Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Tiltakozom! Nekem azt mondták az Opel bótban, hogy egyvezetékesből csak egyfajta van, nincs olyan hogy egyik órához ilyen, a másikhoz meg olyan! :D itt meg már többször kiderült,hogy létezik :) de ha nem létezne, akkor szted hogy mér másként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 faterom nézegeti,hogy mi lesz ebből a madáretetőből, és meg is kérdezte, hogy ez már társas madár ház lesz? :D aztán komolyra fordította a szót, és a plexi láttán felvetette, hogy ezek szoktak világítani is, ez is világítson. hát rajtam nem múlott : http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=e81884869...&aid=161532 http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=161532&am...56953&sort= Rákérdezhetek? :) Iker-mikrosütő kék fénnyel? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Rákérdezhetek? :) Iker-mikrosütő kék fénnyel? :D :D :D :D Egyenlőre tényleg olyan, mint egy mikró! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Egyenlőre tényleg olyan, mint egy mikró! :D :D UV-s csirke költető gép :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 UV-s csirke költető gép :D :) :D :D vagy lehet tuningmikró is! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 UV-s csirke költető gép :) :D :D :D vagy lehet tuningmikró is! :D :D Ne szóljátok már le!!! :D Hogy lenne csirke keltető??? Befér abba egy pulyka is! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 :D vagy lehet tuningmikró is! :) :D Háromszögtalpas félhomálymérő mechanikus nukleáris meghajtású rézutas háremlemosó automata-replikációs projekt , atomszublimációs spektrofotométerrel ellátott elektrosztatikus vizibuzerátor által gerjesztett puncifikátor gép :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Ne szóljátok már le!!! :D Hogy lenne csirke keltető??? Befér abba egy pulyka is! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 vagy lehet tuningmikró is! :D Inkább ipari kivitel ;) 2 adag egyszerre.. :D :D Háromszögtalpas félhomálymérő mechanikus nukleáris meghajtású rézutas háremlemosó automata-replikációs projekt , atomszublimációs spektrofotométerrel ellátott elektrosztatikus vizibuzerátor által gerjesztett puncifikátor gép :D :D :D Jówanmánna :P notival boldogultál? :) vagy még mindíg sávos kamatozású? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Háromszögtalpas félhomálymérő mechanikus nukleáris meghajtású rézutas háremlemosó automata-replikációs projekt , atomszublimációs spektrofotométerrel ellátott elektrosztatikus vizibuzerátor által gerjesztett puncifikátor gép :D :) :D Kihagytál egy elengedhetetlen alkatrészt, a fluxuskondenzátort! :D Mert az hidromechanikusan csatlakozik a reflexzselébe és az kelt nukleáris térhangást és késztet verbális kontaktusra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Jówanmánna :D notival boldogultál? :D vagy még mindíg sávos kamatozású? :) Semmi sehol...fel fogom lőni a Holdra a cuccot.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Inkább ipari kivitel :D 2 adag egyszerre.. :) :D kóóla van hozzá? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ajj de buták vagytok mind nem látitok,hogyez ultraviola kék??? még UV :D de am ez a szín nem UV az lilásos ez az a másik csak nem jut eszembe most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ajj de buták vagytok mind nem látitok,hogyez ultraviola kék??? még UV :D de am ez a szín nem UV az lilásos ez az a másik csak nem jut eszembe most. Mikorra készül el a technika? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Mikorra készül el a technika? :) Azt mi nem érjük meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Mikorra készül el a technika? :) ha holnap nem lesz ennyire szar idő, mint ma.. akkor holnapra már össze lenne rakva... és akkor este már kárpitozás lenne ma nem tudtam kimenni, és kivágni a hangszóró tartó lapot se... ilyen kis dogokat csinálgattam, csatlakozók meg vezetékelés ilyenek. azért kicsit több meló van ezzel, mint gondoljátok ám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 megtörtént eset: tokajba a tain most: jön két uj arc, egyik elől, köszön: sziasztok Zoli vagyok, mögötte a másik is köszön sziasztok Zoli vagyok.. fél mp szünet, a f@szt dehogy, Zsolti vagyok :) néha szoktam keverni akét nevet, de hogy a sajátomat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ajj de buták vagytok mind nem látitok,hogyez ultraviola kék??? még UV :D de am ez a szín nem UV az lilásos ez az a másik csak nem jut eszembe most. Ultra Ibolya? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Ultra Ibolya? :) nemtom am :D lehet UV tartalma van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 nemtom am :D lehet UV tartalma van... Uuuuuuu be' Vagááááán :D Update: Ne mit találtam....link... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Bemutatom Zafit. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Bemutatom Zafit. :D :) :D és a ribi? az is megmaradt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 és a ribi? az is megmaradt? persze :D :D ő már családtag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 persze :D :D ő már családtag :) van pénz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Bemutatom Zafit. :D Fúúúúúj benzines :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts