daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 hát...nyomja a vizet magából . Annyira nem értek hozzá sajnos... :) Uhh. :D Nekem meg occsó hidrotőkék lettek beletéve és már a második kezd dízelhangú lenni, de még csak induláskor szólal meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 hát...nyomja a vizet magából . Annyira nem értek hozzá sajnos... :D illetve még nem is láttam. Mert fater vitte el reggel melóba, aztán telefonált...és mondta a hírt Lehet az csak a hengerfejtömítés miatt is, reménykedjünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Uhh. :D Nekem meg occsó hidrotőkék lettek beletéve és már a második kezd dízelhangú lenni, de még csak induláskor szólal meg. :D hát az sem túl kellemes :D Lehet az csak a hengerfejtömítés miatt is, reménykedjünk. Reménykedjünk jaja...mert ha tényleg valami komoly baja van...akkor az nem lesz olcsó dolog. Muterom az meg jobbra balra szidja a kocsit, hogy így szar meg úgy meghogy ebbe az évbe már megint költeni kell rá. Fel is idegesített... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Az új motoroknak darabja 10, párban sztem akár 15-ért is el lehetne adni. bár így lenne, de vaterán párban 5 ért adják a használtakat... nomindegy, az mégodébb van egyenlőre úgyis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 hát az sem túl kellemes :D Reménykedjünk jaja...mert ha tényleg valami komoly baja van...akkor az nem lesz olcsó dolog. Muterom az meg jobbra balra szidja a kocsit, hogy így szar meg úgy meghogy ebbe az évbe már megint költeni kell rá. Fel is idegesített... :D :) :D az én muterom meg még az ablaktisztítót is sajnálja rá,mert havonta egyszer lepucolom.... mondtam neki, hogy akkor lehet buszbérletet venni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 na hazajött....azt mondta fater hogy úgy vette észre hogy nyomja a vizet magából meg reggel füstölt mint a rosseb....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 az én muterom meg még az ablaktisztítót is sajnálja rá,mert havonta egyszer lepucolom.... mondtam neki, hogy akkor lehet buszbérletet venni! :D így van! Na faterral dumálgattunk...összedobjuk a pénzt. Teljes motorgenerál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 az igen komoly a kár ott is? hát a baj nem kevés akkor :D Anyukája parkolt: Bocs J0hnny, hogy helyetted informálok. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 hát erre fogjuk rá, hogy nem vészes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Anyukája parkolt: http://images.netbag.hu/20091013/18331547615.jpg Bocs J0hnny, hogy helyetted informálok. :D :D én sírva fakadtam volna :) :D kitalálom: beton villanyoszlop? :D A hengerfej olyan 25-50 között szok lenni ahogy mostanában nézelődtünk. A tiednek tök egészséges hangja volt, meg ahogy mondtad nem is füstöl, miért kell teljes generál? :D Egy HF tömítés lehet hogy megoldja, sztem ha a többinek nincs baja akkor nem érdemes b.szogatni, amíg nem muszáj nem kéne hozzányúlni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 én sírva fakadtam volna :D :D kitalálom: beton villanyoszlop? :D A hengerfej olyan 25-50 között szok lenni ahogy mostanában nézelődtünk. A tiednek tök egészséges hangja volt, meg ahogy mondtad nem is füstöl, miért kell teljes generál? :D Egy HF tömítés lehet hogy megoldja, sztem ha a többinek nincs baja akkor nem érdemes b.szogatni, amíg nem muszáj nem kéne hozzányúlni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mostanában kicsit könnyen kiakadok :D a galambokra meg főleg :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 hát erre fogjuk rá, hogy nem vészes... Fényezés 30, lakatos 25, műanyagos 6, sacccperkábé! :D Ja, a lámpa még + nemtommennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 én sírva fakadtam volna :) :D kitalálom: beton villanyoszlop? :D A hengerfej olyan 25-50 között szok lenni ahogy mostanában nézelődtünk. A tiednek tök egészséges hangja volt, meg ahogy mondtad nem is füstöl, miért kell teljes generál? :D Egy HF tömítés lehet hogy megoldja, sztem ha a többinek nincs baja akkor nem érdemes b.szogatni, amíg nem muszáj nem kéne hozzányúlni :D Ha már szétkapjuk, megnézzük a hengerek milyen állapotban vannak, az egészet átnézzük. És ha nagyon szutyok akkor generál. Ha nem szutyok akkor csak a nagyon elkopott alkatrészek cseréje. Hétfőn minden kiderül aki nem hallotta volna még akkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Fényezés 30, lakatos 25, műanyagos 6, sacccperkábé! :D Ja, a lámpa még + nemtommennyi... Vagy utángyártott új lökös 10, bontott piros ajtó 10-15, lámpa meg valamennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 na mivan pudingok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Csináltam képet, az angyal hátulról-belülről. Szerintem a kép magáért beszél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Vagy utángyártott új lökös 10, bontott piros ajtó 10-15, lámpa meg valamennyi. hát én is így ondolam, nem volt kedvem visszakeresni, de mikor én mondtam, hogy errefelé 25ért festenek egy elemet már az is borzasztóan sok volt, mostmeg 30? :D na mindegy, de ez tutiolcsóbban kijön, mint előzőleg lett írva. mondjuk azmág kérdéses, hogy a lámpa alattmennyire lett megnyomva az elem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Csináltam képet, az angyal hátulról-belülről. Szerintem a kép magáért beszél. http://img7.tar.hu/invictus/img/39061330.jpg pukk :D ja és mégjobban szét lehet szedni, csak olyan képet nem csináltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Csináltam képet, az angyal hátulról-belülről. Szerintem a kép magáért beszél. kép alapján semmi probléma. renaultok focusok stb stb ugyan ez. csak még vékonyabb vezetékekkel :D szakadnak is helyzetjelzőcserekor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 kép alapján semmi probléma. renaultok focusok stb stb ugyan ez. csak még vékonyabb vezetékekkel :D szakadnak is helyzetjelzőcserekor. Nembaj, akkorsem látni vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Nembaj, akkorsem látni vele. :D ezt nem vitatom, mert nekem nincs ilyen. SP te is hozzászólhatnál, neked elég régóta ilyened van Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 eztnem vitetom, mert nekem nincs ilyen. SP te is hozzászólhatnál, neked elég régóta ilyened van Neki már régóta nem Angele van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 eztnem vitetom, mert nekem nincs ilyen. SP te is hozzászólhatnál, neked elég régóta ilyened van Neki már régóta nem Angele van. :) hát igen....bár most gyárival nyomulok, és kifolyik a szemem tőle :D sárga...felkapcsolom látom h szép lassan felizzik az izzószál :D am halogennel én sem láttam semmit angelben, xenonnal használható volt. de a mostani az mindent visz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Neki már régóta nem Angele van. :) ő itt van, nem kell képviselned :D hát igen....bár most gyárival nyomulok, és kifolyik a szemem tőle :D sárga...felkapcsolom látom h szép lassan felizzik az izzószál :D am halogennel én sem láttam semmit angelben, xenonnal használható volt. de a mostani az mindent visz :D értem, és a visszaállás miért következett be? mármint az angelról gyárira. meg egy két tuning képen látni olyat,hogy gyári kinézetű lámpa, de fekete a belseje, az milyen, vagy hogy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts