zotya975 Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 nekem pla végén iylen van meg a Hf is ilyen meg a generátor is meg még van több is,de kapásból csak ezt tudtam felsorolni ja igen vezérlés burkolata is ilyen. Hát az szar ügy mert nekem a felsorolt helyeken hatlapfejű van. <_< Egyedül a vezérés alsó burkolatát fogja torx fejű csavar, de ott is csak az egyik, mert a másik megszakadt, ott már hatlapfejű átmenő van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Hát az szar ügy mert nekem a felsorolt helyeken hatlapfejű van. <_< Egyedül a vezérés alsó burkolatát fogja torx fejű csavar, de ott is csak az egyik, mert a másik megszakadt, ott már hatlapfejű átmenő van. :rolleyes: hát akkor ez is egy különbség az x és a c között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 hát akkor ez is egy különbség az x és a c között Nekem csak a hf-et fogja torx csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 hát akkor ez is egy különbség az x és a c között Vagy kicserélte, a hf csavar kivételével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Vagy kicserélte, a hf csavar kivételével. mint kiderült később írta is, hogy cserélgetett is. de a hf csavarja nemtom miért nem olyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Átmenő csavar, végére rugós alátét és anya! <_< Vicceltem! :rolleyes: Gyári vagy Tuskógazdaságos? Üvegeshez bemégy és kérsz szélvédő ragasztónak a végéből amit már a pisztollyal nem tudnak kinyomni. Attól jobb ragasztót még nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Zotya! Találtam egy nekünk valló darabot! :rolleyes: http://apps.boon.hu/naplanya/ Ennek nincs kint a kulcsontja szerintem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Üvegeshez bemégy és kérsz szélvédő ragasztónak a végéből amit már a pisztollyal nem tudnak kinyomni. Attól jobb ragasztót még nem találtam. De csak akkor ha tényleg gyári, mert ha nem belekötnek műszakin, és akkor veheted ki üveggel együtt. Ha jól tudom a gyári 3.-féklámpát nem az üvegre kell ragasztani. Zotya! Találtam egy nekünk valló darabot! <_< http://apps.boon.hu/naplanya/ Ennek nincs kint a kulcsontja szerintem! :D Emmán döfi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Srácok! Mitôl van az a jelenség, hogy törlök egyet az ablaktôrlôvel és helyenként foltos marad a szélvédô de ahogy 2-3m haladok eltünik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Srácok! Mitôl van az a jelenség, hogy törlök egyet az ablaktôrlôvel és helyenként foltos marad a szélvédô de ahogy 2-3m haladok eltünik? Lehet zsíros! Próbáld meg megtakarítani, az egészet és utána próbáld törölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Srácok! Mitôl van az a jelenség, hogy törlök egyet az ablaktôrlôvel és helyenként foltos marad a szélvédô de ahogy 2-3m haladok eltünik? Vagy rosszul áll a lapát, esetleg cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Lehet zsíros! Próbáld meg megtakarítani, az egészet és utána próbáld törölni. Közben eszembe jutott nekem is és leszaladtam, szeszes ablaktisztítóval jól megtöröltem. Kristály tiszta lett <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Közben eszembe jutott nekem is és leszaladtam, szeszes ablaktisztítóval jól megtöröltem. Kristály tiszta lett :D :rolleyes: ÉN az ilyen ablaktörlős feladatokra ilyet használok. Szerintem ez a legjobb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 ÉN az ilyen ablaktörlős feladatokra ilyet használok. Szerintem ez a legjobb... <_< http://jaszirodaszer.hu/images/products/s400/KHH133.jpg Szerintem is :D de csak az alkoholos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Az olyan, hogy nem 2-2 vonalban priccolja az ablakot hanem mint egy spray. Pillanatok alatt átnedvesíti majdnem az egész szélvédôt. Kerestem videót de sehol nem találtam. Ezen már gondolkodtam egy párszor, hogy lehetne megoldani, hogy telibe spiccolja a szélvédőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Dáwid! Neked ilyen hangtechnikára van szükséged az autóba? :D -_- <_< :rolleyes: B) Vagy egy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 hali nemrég vettem egy astrát (c16nz), első autóm, a szereléshez nem nagyon értek sajnos, de vezetni annál jobban szeretek. a váltót néha nehéz 5ösbe rakni, érződik rajta h nem mai darab. felújítás vagy csere? nagy macera lenne belepakolni egy 1,6os 16V-est? valahogy bele lehet erőszakolni 16os felnit? (gumisnál azt mondták csak 15ös fér bele de valahogy tuti meglehet oldani....) előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 váltórudazatot kellene elsőkörben állítani, illetve felújítani. motorcserében ne is gondolkodj, nem tudod lepapírozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 váltórudazatot kellene elsőkörben állítani, illetve felújítani. motorcserében ne is gondolkodj, nem tudod lepapírozni. vmi ötlet hova vigyem? sajnos már van rossz élményem szervizből, így már csak olyan helyre viszem amit ajánlanak... esetleg vmi tipp motortuninghoz?:rolleyes: jah és kösz a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 vmi ötlet hova vigyem? sajnos már van rossz élményem szervizből, így már csak olyan helyre viszem amit ajánlanak... esetleg vmi tipp motortuninghoz? <_< jah és kösz a választ! Tipp: gyűjtsél pénzt mert nem olcsó. Vagy van pszichikai tuning-hadviselés: SPORTgyertya, SPORTkábelek, dircsiszürcsi, tuningmatrica, koppány. :rolleyes: Neked az egyetlen ésszerű átalakítás a hengerenkéntire való átállás, ha jó áron szerzel hozzá cuccot, akkor még anyagilag talál-talán megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Tipp: gyűjtsél pénzt mert nem olcsó. Vagy van pszichikai tuning-hadviselés: SPORTgyertya, SPORTkábelek, dircsiszürcsi, tuningmatrica, koppány. :rolleyes: Neked az egyetlen ésszerű átalakítás a hengerenkéntire való átállás, ha jó áron szerzel hozzá cuccot, akkor még anyagilag talál-talán megéri. a pénz nem számít <_< és még mielőtt jönne a vegyél másikat: a csajomat se dobom ki ha nagyobb mellre vágyom, hanem megcsináltatom neki -_- ezt a hengerenkénti átállást viszont kicsit részletezhetnéd. milyen cuccokat szerezzek jó áron?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 a pénz nem számít :rolleyes: és még mielőtt jönne a vegyél másikat: a csajomat se dobom ki ha nagyobb mellre vágyom, hanem megcsináltatom neki :D ezt a hengerenkénti átállást viszont kicsit részletezhetnéd. milyen cuccokat szerezzek jó áron? <_< Kell hengerfej C16SE-ről, minden sallanggal, veztengely, stb... , szívósor, tüzelőanyagszivattyú, 1-2 cső, ECU, kábelkorbács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Kell hengerfej C16SE-ről, minden sallanggal, veztengely, stb... , szívósor, tüzelőanyagszivattyú, 1-2 cső, ECU, kábelkorbács. nah ennek utána nézek. köszi te mivel kened a lökösöket h ilyen jó a színük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 a pénz nem számít :rolleyes: és még mielőtt jönne a vegyél másikat: a csajomat se dobom ki ha nagyobb mellre vágyom, hanem megcsináltatom neki :D ezt a hengerenkénti átállást viszont kicsit részletezhetnéd. milyen cuccokat szerezzek jó áron?<_< ha tényleg így van vegyél egy komplett donor autót, amiesetlegjobban fel is van szerelve is mint a tiéd, elektromos cuccok stbstb, és kresgéljegy szerelőt, aki saját műhellyel rendelkezik, és van referenciája is. így 2-3 száz ezer +ból lesz egy 100lovas autód, amiben van már egy két extra is, illetveha kiárulgatod a donorból, ami neked nem kell, akkor olcsóblesz 16os felni nem gond, csak nagyon peres gumival. SP Zolinak is az van alatta. nah ennek utána nézek. köszi te mivel kened a lökösöket h ilyen jó a színük? sokminden van rá. legegyszerűbb aszilikon spray,vagy zsír ezek nem annyira tartósak egy két hónap, de olcsó és egyszerű alkalmazni Invinek festve van bumper festékkel, és időközönként szilikonnal áttörölgetve. én most vettem 500Ft értegy spray-t ami elvileg műanyag és gumi ápoló... még nem próbáltam ki az eső miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 nah ennek utána nézek. köszi te mivel kened a lökösöket h ilyen jó a színük? Motip bumper spray...festékszerű cucc. Lökös le, felcsiszol, zsírtalanít, fúj, szárad, fúj, szárad, feltesz, örül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts