Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ezt néztem ma, majdnem sírtam is szegény milyen állapotban van már :D

ilyet még donornak se vennék, csak ha tele lenne minden elektromossal, és Se lenne benne

Miért? még lakatolva is volt :D :) (legalább nem paint-el mint a múltkori fekete :D )

Elküldve
Fúúúúúj benzines :)

Nyami...benzines! :D :D

Na mi a túró van???:

Összesen 16 aktív felhasználó olvas bennünket:

2 felhasználó és 14 látogató

zotya975, joe

Elküldve

jó ár, ha kell hozzá kasztni??? :D

érdekes verzió

egy jó kasztni minden nélkül mondjuk másik 100as

aztán papírokkal játszani kell, vagy át kell rakni a számokat.

aztán szerelgess napokig.

nem biztos hogy megéri.

csak ha ráérsz.

Elküldve

Karbantartási munkálatok miatt az opelforum.hu és társoldalai, továbbá az opelklub.hu-s email címek 2009.10.15.-én 17 órától 3:30ig nem lesznek elérehetők.

csak hogytudjunk róla

Elküldve
Ma délután rendesen eldurrant az agyam. Elvittem az asszonyt melózni, jöttem hazafele, a tecsó után ahoyg elkanyarodsz Csanak fele, elhagyod az utolsó rendörlámpát van egy kábé 3 kilóméteres szakasz a faluig. Külterület, sebességkorlátozás nincs, széles jó minőségű asztfat, enyhe jobb kanyar. Sima 90-es tempó még egy mazsolának is. Az emberek 90%-a számomra ismeretlen okból 40-50-el megy itt, talán a kiépült nagyáruházak miatt azt hiszik még a városban vannak. Nem lenne ez baj, de kanyarodósáv, záróvonal, előzni tilos. Feltartják a többit, aki tudja a Kreszt, meg azt is, hogy az indokolatlan lassú haladás, éppúgy tilos, mint a gyorshajtás. Tudom persze, ezen a 3 kilóméteren nem vesztek talán még fél percet sem, ha 90-helyett 40-el megyek, és általában türelmesen tötyörgök a tudatlan mögött, de most valahogy elszakadt a cérna, előttem ment egy hölgyemény masszív 43 és féllel, kinéztem szemből semmi, index ki, vissza kettőbe oszt gó! Ahogy elhaladtam mellette láttam az arcán a nemtetszést, gondolta vadállat száguldozó. Az asszony szerint megváltoztam, agresszívan vezetek, régen ilyen eszembe sem jutott volna. Nyugtassatok meg nem vagyok reménytelen eset. :D

Ha ez téged megvigasztal, akkor én is ezt hallom már évek óta, bár én nem záróvonalazok, csak ha lehetőségem van akkor előzök. Főleg nagyméretű, átláthatatlan vasakat. Ha például egy motoros megy előttem megfelelő tempóban, amögött el tudok gurgulászni órákig... :)

Elküldve
erről jut eszembe. az nem para h most h megjött a hideg 45perc duguban autozás után se kúszik aki a kék zonából a hőfokmutató?

termosztátodat ki kell cserélni, mert hamar nyit

Elküldve
erről jut eszembe. az nem para h most h megjött a hideg 45perc duguban autozás után se kúszik aki a kék zonából a hőfokmutató?

Nekem ha dugó van akkor ilyen időben is max 10 perc és már poszívozik is a venti.

Elküldve
hmm. igy elkezdtem olvasgatni asszem nem állok neki termosztátot cserélni, inkább elviszem valahova:D

Ha kinyitod a motorháztetőt, akkor fogod látni, hogy nem is olyan vészes. 3 csavar fogja (meg persze plusz a vízcső bilincse).

Elküldve
Ha kinyitod a motorháztetőt, akkor fogod látni, hogy nem is olyan vészes. 3 csavar fogja (meg persze plusz a vízcső bilincse).

Neki nem C16NZ-je van? Mert akkor a vezérlés alatt van neki is :D

Elküldve

Miután lebontotta a vezérlést. :D

Elküldve
Neki nem C16NZ-je van? Mert akkor a vezérlés alatt van neki is :D

Miután lebontotta a vezérlést. :D

A TERMOSZTÁT? :D

C20XE-n is a kipufogó leömlő mellett van elöl, simán hozzáférni, még kisebb autóban is :)

Elküldve
A TERMOSZTÁT? :)

C20XE-n is a kipufogó leömlő mellett van elöl, simán hozzáférni, még kisebb autóban is :D

C16NZ-n nem egyszerű.Vezérléscserénél lett nekem is cserélve. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.