Dáwid Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 ennyit pofázni nélkülem... felháborító -_- Most úgy van kinézve hogy autót veszünk. A Ribi kicsit várakozóban marad a motorcserére. igények: 1.6-os benzines, kombi, klímás, 2000+ évjárat, emberi áron Értelmes találatok nagy része focus, és G astra (jah volt 1-2 év amíg a focusok galvanizálását elkefélték, és némelyik már akkor rohadt amikor még át se adták őket, csak kint dekkolt a parkolóban. Van egy márkakereskedő ismerős, néztünk is egyet, aztán nem győztünk meglepődni hogy mindene körbe van rohadva. Nem volt rajta elem ami ne lett volna valahol festékledobott, rozsdásódós. Akkor mondta a srác hogy ha esetleg focus-t vennénk akkor abból az évjáratból inkább passzoljunk B) :rolleyes: ) Ma volt némi ótópálya, és bántottam egy kicsit a gépet. óra szerint beszélek, a GPS a csomagtartóban volt. 140-es átlag volt visszafelé, egyszer belecsúsztam a 150-be (hásít mint az állat) érdi emelkedő 145 körüllel-el nekifutva, 90 a tetején <_< viszont volt alkalmam tudatosítani magamban hogy már megint sz.rok a felnik. 120-130-ig ráznak szípen :D eredmény1 eredmény2 eredmény3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Ma volt némi ótópálya, és bántottam egy kicsit a gépet. óra szerint beszélek, a GPS a csomagtartóban volt. 140-es átlag volt visszafelé, egyszer belecsúsztam a 150-be (hásít mint az állat) érdi emelkedő 145 körüllel-el nekifutva, 90 a tetején :rolleyes: viszont volt alkalmam tudatosítani magamban hogy már megint sz.rok a felnik. 120-130-ig ráznak szípen <_< eredmény1 eredmény2 eredmény3 Ribi akkor még bírja rendesen, ha így száguldoztál vele! -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Neki nem a sima változat volt, hanem a 3 ajtós sport. G Coupe Z18XE? :rolleyes: Engem valahogy nem érdekel, hogy mennyit megy egy autó. Mostanában van annyi trafipax, hogy nem éri meg próbálgatni, mert az drága mulatság lenne. Ahhoz, hogy a városba szaladgáljak, szerintem tökéletes egy 60LE-ős is. Az legalább keveset eszik. B) <_< Úgy ahogy mondod.. :D :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 jaja külsőre az nagyon baba <_< de ettől függetlenül még mindig megvana kérdésem :D hol van ilyenkor pepe ő biztos vágná. Ha rám gondoltál, dolgoztam, most értem haza. Mit kéne vágni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Ha rám gondoltál, dolgoztam, most értem haza. Mit kéne vágni? :rolleyes: Fát! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Fát! <_< :D Jöttök ma Tokajba??? :rolleyes: Mi nemsokára indulunk mert Debiben még van némi dolgunk... -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Jajmár ezek a képek egyre érdekesebbek. :D -_- B) Az enyém meg 220-nál tetőcsomagtartóval ment volna még......de felébredtem. Az enyémnek meg egyszer már kiment a skáláról a mutatója, és még nem volt padlón! Aztán az asszony elkezdett rázni.: Zoli...Zoliiii!!!! kapcsold le a tévét ha nem nézed, és fékezz, mert Komáromnál le kell menni a pályáról! <_< Viccen kívül gyári órabeállítással ment 183-at, amióta megszüntettem a csalást meg csak 153-at. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Jöttök ma Tokajba??? <_< Mi nemsokára indulunk mert Debiben még van némi dolgunk... -_-:D Novy-val már beszéltünk róla, de nem megyünk, :D mert alkatrészek után mászkálunk a kombájnhoz, meg unalmunkba szerelünk is egy kicsit! Nagyon esőre áll az idő. Sose jön össze! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Hát ott is lehet kapni alkatrészt a szerelgetéshez B) egy kis lélekmelegítő hegyaljai borocskát -_- elengedhetetlen alkatrész ilyen hűvös időben... :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Ribi akkor még bírja rendesen, ha így száguldoztál vele! -_- :D Jah a fényképen a fekete, az olaj :rolleyes: szal ennyire bírja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Jah a fényképen a fekete, az olaj :rolleyes: szal ennyire bírja <_< ..már azt hittem, hogy a gumikat égetted! -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Dáw 2000évjárat 1.6os benzines még F astrában is van :rolleyes: Pepe 98 as 3 ajtós létezik egyáltalán, vagy attól is fiatalabb? Itt kezd sütni a nap, rem kibírja így az idő ma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Dáw 2000évjárat 1.6os benzines még F astrában is van :rolleyes: Pepe 98 as 3 ajtós létezik egyáltalán, vagy attól is fiatalabb? Itt kezd sütni a nap, rem kibírja így az idő ma! Csak klíma nincs benne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Csak klíma nincs benne. :rolleyes: mibe is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 mibe is? Classic F Astrákba már nem igazán rakosgattak klímát. Eddig sose láttam használtautón 98-as évjárat feletti Classic F Astrát, ami klímás lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Classic F Astrákba már nem igazán rakosgattak klímát. Eddig sose láttam használtautón 98-as évjárat feletti Classic F Astrát, ami klímás lenne. ja ok értem hát azt nem is figyeltem a kívánságlistájáról :rolleyes: eddig se volt neki, eztán meg már minek neki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Ma volt némi ótópálya, és bántottam egy kicsit a gépet. óra szerint beszélek, a GPS a csomagtartóban volt. 140-es átlag volt visszafelé, egyszer belecsúsztam a 150-be (hásít mint az állat) érdi emelkedő 145 körüllel-el nekifutva, 90 a tetején :rolleyes: viszont volt alkalmam tudatosítani magamban hogy már megint sz.rok a felnik. 120-130-ig ráznak szípen <_< óóó én egészséges mocival nem merem megcsinálni. nagyon max 145 volt óra szerint. De azt is éppenhogy csak megsúrolta és na mondom visszábveszek. ... a hétszentségit neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Jajmár ezek a képek egyre érdekesebbek. :rolleyes: <_< :D Az enyém meg 220-nál tetőcsomagtartóval ment volna még......de felébredtem. Bármikor megmutatom ha szeretnéd -_- Soha nem szoktam halandzsázni....a német autópályákon lehet a végsebbeségeket nézegetni B) De Tiv-et megkérdezheted, hogy hogy ment fel az én x14xe-m a nosztori tetőn 4 személyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Engem valahogy nem érdekel, hogy mennyit megy egy autó. Mostanában van annyi trafipax, hogy nem éri meg próbálgatni, mert az drága mulatság lenne. Ahoz, hogy a városba szaladgáljak, szerintem tökéletes egy 60LE-ős is. Az legalább keveset eszik. -_- :D Jól mondod. Én még álmodni se merek ilyen 170es meg 180as meg 200as tempókról...a kis 1.7DR-emmel.... Örülök ha 140el megyek, 150et meg már nem merem megpróbálni mert félek hogy megnyekkenne... :rolleyes: 16 éves autó, és 377543Km (megnéztem a komi kedvéért <_< ) van benne. csak nyugodtan és normálisan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Jól mondod. Én még álmodni se merek ilyen 170es meg 180as meg 200as tempókról...a kis 1.7DR-emmel.... Örülök ha 140el megyek, 150et meg már nem merem megpróbálni mert félek hogy megnyekkenne... :rolleyes: 16 éves autó, és 377543Km (megnéztem a komi kedvéért <_< ) van benne. csak nyugodtan és normálisan -_- Igazából nem olyan nagy sebesség az a 150, felmész pályára 130-al, aztán kicsit odalépsz, amikor kerülsz valakit, és máris koppan a pedál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Igazából nem olyan nagy sebesség az a 150, felmész pályára 130-al, aztán kicsit odalépsz, amikor kerülsz valakit, és máris koppan a pedál. :D Igen...csak szívódízellel is menne a 150? <_< 140 után már nagyon megtorpan és a mutató ilyen csigatempóval megy feljebb... Sztem nem is érné el a 150et...vagy mégis? Nemtudom.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Tegnap este kegyetlenül megszivatott az autóm.. Éppen indulóban voltam Pécsre, beültem.. És az addig is kiült ülésem bal szélénél eltörött egy acélmerevítő, vagy mittomén. Beakadt a gatyámba, és az faaaszán elszakadt.. Sose legyen ennél nagyobb bajom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Igen...csak szívódízellel is menne a 150? :D 140 után már nagyon megtorpan és a mutató ilyen csigatempóval megy feljebb... Sztem nem is érné el a 150et...vagy mégis? Nemtudom.. <_< Igazából én a saját kocsimról értettem, hogy nem olyan nagy sebesség a 150. Nem mintha ebben beleragadnák az ülésbe ha 100-nál lepadlózom. :D Tegnap este kegyetlenül megszivatott az autóm.. Éppen indulóban voltam Pécsre, beültem.. És az addig is kiült ülésem bal szélénél eltörött egy acélmerevítő, vagy mittomén. Beakadt a gatyámba, és az faaaszán elszakadt.. Sose legyen ennél nagyobb bajom. :rolleyes: Bakker, mint egy filmvígjátékban. B) Még jó hogy a koronaékszerek épségben maradtak. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Bakker, mint egy filmvígjátékban. <_< Még jó hogy a koronaékszerek épségben maradtak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Igazából én a saját kocsimról értettem, hogy nem olyan nagy sebesség a 150. Nem mintha ebben beleragadnák az ülésbe ha 100-nál lepadlózom. :rolleyes: Jah, hát igen...más egy benzines mint egy diesel. Fúúúú srácok....jöttem hazafele Sárándról...láttam egy kb 50 éves BMW-t. Le is fotóztam. csak nem jött még elő tesóm hogy átküldjem és feltegyem a képet a gépre. ha meglesz felteszem. Nagyon múzeális darab lehet. ILYEN volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts