Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na azt megnézem. :) :D

Na jól van az előbb kicsit nagyot mondtam, csak az egyik szemem kötöm be. :D :D De az miénken tényleg szar helyen van a termosztát. Ki kéne hozni a vezérlés alól. :D

Elküldve
na ezzel nem kell sokat mókolnod akkor, csak ledesíteni :D

Lassan nekem is :D eldurrant a hőszabályzó felőli izzó.. :D

am nem rossz egy akkora kocsi, néha mentem már ilyen 9 személyesekkel, nekem nagyon tetszik, hogy annyi hely van bennük :D

meg sokkal könyebb menni is velük, sokkal jobban körbelátsz stb.

Szerinted miért kattanok az egyterűekre? :) :P :D :D

Hideg űző Hűha!! :D

Na végre 1 nekem való.. ;) :P ;)

Elküldve

Ma azért nagyjából alakultak az elmaradott dolgaim, mindkét kocsin nyárik le, rendbe téve elrakva, télik fent és letesztelve, fékek ellenőrizve. Holnap beindul a "dizájnváltás" projekt, piros csík eltüntetve, helyette króm lesz és még némi apró tunying; a nevem a bal fényszóró alatt vigyorog az orrmaszkon króm betűkkel. Már csak a maszk belsejében lévő fekete műanyag helyett kellene egy króm :D de hogy honnan kerítek??? :D :)

Elküldve
Ma azért nagyjából alakultak az elmaradott dolgaim, mindkét kocsin nyárik le, rendbe téve elrakva, télik fent és letesztelve, fékek ellenőrizve. Holnap beindul a "dizájnváltás" projekt, piros csík eltüntetve, helyette króm lesz és még némi apró tunying; a nevem a bal fényszóró alatt vigyorog az orrmaszkon króm betűkkel. Már csak a maszk belsejében lévő fekete műanyag helyett kellene egy króm :D de hogy honnan kerítek??? :D :D

Lefújod tuskó gazdaságtalan króm sprével. :)

Elküldve
Lefújod tuskó gazdaságtalan króm sprével. :)

Annyira azért nem szeretek kókányolni.. :D :D :D

Elküldve
Ma azért nagyjából alakultak az elmaradott dolgaim, mindkét kocsin nyárik le, rendbe téve elrakva, télik fent és letesztelve, fékek ellenőrizve. Holnap beindul a "dizájnváltás" projekt, piros csík eltüntetve, helyette króm lesz és még némi apró tunying; a nevem a bal fényszóró alatt vigyorog az orrmaszkon króm betűkkel. Már csak a maszk belsejében lévő fekete műanyag helyett kellene egy króm :D de hogy honnan kerítek??? :D :D

Kiszeded és elviszed IDE! Már ha megér ennyi stexet :)

Elküldve
Annyira azért nem szeretek kókányolni.. :D :D :D

Az már önmagában kókányolás ha krómot pakolsz az autóra. :) Ha levetted a piros csíkot ne tegyél másatt helyette, pláne ne krómot. Szerintem...

Elküldve

Na tegnap én is megijedtem... Elindultam melóból haza 6fok. Kb 5km után még mindig a kékben a mutató. :) Gyorsan félre is álltam megtapogatni a hűtő felé menő csövet, de szerencsére hideg volt. :D A nyár alatt már el is felejtettem, hogy milyen lassan melegszik az autó ha hideg van odakint.

Elküldve
Na tegnap én is megijedtem... Elindultam melóból haza 6fok. Kb 5km után még mindig a kékben a mutató. :D Gyorsan félre is álltam megtapogatni a hűtő felé menő csövet, de szerencsére hideg volt. :) A nyár alatt már el is felejtettem, hogy milyen lassan melegszik az autó ha hideg van odakint.

Minél nagyobb meg dízelebb a motor annál késôbb melegszik :D

Elküldve
Minél nagyobb meg dízelebb a motor annál késôbb melegszik :D

Ne sértegess! nekem nem dieselem van! :D :)

Hogy nagynak nagy-e az 1.6-os az nézőpont kérdése. Amugy tényleg lassan melegszik, de ezek szerint nem a termosztát miatt.

Elküldve

Éljen!!!!

Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :) :D Már alig várom a csekket :D

Elküldve
Éljen!!!!

Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :) :D Már alig várom a csekket :D

Mennyi is lesz? 40-60 ropi?

Elküldve
Éljen!!!!

X :D

legalább van paírod már neked is arról, hogy tudsz gyorsan menni :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.