Alex0403 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 ma csináltam vmit, képben mondanám el :D : http://kepfeltoltes.hu/view/091015/gy_rada...ltoltes.hu_.jpg úgylátszik vmi nem jött össze akarbantartáskor... eddig tudtam képet linkelni most miért nem megy? ne mán....akkus csavarbehajtó??? Minden tiszteletem a tiéd, ha valóban kézzel hajtottad be! Nekem nem lett volna türelmem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 ma csináltam vmit, képben mondanám el :D : úgylátszik vmi nem jött össze akarbantartáskor... eddig tudtam képet linkelni most miért nem megy? Jobb, mint ha dalban mondanád el :D Nekem egy nénit mutat, mit csináltál vele :) mutatott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 ma csináltam vmit, képben mondanám el :D : http://kepfeltoltes.hu/view/091015/gy_rada...ltoltes.hu_.jpg úgylátszik vmi nem jött össze akarbantartáskor... eddig tudtam képet linkelni most miért nem megy? mert csak :D . De megnéztem a linket. Elég nehéz lehetett tekerni azt a csavarhúzót ha ekkora karod lett tőle :D Tegnap lőttem egy irodaház liftjében: Levontam a következtetést: Nyomd meg a gombot-Várj 24 órát-és kezdhetsz is beszélni. (valaki szerint nem ezt jelenti? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Má látom. Akkor most töltőn van a karod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 ne mán....akkus csavarbehajtó??? Minden tiszteletem a tiéd, ha valóban kézzel hajtottad be! Nekem nem lett volna türelmem hát az egészet nem, vagyis az alján még ennyi van, azt kézzel hajtottam be, meg ennek is a felét, csak meguntam,és fúróval hajtogattam be :) Jobb, mint ha dalban mondanád el :D Nekem egy nénit mutat, mit csináltál vele :D mutatott... a néni a sima kép volt, és ami bejön,azt nem akarja működtetni, mint beszúrt képet, szóval nemtudom, de a karbantartás vhogy nem sikerült jól szerintem... a kepfeltoltes.hu- ról nem tudok képet beszúrni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 mi a fak van? nekem ne mmegy aképfeltöltésről aképbeszúrás... pedig Dáw is onnan tolta ide :S ujraindulok, hátha az a baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 mert csak :D . De megnéztem a linket. Elég nehéz lehetett tekerni azt a csavarhúzót ha ekkora karod lett tőle :) Tegnap lőttem egy irodaház liftjében: http://kepfeltoltes.hu/091015/20091014_www...ltoltes.hu_.jpg Levontam a következtetést: Nyomd meg a gombot-Várj 24 órát-és kezdhetsz is beszélni. (valaki szerint nem ezt jelenti? :D ) Igazából azt jelenti, hogy a nap 24órájában hívható....de valóban félreérthető :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Igazából azt jelenti, hogy a nap 24órájában hívható....de valóban félreérthető :D :D tudom, de az nem olyan érdekes :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 hát csak sikerült... ujra fel kellett töltenem ,mert azzal alinkkel nemakart működni.. érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 mert csak :D . De megnéztem a linket. Elég nehéz lehetett tekerni azt a csavarhúzót ha ekkora karod lett tőle :D Tegnap lőttem egy irodaház liftjében: http://kepfeltoltes.hu/091015/20091014_www...ltoltes.hu_.jpg Levontam a következtetést: Nyomd meg a gombot-Várj 24 órát-és kezdhetsz is beszélni. (valaki szerint nem ezt jelenti? :) ) ugye nem mondod komolyan, hogy még itthon is ezt kell nézegetnem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 ugye nem mondod komolyan, hogy még itthon is ezt kell nézegetnem :D az enyémet nézzed az vicces :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 az enyémet nézzed az vicces :D szeretnéd, hogy olyan karod legyen mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 szeretnéd, hogy olyan karod legyen mi? :D áh nem, leszakad na tőből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 User Guide :D :D huhh... máma má' ma van? :D Jóccakákat, holnap koránkeltenek :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 User Guide :) :D http://kepfeltoltes.hu/091016/shit..3_www....ltoltes.hu_.jpg A jobb alsót látván lefordultam a székről :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Akar valaki legozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 csinálgatnám a ládát... csatlakozó panelt festeném, megyek ki... és esik a hó ... októbrben korai még nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 csinálgatnám a ládát... csatlakozó panelt festeném, megyek ki... és esik a hó ... októbrben korai még nem? :) A 32 fok normálisabbnak tűnt a múlthéten? :D Arra leszek kíváncsi hogy hány év múlva fogom a szülinapomat hógolyózással tölteni :D . Érdekes idők vannak újabban. csináld a ládát a szobában. Vagy garázsban, ha már van olyanod használd ki :D :D Akar valaki legozni? http://liftesek.extra.hu/auto/volvo.jpg :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 azon vagyok... urban legend eset fogok álmodni,a festék szag miatt :D de haladok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 azon vagyok... urban legend eset fogok álmodni,a festék szag miatt :D de haladok :) Az a lényeg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 csinálgatnám a ládát... csatlakozó panelt festeném, megyek ki... és esik a hó ... októbrben korai még nem? :D Hát mégis mire számítottál? Minden reggel kaparom az ablakot min. -4 fokban...ugyhogy Te csak ne rinyálj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Hát mégis mire számítottál? Minden reggel kaparom az ablakot min. -4 fokban...ugyhogy Te csak ne rinyálj :D Te se, mert a tied még -4-ben is beindul :) nekem ez már +4-ben sem egyszerű :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Te se, mert a tied még -4-ben is beindul :) nekem ez már +4-ben sem egyszerű :D :D :D A zöld is indult 1 kulcsra -28ban a tavaly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 A zöld is indult 1 kulcsra -28ban a tavaly :D :D :) :D Mondtam hogy add nekem a motorját :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Egyébként a régi gyertyák: Első hengernél gyönyörű szép tiszta, őzbarna, második hengeré: enyhén olajos dzsuvás, és hófehérek a pólusok. Harmadik gyertya nagyon olajos, dzsuvás, enyhén fehér, negyedik meg őzbarna. Ez így normális egyébként? :D milyen gyujtásod van? DIS? Mert a DIS párosával gyujt és ha jól emlékszem akkor 1-4 és 2-3 van párosítva. Szóval neked akkor lehet a 2-3 al van gondod. Lehet ez letestelő kábel vagy rossz DIS is. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts