, meg hogy látni velük? (tegnap 4 madár kiqrta a jobbos indexemet, meg a lámpák már régóta pusztultak voltak, és kéne valami, de ha már cserélek akkor meg miért nézzen ki úgy mintha gyári lenne? :D :D Szóval valami szokatlan de jól kinézős kéne, csak lövésem nincs róla hogy látni egy ilyennel, meg mennyiért vágják az emberhez. Nem a 80 ropi nem jön be :) , a lényeg hogy fekete legyen belül :D :D hátmost hogy írjam le hogy miként világít...? angelbe xenon volt, melléraktam ezt el is takartam az angel fényét nem volt változás :D viszont ha figyelmes vagy, ilyet nem tudsz venni me én csináltam akkor meg keress rá ebayen a astra f fekalámpa, csak friccul és kidobja :D itt egy kép. ez egy volvoban van, de hasonló konstrukció mint az enyém
invictus Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Amúgy azok a fekete lámpák+indexek amik ott vannak az előző képeken, mi pénzért vannak, meg hogy látni velük? (tegnap 4 madár kiqrta a jobbos indexemet, meg a lámpák már régóta pusztultak voltak, és kéne valami, de ha már cserélek akkor meg miért nézzen ki úgy mintha gyári lenne? :D :D Szóval valami szokatlan de jól kinézős kéne, csak lövésem nincs róla hogy látni egy ilyennel, meg mennyiért vágják az emberhez. Nem a 80 ropi nem jön be :) , a lényeg hogy fekete legyen belül :D :D Hát akkor van német ebayen ilyen:
daykiller Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 nekme az tök jól működik....én indexkart is akartam ilyen vastagabbat, bveci tempomatos ilyen, de 10e nem adok érte :) :D ugyh nem lesz. Arra én is gondoltam. :D Valaki benéz a kocsiba, oszt: "Aztnézd, széria egyhat, tempomattal és fedélzetivel. :D" :D :D :D
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 hátmost hogy írjam le hogy miként világít...? angelbe xenon volt, melléraktam ezt el is takartam az angel fényét nem volt változás :) viszont ha figyelmes vagy, ilyet nem tudsz venni me én csináltam Figyelmes vótam, feltűnt csak addiga má' elküldtem :D És nem tudsz olyan valamit ami gyári jellegű cucc, projektoros-xenosos-ufókefélős mindenes extrák nélkül ami simán csak egy lámpa, de fekete a belseje? :D :D
spzoli Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Figyelmes vótam, feltűnt csak addiga má' elküldtem :) És nem tudsz olyan valamit ami gyári jellegű cucc, projektoros-xenosos-ufókefélős mindenes extrák nélkül ami simán csak egy lámpa, de fekete a belseje? :D :D Invi most linkelte :D DÁÁÁVID KELJÉÉ FEL :D
invictus Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Figyelmes vótam, feltűnt csak addiga má' elküldtem :) És nem tudsz olyan valamit ami gyári jellegű cucc, projektoros-xenosos-ufókefélős mindenes extrák nélkül ami simán csak egy lámpa, de fekete a belseje? :D :D 1 2 3 4 5
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Invi most linkelte :D DÁÁÁVID KELJÉÉ FEL :D gyóvvana, már megnéztam, csak mire az előzőt leírtam addigra már Invi is linkelt. f.szé van itt ennyi gomb előttem? :) :D Jájá, ilyenre gondoltam Köcce :D
Recommended Posts