Dáwid Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ezt néztem ma, majdnem sírtam is szegény milyen állapotban van már :D ilyet még donornak se vennék, csak ha tele lenne minden elektromossal, és Se lenne benne Miért? még lakatolva is volt :D :) (legalább nem paint-el mint a múltkori fekete :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...fcc-1.8-3325584 :D Ez nagyon jó árban van, de az biztos, hgy egy donor kasznit is venni kéne hozzá, mert lassan vetközik a gép rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Fúúúúúj benzines :) Nyami...benzines! :D :D Na mi a túró van???: Összesen 16 aktív felhasználó olvas bennünket: 2 felhasználó és 14 látogató zotya975, joe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Na mi a túró van???: Összesen 16 aktív felhasználó olvas bennünket: 2 felhasználó és 14 látogató zotya975, joe még korán van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 még korán van... :) az... És egész későig nem is látom hogy hányan vannak ha nincs korán :D majd este meglátom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 jó ár, ha kell hozzá kasztni??? :D érdekes verzió egy jó kasztni minden nélkül mondjuk másik 100as aztán papírokkal játszani kell, vagy át kell rakni a számokat. aztán szerelgess napokig. nem biztos hogy megéri. csak ha ráérsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Karbantartási munkálatok miatt az opelforum.hu és társoldalai, továbbá az opelklub.hu-s email címek 2009.10.15.-én 17 órától 3:30ig nem lesznek elérehetők. csak hogytudjunk róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ma délután rendesen eldurrant az agyam. Elvittem az asszonyt melózni, jöttem hazafele, a tecsó után ahoyg elkanyarodsz Csanak fele, elhagyod az utolsó rendörlámpát van egy kábé 3 kilóméteres szakasz a faluig. Külterület, sebességkorlátozás nincs, széles jó minőségű asztfat, enyhe jobb kanyar. Sima 90-es tempó még egy mazsolának is. Az emberek 90%-a számomra ismeretlen okból 40-50-el megy itt, talán a kiépült nagyáruházak miatt azt hiszik még a városban vannak. Nem lenne ez baj, de kanyarodósáv, záróvonal, előzni tilos. Feltartják a többit, aki tudja a Kreszt, meg azt is, hogy az indokolatlan lassú haladás, éppúgy tilos, mint a gyorshajtás. Tudom persze, ezen a 3 kilóméteren nem vesztek talán még fél percet sem, ha 90-helyett 40-el megyek, és általában türelmesen tötyörgök a tudatlan mögött, de most valahogy elszakadt a cérna, előttem ment egy hölgyemény masszív 43 és féllel, kinéztem szemből semmi, index ki, vissza kettőbe oszt gó! Ahogy elhaladtam mellette láttam az arcán a nemtetszést, gondolta vadállat száguldozó. Az asszony szerint megváltoztam, agresszívan vezetek, régen ilyen eszembe sem jutott volna. Nyugtassatok meg nem vagyok reménytelen eset. :D Ha ez téged megvigasztal, akkor én is ezt hallom már évek óta, bár én nem záróvonalazok, csak ha lehetőségem van akkor előzök. Főleg nagyméretű, átláthatatlan vasakat. Ha például egy motoros megy előttem megfelelő tempóban, amögött el tudok gurgulászni órákig... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Hideg űző Hűha!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 erről jut eszembe. az nem para h most h megjött a hideg 45perc duguban autozás után se kúszik aki a kék zonából a hőfokmutató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 erről jut eszembe. az nem para h most h megjött a hideg 45perc duguban autozás után se kúszik aki a kék zonából a hőfokmutató? termosztátodat ki kell cserélni, mert hamar nyit Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 erről jut eszembe. az nem para h most h megjött a hideg 45perc duguban autozás után se kúszik aki a kék zonából a hőfokmutató? Nekem ha dugó van akkor ilyen időben is max 10 perc és már poszívozik is a venti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 hmm. igy elkezdtem olvasgatni asszem nem állok neki termosztátot cserélni, inkább elviszem valahova:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Nekem ha dugó van akkor ilyen időben is max 10 perc és már poszívozik is a venti. Neked meg nem nyit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 hmm. igy elkezdtem olvasgatni asszem nem állok neki termosztátot cserélni, inkább elviszem valahova:D Ha kinyitod a motorháztetőt, akkor fogod látni, hogy nem is olyan vészes. 3 csavar fogja (meg persze plusz a vízcső bilincse). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ha kinyitod a motorháztetőt, akkor fogod látni, hogy nem is olyan vészes. 3 csavar fogja (meg persze plusz a vízcső bilincse). Neki nem C16NZ-je van? Mert akkor a vezérlés alatt van neki is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ha kinyitod a motorháztetőt, akkor fogod látni, hogy nem is olyan vészes. 3 csavar fogja (meg persze plusz a vízcső bilincse). Miután lebontotta a vezérlést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Neki nem C16NZ-je van? Mert akkor a vezérlés alatt van neki is :D Miután lebontotta a vezérlést. :D A TERMOSZTÁT? :D C20XE-n is a kipufogó leömlő mellett van elöl, simán hozzáférni, még kisebb autóban is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 A TERMOSZTÁT? :) C20XE-n is a kipufogó leömlő mellett van elöl, simán hozzáférni, még kisebb autóban is :D C16NZ-n nem egyszerű.Vezérléscserénél lett nekem is cserélve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 C16NZ-n nem egyszerű.Vezérléscserénél lett nekem is cserélve. :) Az faca. Kell bele normális motor :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Az faca. Kell bele normális motor :D :) :D Pl egy DTL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Pl egy DTL :) Mondom NOORMÁÁLIS! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Az faca. Kell bele normális motor :D :D :) Pl egy DTL :D Épp ezen gondolkodtam,mert idegesít a 3000 forintos termosztát helye. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Épp ezen gondolkodtam,mert idegesít a 3000 forintos termosztát helye. :D :) :D Valamire kell fogni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Valamire kell fogni :) Jó motor az csak lomha. Fél óra alatt lehet cserélni benne mindent :D DIESELT Mindenkinek !!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts