wzsolt_1.6_16V Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Éljen!!!! Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :) :D Már alig várom a csekket :D Már nincs ez a kiskapu, hogy "nem én vezettem és nem vagyok köteles elárulni, hogy ki" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 X :) legalább van paírod már neked is arról, hogy tudsz gyorsan menni :D No igen...de képzeld el, ha 2 Km-rel előbb fényképez....akkor 90-helyett 170 lett volna a papíron.....Húúú bele se merek gondolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Már nincs ez a kiskapu, hogy "nem én vezettem és nem vagyok köteles elárulni, hogy ki" ? Nincs, objektív felelőség van az kapja a csekket aki az üzembentartó, ha más vezette az az ő gondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 No igen...de képzeld el, ha 2 Km-rel előbb fényképez....akkor 90-helyett 170 lett volna a papíron.....Húúú bele se merek gondolni :D Miért, akkor mondhattad volna, hogy ez a kocsi nem megy annyit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Mennyi is lesz? 40-60 ropi? 45.000HUF http://gyorshajtas.co.cc/ idén már befizettem 4et, ez mindig jól számolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 45.000HUF http://gyorshajtas.co.cc/ idén már befizettem 4et, ez mindig jól számolt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nincs, objektív felelőség van az kapja a csekket aki az üzembentartó, ha más vezette az az ő gondja. Akkor nem én kapnám mert nem én vagyok az üzembentertó papíron :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 45.000HUF http://gyorshajtas.co.cc/ idén már befizettem 4et, ez mindig jól számolt Te ebből sportot űzöl? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Te ebből sportot űzöl? :D nekik sport lekapni. am. csak dinamikusan vezetek:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Mer a dízelnek jó a hatásfoka. Ezen nem tudom miért csodálkoztok olyan nagyon. :D Tudom, nem csodálkozom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Neked meg nem nyit :D akkor most végülis mi a normális üzemhőmérséklet? a kék meg 90 között? ideiglenesen jo ha berakok vmi kartonlapot? amikor megvettem az volt benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 akkor most végülis mi a normális üzemhőmérséklet? a kék meg 90 között? ideiglenesen jo ha berakok vmi kartonlapot? amikor megvettem az volt benne Csak óvatosan a kartonpapírral... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Csak óvatosan a kartonpapírral... :D akkor vmi más tipp?:) cak mer melozok és nemtom mikor tom elvinni szervizbe amlohoz meg kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 akkor vmi más tipp?:D cak mer melozok és nemtom mikor tom elvinni szervizbe amlohoz meg kell... Új termosztát. Ez a megoldás. Inkább egy napig járj busszal de ne gányolj kartonnal. Nekem mondjuk annyira elhalt a termosztátom a tavaly, hogy kartonlap volt téve a hűtő elé de ugysem mozdult meg a mutató. Igaz -28 fok volt és sz@rrá fagytam. A tél ezután kezdődik, mindig nem kartonozhatsz. U.I. A motornak egyáltalán nem jó ha hideg és a fogyid is 3x akkora lessz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Új termosztát. Ez a megoldás. Inkább egy napig járj busszal de ne gányolj kartonnal. Nekem mondjuk annyira elhalt a termosztátom a tavaly, hogy kartonlap volt téve a hűtő elé de ugysem mozdult meg a mutató. Igaz -28 fok volt és sz@rrá fagytam. A tél ezután kezdődik, mindig nem kartonozhatsz. U.I. A motornak egyáltalán nem jó ha hideg és a fogyid is 3x akkora lessz. te is ezt csináltad nekem meg azt mondod h ne? nem nagyon értem:P lesz új termosztát de mint írtam dolgozok és kocsi nélkül nem megy, mert akkor egésznap buszon ülnék meló meg sehol nem lenne!!! ui.: tudom, ezér gondoltam h azt az 5 napot amíg nemlesz szabim addig kibirja kartonnal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 te is ezt csináltad nekem meg azt mondod h ne? nem nagyon értem:P lesz új termosztát de mint írtam dolgozok és kocsi nélkül nem megy, mert akkor egésznap buszon ülnék meló meg sehol nem lenne!!! ui.: tudom, ezér gondoltam h azt az 5 napot amíg nemlesz szabim addig kibirja kartonnal Bazz...nekem szűkségmegoldás volt mert 30km kellett kocsikáznom úgy, hogy 0 fűtésem volt. :D Amúgy meg egész télre értettem a kartonozást végúlis ha meg akarod ölni a motrod meg a fogyasztás sem érdekel akkor hosszútávra is jó a karton :) És igen, 2 napig én is kartonnal jártam, amíg megjött az alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 be lehet tenni kartont nyugodtan, de a fél hűtő legyen szabadon. és néha nézd a mutatót. szervízben egy óra alatt kicserélik neked, csak egyeztetni kell, és akkor meló közben is beugorhatsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 nekem nem szükség megoldás lenne?:D pont azért kérdeztem h amig nem cserélik ki az alatt a 4-5 nap alatt kevésbé baszodjon szét... de ha van más ötleted erre az 5 napra ami ennél jobb szívesen fogadom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 nekem nem szükség megoldás lenne?:) pont azért kérdeztem h amig nem cserélik ki az alatt a 4-5 nap alatt kevésbé baszodjon szét... de ha van más ötleted erre az 5 napra ami ennél jobb szívesen fogadom ennél jobb nincs. egyébként jó lenne ha használnád az idéz, vagy válasz funkciókat, nem tudni mikor kinek beszélsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 kérdésem továbbra is adott: meddig gyártotak 3 ajtós változatot F astrából??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Mer a dízelnek jó a hatásfoka. Ezen nem tudom miért csodálkoztok olyan nagyon. :D Hja. A fosvágennek is kell egy 10-15km város, mire bemelegszik. :D Komolyan, nagyon lassan melegszik be, hiába veszem le a fűtést és kapcsolok klímát, hogy legyen terhelése valamint a párával is küzdjek. Amúgy ma 3 hengerrel indult. :D 12194km-rel zártam a mai menetlevelet, okt végén lesz egy éve, hogy nálunk van. :D Éljen!!!! Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :D :) Már alig várom a csekket :D Nna. Most már neked is van okleveled, ahogy nekem! ;) Igaz, nekem már kettő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hja. A fosvágennek is kell egy 10-15km város, mire bemelegszik. :) Komolyan, nagyon lassan melegszik be, hiába veszem le a fűtést és kapcsolok klímát, hogy legyen terhelése valamint a párával is küzdjek. Amúgy ma 3 hengerrel indult. :D 12194km-rel zártam a mai menetlevelet, okt végén lesz egy éve, hogy nálunk van. :P Nna. Most már neked is van okleveled, ahogy nekem! :D Igaz, nekem már kettő. ;) 3 hengerrel? :D hogy örűűnék én olyan soknak :D ;) :P papír... az van nekem is hogy száradjanak meg... :D :D mi vót eddig a fórummal? frissültünk? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Éljen!!!! Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :) :D Már alig várom a csekket :D Mi a francot kerestek ott a Fejér megyeiek? :D Azonkívül, hogy téged bemérjenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 mi vót eddig a fórummal? frissültünk? :) :D Karbantartás... :D Meghúzzák a fellazult csavarokat, olajat cserélnek stb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Karbantartás... :D Meghúzzák a fellazult csavarokat, olajat cserélnek stb... :) ahha. Reméljük nem vágtak bele a hengerfejbe :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts