Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
mi vót eddig a fórummal? frissültünk? :) :D

még jó, hogy direkt beírtam :D

Szerintem 98-ig, amíg át nem adták a lengyeleknek.

Pl: 97/10

kössz

pont ilyen kellenenekem :D

csak nem ződbe, meg nem ecotecóval :S

Elküldve
még jó, hogy direkt beírtam :D

kössz

télleg, most hogy mondod... :D (monnyuk Te asszondtad hogy 17:00-3:30-ig nem lesz. Mé' beszélel összemegvissza? ;) ) különben télleg, már emlékszem, de nekem valamiért csak az e-mailcímek nem működése maradt meg :) a többit nem sikerült elolvasni :D

elvonási tüneteim voltak már :D itt nyomogatom remegő kézzel, tágult pupillával 2 órája a frissítés gombot :D :D

Elküldve
még jó, hogy direkt beírtam :)

kössz

A többi stim ? :D

Mondjuk az ülést elfogadnám

Elküldve
Mi a francot kerestek ott a Fejér megyeiek? :) Azonkívül, hogy téged bemérjenek :D

Mert fehérváron van ez a sebességmérősdi központ. Valószínűleg helybeliek voltak, csak az adatokat fehérvárra küldik el és ott dolgozzák fel.

Elküldve
télleg, most hogy mondod... :D (monnyuk Te asszondtad hogy 17:00-3:30-ig nem lesz. Mé' beszélel összemegvissza? ;) ) különben télleg, már emlékszem, de nekem valamiért csak az e-mailcímek nem működése maradt meg :) a többit nem sikerült elolvasni :D

elvonási tüneteim voltak már :D itt nyomogatom 2 órája a frissítés gombot :D :D

tegnap is volt vmifrissítés...

de ma se úgy van, mint ahogy írták, de ennek öröljünk, mert hamarabb fórumozhatunk :D

A többi stim ? :D

Mondjuk az ülést elfogadnám

igazából még a színe se rossz

csak az ecotec :S

és még az ára is jó.. szerintem.

namajd ha ott tartok, rem sikerül találni ilyesmit

Elküldve
tegnap is volt vmifrissítés...

de ma se úgy van, mint ahogy írták, de ennek öröljünk, mert hamarabb fórumozhatunk :D

igazából még a színe se rossz

csak az ecotec :S

és még az ára is jó.. szerintem.

namajd ha ott tartok, rem sikerül találni ilyesmit

de tegnap nyomott hangulatom volt, és nem voltam sokat :D Ma már szimplán csak beteg vagyok :D :D

(3 fokban a létra tetején kültéri biztonsági kamerát karbantartani szélviharban kifejezetten frissítő volt :) :D )

Elküldve
de tegnap nyomott hangulatom volt, és nem voltam sokat :D Ma már szimplán csak beteg vagyok :D :D

(3 fokban a létra tetején kültéri biztonsági kamerát karbantartani szélviharban kifejezetten frissítő volt :) :D )

tiszta hegyilevegő

megártott neked te városi :D

Elküldve

Ma kicseréltem a gyertyákat. Lucas 2 pólusúakra. 1200Ft/db. Kíváncsi leszek meddig bírják. Valamint ma megjött a hőgomba is a vízhűtőbe (2900Ft), azt is beraktam, bár pont akkora villáskulcsom nem volt hozzá, így kicsivel nagyobbal vettem le és raktam fel az újat. Pár deci fagyállóval növeltem a környezetszennyezést, de hát nem tudtam mit tenni. :D Kipróbáltam ezt is, szépen kapcsoltak a ventik. 100 foknál bekapcsolnak, 95 foknál lekapcsolnak. Ez is van ráírva és a műszer is erről tett tanúbizonyságot. :D

Egyébként a régi gyertyák:

Első hengernél gyönyörű szép tiszta, őzbarna, második hengeré: enyhén olajos dzsuvás, és hófehérek a pólusok. Harmadik gyertya nagyon olajos, dzsuvás, enyhén fehér, negyedik meg őzbarna. Ez így normális egyébként? :)

Elküldve
tiszta hegyilevegő

megártott neked te városi :)

Meg... jah nem is mondtam hogy ez egy beton és kavicsgyártó üzem volt ahol minden hót cementpor. Amikor odamentünk be is lepte az autót. Utána kicsit megázott... mire hazaértem a betontömbbel, már ideges voltam. :D

Elküldve
Ma kicseréltem a gyertyákat. Lucas 2 pólusúakra. 1200Ft/db. Kíváncsi leszek meddig bírják. Valamint ma megjött a hőgomba is a vízhűtőbe (2900Ft), azt is beraktam, bár pont akkora villáskulcsom nem volt hozzá, így kicsivel nagyobbal vettem le és raktam fel az újat. Pár deci fagyállóval növeltem a környezetszennyezést, de hát nem tudtam mit tenni. :D Kipróbáltam ezt is, szépen kapcsoltak a ventik. 100 foknál bekapcsolnak, 95 foknál lekapcsolnak. Ez is van ráírva és a műszer is erről tett tanúbizonyságot. :D

Egyébként a régi gyertyák:

Első hengernél gyönyörű szép tiszta, őzbarna, második hengeré: enyhén olajos dzsuvás, és hófehérek a pólusok. Harmadik gyertya nagyon olajos, dzsuvás, enyhén fehér, negyedik meg őzbarna. Ez így normális egyébként? :)

egyformáknak kellene lenniük, dehát ez még nem gond szóval... dehát úgyis lesz generál nem?

Elküldve
Mert fehérváron van ez a sebességmérősdi központ. Valószínűleg helybeliek voltak, csak az adatokat fehérvárra küldik el és ott dolgozzák fel.

Aha, így már vili. Mikor Zalában fotóztattam magam, én is Fehérvárról kaptam a fizetős ejnye-bejnyét. Én csak szerényen hajtottam, 59-el :D

30 helyett :)

Elküldve
erről valószínűleg lemaradtam, mikor melóztam...

hát akkor nem annyira jó....

Előtte meg semmi baj nem volt. Nem voltak dzsuvásak a gyertyák és fehérek sem. Mostmeg... :D Tudtam én, hogy ami jó, abba nem kell belenyúlni, mert csak tőkecsere és egy szelepcserén kívül semmi probléma nem volt a hengerfejjel és még nyoma sem volt annak, hogy valami kezdődne. Pályanapon megadta magát egy tőke, ami persze tök új készlet, mivel oda már felújítottan érkeztem. :) Nem bírta a magas fordulatszámot a gokart pályán valszeg, vagy olajpumpa nem tudott szállítani, vagy olajjárat. :D

Elküldve
Aha, így már vili. Mikor Zalában fotóztattam magam, én is Fehérvárról kaptam a fizetős ejnye-bejnyét. Én csak szerényen hajtottam, 59-el :D

30 helyett :)

Gyenge. :D

70 helyett 93-mal litéri elágazónál és 50 helyett 73-mmal Fehérváron Mór fele a híd alatt mértek. Ez az eddigi mérleg. :D :D

Elküldve
Előtte meg semmi baj nem volt. Nem voltak dzsuvásak a gyertyák és fehérek sem. Mostmeg... :D Tudtam én, hogy ami jó, abba nem kell belenyúlni, mert csak tőkecsere és egy szelepcserén kívül semmi probléma nem volt a hengerfejjel és még nyoma sem volt annak, hogy valami kezdődne. Pályanapon megadta magát egy tőke, ami persze tök új készlet, mivel oda már felújítottan érkeztem. :) Nem bírta a magas fordulatszámot a gokart pályán valszeg, vagy olajpumpa nem tudott szállítani, vagy olajjárat. :D

hát ez eléggé szomorú dolog :D

Elküldve

70 helyett 93-mal és 50 helyett 73-mmal. Ez az eddigi mérleg. :D :)

Hát ja, csak az én esetemben ez majdnem 100% túllépés, amit 40ropival meg 1hónappal akartak honorálni. :D

Elküldve
Hát ja, csak az én esetemben ez majdnem 100% túllépés, amit 40ropival meg 1hónappal akartak honorálni. :D

Hja télleg, nem a százalékos arányt figyeltem. Az nem gyönge. :) De akkor már volt ojjektív felelősség, nem?

Elküldve

70 helyett 93-mal és 50 helyett 73-mmal. Ez az eddigi mérleg. :D :)

nekem is 50 helyett volt a 72. Csak azt nem értem hogy hogy :D amikor észrevettem beleálltam a fékbe, és úgy lett ennyi. Nem tudom miért nem vett észre hamarabb, de örülök neki :D

2 hete kb. Spanom barátnőjéhez mentünk. Ott a ház előtt (szigorúan autón kívül) elszívtunk némi dohányterméket, és indultunk vissza. Az Üllőin szólt haver hogy nem azé' de ő utoljára az autó tetején látta a cigimet, levettem én azt? (nem egy dobozt veszítettem így el)

Netmudom miért de félreálltam megnézni nem akadt -e be a tetősínbe :D (persze nem) de amikor elindultunk, még nem gyorsultam fel elmentünk a felüljáró mellett (Hungáriára mentem) és a drágák a felüljáró alól fotóztak kifelé. Ha nem állok meg többe került volna mint a cigi :D

Elküldve
Hja télleg, nem a százalékos arányt figyeltem. Az nem gyönge. :) De akkor már volt ojjektív felelősség, nem?

Nem, zsaru volt a falu végén, aki kiintett :D (2006)

Írtam fellebbet, hogy nemá, meg szánombánom, így csak egy 20ast fogadtak el tőlem.

Elküldve
Nem, zsaru volt a falu végén, aki kiintett :D (2006)

Írtam fellebbet, hogy nemá, meg szánombánom, így csak egy 20ast fogadtak el tőlem.

Gondolom nem voltál még büntetett, ezért engedtek belőle.

Nekem meg 2x30 ropi. :)

Elküldve

Jó sokat írtatok még melóztam :D

No igen....Nem is tudom a régi módszer jobb volt: Trafi út szélén néhány km-rel odébb a "díjbeszedők". Azért gondolom hogy jobb volt, vagyis kevésbé rossz, mert akkor az ember szánom bánom dumával tudott alkudni, ha nem is a felét de egy pár ezrest le tudott dumálni a yardról. Nekem ez az első.... Eddig mind helyszíní birság volt(mind gyorshajtásért :D ) :)

Elküldve

ma csináltam vmit, képben mondanám el :D :

gy_radani_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

úgylátszik vmi nem jött össze akarbantartáskor...

eddig tudtam képet linkelni most miért nem megy?

vagyis

ha az általam feltöltött képet próbálom berakni ide nem sikerül, de más képpel igen :)

akkor ez hogy van? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.