zotya975 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Na azt megnézem. :) :D Na jól van az előbb kicsit nagyot mondtam, csak az egyik szemem kötöm be. :D :D De az miénken tényleg szar helyen van a termosztát. Ki kéne hozni a vezérlés alól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 1 sofőr :D a végén lesz! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 1 sofőr :D Az előzmények nincsenek rajta a videón :D De látszik hogy ki a nagyobb :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Az előzmények nincsenek rajta a videón :D De látszik hogy ki a nagyobb :D :) vajon mi lehetett az előzménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 na ezzel nem kell sokat mókolnod akkor, csak ledesíteni :D Lassan nekem is :D eldurrant a hőszabályzó felőli izzó.. :D am nem rossz egy akkora kocsi, néha mentem már ilyen 9 személyesekkel, nekem nagyon tetszik, hogy annyi hely van bennük :D meg sokkal könyebb menni is velük, sokkal jobban körbelátsz stb. Szerinted miért kattanok az egyterűekre? :) :P :D :D Hideg űző Hűha!! :D Na végre 1 nekem való.. ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ma azért nagyjából alakultak az elmaradott dolgaim, mindkét kocsin nyárik le, rendbe téve elrakva, télik fent és letesztelve, fékek ellenőrizve. Holnap beindul a "dizájnváltás" projekt, piros csík eltüntetve, helyette króm lesz és még némi apró tunying; a nevem a bal fényszóró alatt vigyorog az orrmaszkon króm betűkkel. Már csak a maszk belsejében lévő fekete műanyag helyett kellene egy króm :D de hogy honnan kerítek??? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ma azért nagyjából alakultak az elmaradott dolgaim, mindkét kocsin nyárik le, rendbe téve elrakva, télik fent és letesztelve, fékek ellenőrizve. Holnap beindul a "dizájnváltás" projekt, piros csík eltüntetve, helyette króm lesz és még némi apró tunying; a nevem a bal fényszóró alatt vigyorog az orrmaszkon króm betűkkel. Már csak a maszk belsejében lévő fekete műanyag helyett kellene egy króm :D de hogy honnan kerítek??? :D :D Lefújod tuskó gazdaságtalan króm sprével. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Lefújod tuskó gazdaságtalan króm sprével. :) Annyira azért nem szeretek kókányolni.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Annyira azért nem szeretek kókányolni.. :D :D :D Akkor madarastuskó gazdaságossal? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ma azért nagyjából alakultak az elmaradott dolgaim, mindkét kocsin nyárik le, rendbe téve elrakva, télik fent és letesztelve, fékek ellenőrizve. Holnap beindul a "dizájnváltás" projekt, piros csík eltüntetve, helyette króm lesz és még némi apró tunying; a nevem a bal fényszóró alatt vigyorog az orrmaszkon króm betűkkel. Már csak a maszk belsejében lévő fekete műanyag helyett kellene egy króm :D de hogy honnan kerítek??? :D :D Kiszeded és elviszed IDE! Már ha megér ennyi stexet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 tegyél rá olyan ujfajtát régebben volt téma itt is :) de lehet venni ilyen króm szegőt és rá lehet tolni a rácsra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 http://kep.ivpicture.hu/203842.jpg Becsukom a szemem, az egyik kezem hátrakötöm, és úgy 10 perc. :D :D ... mire kitalálod, hogy hogy kezdjél neki! :) :D Az előzmények nincsenek rajta a videón :D De látszik hogy ki a nagyobb :D :D Miért? Te látod a sofőrt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Akkor madarastuskó gazdaságossal? :D :) Asszem lehet kapni a Praktikerben is.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Asszem lehet kapni a Praktikerben is.... :D :D haladunk a minőség felé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Annyira azért nem szeretek kókányolni.. :D :D :D Az már önmagában kókányolás ha krómot pakolsz az autóra. :) Ha levetted a piros csíkot ne tegyél másatt helyette, pláne ne krómot. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Na tegnap én is megijedtem... Elindultam melóból haza 6fok. Kb 5km után még mindig a kékben a mutató. :) Gyorsan félre is álltam megtapogatni a hűtő felé menő csövet, de szerencsére hideg volt. :D A nyár alatt már el is felejtettem, hogy milyen lassan melegszik az autó ha hideg van odakint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Na tegnap én is megijedtem... Elindultam melóból haza 6fok. Kb 5km után még mindig a kékben a mutató. :D Gyorsan félre is álltam megtapogatni a hűtő felé menő csövet, de szerencsére hideg volt. :) A nyár alatt már el is felejtettem, hogy milyen lassan melegszik az autó ha hideg van odakint. Minél nagyobb meg dízelebb a motor annál késôbb melegszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Minél nagyobb meg dízelebb a motor annál késôbb melegszik :D Ne sértegess! nekem nem dieselem van! :D :) Hogy nagynak nagy-e az 1.6-os az nézőpont kérdése. Amugy tényleg lassan melegszik, de ezek szerint nem a termosztát miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Minél nagyobb meg dízelebb a motor annál késôbb melegszik :D Nekem is lassan melegszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nekem is lassan melegszik... Mer a dízelnek jó a hatásfoka. Ezen nem tudom miért csodálkoztok olyan nagyon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nekem is lassan melegszik... Nekem az utca végén már langyosat fúj be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Éljen!!!! Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :) :D Már alig várom a csekket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Éljen!!!! Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :) :D Már alig várom a csekket :D Mennyi is lesz? 40-60 ropi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Éljen!!!! Ma kaptam egy szerelmes levelet a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányságtól....71-es főút, 36-37Km szelvénynél 70Km/h helyett 101Km/h :) :D Már alig várom a csekket :D X :D legalább van paírod már neked is arról, hogy tudsz gyorsan menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Mennyi is lesz? 40-60 ropi? Nem tudom :D Több mint valószinű, hogy valahol a két összeg között lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts