invictus Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Mondom NOORMÁÁLIS! :) X30XE? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Pl egy DTL :) Nekem is kb. 2 perc a termosztátcsere! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Jó motor az csak lomha. Fél óra alatt lehet cserélni benne mindent :D DIESELT Mindenkinek !!! :) Jó a propaganda szöveg! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Jó motor az csak lomha. Fél óra alatt lehet cserélni benne mindent :D DIESELT Mindenkinek !!! :D Persze, hogy aztána koromtól fulladjunk meg :) Ha minden benzinest hajtó alatt kicserélnénk dieselre az autót (és ugyanúgy hajtaná mint a benzinest) akkor Pesten nem látnánk a fekete füsttől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Persze, hogy aztána koromtól fulladjunk meg :D Ha minden benzinest hajtó alatt kicserélnénk dieselre az autót (és ugyanúgy hajtaná mint a benzinest) akkor Pesten nem látnánk a fekete füsttől :D :) de igaz!! c14en is ott van a vezérlés alatt. vezérmű kerék le, addig vki fogja, hogy ne másszon ela vézérlés, vagy kikötni vhová, aztán 3 csavar, és meg is van. eléggé idióta helyre tették.. csakhát a hely szűke, mert ott eléggé szűk,és nincs hely egy külön háznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 :D de igaz!! c14en is ott van a vezérlés alatt. vezérmű kerék le, addig vki fogja, hogy ne másszon ela vézérlés, vagy kikötni vhová, aztán 3 csavar, és meg is van. eléggé idióta helyre tették.. csakhát a hely szűke, mert ott eléggé szűk,és nincs hely egy külön háznak. Mondjuk ha ki rakták volna a kunkori cső belső feléhez akkor nem csuklana volfgang professzor németeknél, legább is én akkor nem szídnám a felmenőjét! Szerintem ott simán el fért volna, és a víz melengetné és nyitna-zárna, két cső menne egymásba a visszacsatolás végett és nagyon faca lenne rögtön a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 X30XE? :D C36GET :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Neked meg nem nyit :D Szia Stefan! Mikor megvettem ki probáltam kemencébe, 90c-nél 0, 92c 0,5, 96c 1, 98c 2 már mint mm-er a nyitása. Lehet azóta egy kicsit legyengült. Bár így utolag a 10 perc 5c külsönél, hát lehet, hogy több mint 10 perc :) Bevallom még sosem mértem az időt ilyen dolgoknál. Akkor én is tunyingolok, nekem 20LET bőven elég lenne egy életre is akár, vagy szerényen egy 20xe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Szia Stefan! Mikor megvettem ki probáltam kemencébe, 90c-nél 0, 92c 0,5, 96c 1, 98c 2 már mint mm-er a nyitása. Lehet azóta egy kicsit legyengült. Bár így utolag a 10 perc 5c külsönél, hát lehet, hogy több mint 10 perc :) Bevallom még sosem mértem az időt ilyen dolgoknál. megkaptad a levelem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 megkaptad a levelem? :D Nem válaszoltam? Pedig gépeltem rá valamit, de akkor nem küldtem el! N mindjárt nyomom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 megkaptad a levelem? :D Ami arról szól, hogy ne foglalkozz ezzel a kötsög Corsás offolóval? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ami arról szól, hogy ne foglalkozz ezzel a kötsög Corsás offolóval? :D :) csak információt gyűjtök tervbe vett változtatásokról:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Nem válaszoltam? Pedig gépeltem rá valamit, de akkor nem küldtem el! N mindjárt nyomom köszi. nekik vmi honlapjuk nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 C36GET :D ez e ni? komoly a két turbó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Hali! jó régen jártam erre barátaim.:D nah...lassan fel kell dobálni errefelé a téligumikat. Hószállingózás...stb... Várom már hogy végre feltegyem őket. Nyáron nagyon f.szásra csináltam meg a felniket. ha fent lesznek dobok be képeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 http://www.lotusomega.se/Itbyn/lotus/images/Engines.jpg ez e ni? komoly a két turbó :D megengedtem hogy lefényképezd a Ribi új motorterét? :) :P ;) :D :D Hali! jó régen jártam erre barátaim.:D nah...lassan fel kell dobálni errefelé a téligumikat. Hószállingózás...stb... Várom már hogy végre feltegyem őket. Nyáron nagyon f.szásra csináltam meg a felniket. ha fent lesznek dobok be képeket ;) nekem is kéne, csak még car a futómű, és megenné a gumit :D :D majd utána kap újat. (valszeg felnivel együtt :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 megengedtem hogy lefényképezd a Ribi új motorterét? :D :D :D :D :D A tiéd dízel nem? A képen benyás Lotus Omega motortere látható. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 nekem is kéne, csak még car a futómű, és megenné a gumit :) :D majd utána kap újat. (valszeg felnivel együtt :D ) helyes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 A tiéd dízel nem? A képen benyás Lotus Omega motortere látható. :) :D PSSSZT!!! nincs lepapírozva :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 PSSSZT!!! nincs lepapírozva :D :D :) :D Hova nyomjam a pecsétet? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 PSSSZT!!! nincs lepapírozva :D :D :) :D Jabots! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Hova nyomjam a pecsétet? :D :) A tanksapka ajtómra. Az éppen fehér, és kéne rá vmi minta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 A tanksapka ajtómra. Az éppen fehér, és kéne rá vmi minta :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Hideg űző Hűha!! :) Ettől csak a hideg ráz ki, ő is beesik az ágy mögé. :D :D :D de igaz!! c14en is ott van a vezérlés alatt. vezérmű kerék le, addig vki fogja, hogy ne másszon ela vézérlés, vagy kikötni vhová, aztán 3 csavar, és meg is van. eléggé idióta helyre tették.. csakhát a hely szűke, mert ott eléggé szűk,és nincs hely egy külön háznak. Becsukom a szemem, az egyik kezem hátrakötöm, és úgy 10 perc. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 ... Becsukom a szemem, az egyik kezem hátrakötöm, és úgy 10 perc. :D :D Na azt megnézem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts