Laleekirály Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Szia! A szervót hidraulika olajjal töltsd fel az kell bele! Nekem pedig van egy eladó kerékcsapágyam F astrához bonttalna csomagban. Érdkel valakit??? Szegény biv! 5 évet kellett várni a válaszra! :rolleyes: <_< :D -_- Csak dob majd be képet. :D Vagy egy kerékcsapágyat! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Szegény biv! 5 évet kellett várni a válaszra! <_< :D -_- B) Vagy egy kerékcsapágyat! :D :D Mit kezdenél te egy bonttalna csomaggal? :rolleyes: ;) :lol: :D Csak vicc na... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Mit kezdenél te egy bonttalna csomaggal? :rolleyes: <_< :D -_- Csak vicc na... B) :D :D Kibontja??? ;) vagy kibnotja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Kibontja??? :rolleyes: vagy kibnotja? <_< 6 év mulva kiderül a válaszból :D -_- B) Jaj de gecók vagyunk... :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 6 év mulva kiderül a válaszból :rolleyes: <_< :D Jaj de gecók vagyunk... -_- B) :D Ez olyan mint dizelnél a kikormolás :D néha kell :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Ez olyan mint dizelnél a kikormolás B) néha kell :rolleyes: <_< :D Opel testvéreim, elérkeztünk eme 1500-adik OFF oldalhoz -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Opel testvéreim, elérkeztünk eme 1500-adik OFF oldalhoz :rolleyes: Nálam csak 750 oldal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Ejnye már gyerekek, végre betoppan egy csaj ti meg leszúrjátok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 előző oldalról tok jó ez a zene :rolleyes: am nekem is 1500 Day neked mibaja, hogy csak 750? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 előző oldalról tok jó ez a zene :rolleyes: am nekem is 1500 Day neked mibaja, hogy csak 750? Nincs semmi baja, csak nem 25 hozzászólást jelenít meg oldalanként, hanem 50-et. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nincs semmi baja, csak nem 25 hozzászólást jelenít meg oldalanként, hanem 50-et. <_< mondjuk... nekem a 25 pont elég, bár mostanság hogy hétvégente voltam itthon, így a 25 is kevés lett volna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nálam csak 750 oldal. <_< Jaja. Az 1500-ból 750 OFF-tál szét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Ejnye már gyerekek, végre betoppan egy csaj ti meg leszúrjátok... <_< :D -_- B) :rolleyes: :D nem is szúrtuk.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Ejnye már gyerekek, végre betoppan egy csaj ti meg leszúrjátok... :rolleyes: Ugyanmár...hacsak nincs hibakódja akkor érti a viccet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 nem is szúrtuk.. ;) Pedig bírnád mi? :lol: <_< :D hacsak nincs hibakódja akkor érti a viccet -_- Ehh :rolleyes: "a közvetlenség, a könnyedség és az életöröm belefulladt az NVH-ba, az NCAP-be és az Euro 4-be..." B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Bírnád mi? B) :rolleyes: <_< :D -_- attól függ a dolog. Bírni bírnám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ... Kerékcsapágyból meg van 3 féle méret :rolleyes: 4-féle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Szegény biv! 5 évet kellett várni a válaszra! <_< :D -_- B) Vagy egy kerékcsapágyat! :D :D Biztos már tűkön ült szegény. B) 6 év mulva kiderül a válaszból ;) :lol: :D Jaj de gecók vagyunk... :D ;) ;) Azok bizony :rolleyes: , de jólesik! ;) Ugyanmár...hacsak nincs hibakódja akkor érti a viccet ;) Majd elkezd hekkelni, és lesz neki, segítünk kiolvasni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nov végén lejár a műszaki. Mikor érdemes állapotfelmérésre vinni a gépkocsit? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nov végén lejár a műszaki. Mikor érdemes állapotfelmérésre vinni a gépkocsit? :rolleyes: Vidd el előműszakira, ott is megnézik mi a bibi, és az ára lejön a műszakinál a végösszegből. Asszem van egy időtartam amin bellül kell elvinni műszakira az átnézés után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nov végén lejár a műszaki. Mikor érdemes állapotfelmérésre vinni a gépkocsit? <_< soha. Az mindig utána mindig pénzbe kerül ;) -_- B) Hinnyenoh. Most néztem hogy volt itt hölgyemény is? de szemetek vagytok, megvárhattatok volna engem is mielőtt elkülditek szegényt. Én így nem is beszéltem vele :D :rolleyes: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Day neked van szerelőd nem? az nem tudjamegnézni? nemtudom, de itt nálunk az elővizsga ára nem jön le a műszakiból. igaz, hogy naaa gyurika nézzedmár át jó e így, alapon megy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 soha. Az mindig utána mindig pénzbe kerül ;) :D -_- Hinnyenoh. Most néztem hogy volt itt hölgyemény is? de szemetek vagytok, megvárhattatok volna engem is mielőtt elkülditek szegényt. Én így nem is beszéltem vele <_< :rolleyes: :D B) Remélem még fogsz, nem üldöztük el.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Day neked van szerelőd nem? az nem tudjamegnézni? nemtudom, de itt nálunk az elővizsga ára nem jön le a műszakiból. igaz, hogy naaa gyurika nézzedmár át jó e így, alapon megy B) Nézte már, múlthéten. Hátsó lengéscsillapítók cserések, hátsó fékeken állítani kell, valamint első fékbetétek cserések, de hogy ezenkívül belekötnek-e valamibe, azért kéne. Előző tulajnál pl abba belekötöttek, hogy koszosak a fékcsövek a futóműnél. <_< Ja meg Hening cartárs felajánlotta, hogy a műszakiig kölcsönad egy balegy ülés, mert ügye az enyémnek el van durranva az övfeszítője. :rolleyes: 2007ben ebbe is belekötöttek előző tulajnál, hogy nem az igazi. -_- Lehet ezért durrant is el nálam egy erős fékezésnél, valamit láttak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Remélem még fogsz, nem üldöztük el.... :D ahha pörsze...pörsze... tagadunk, tagadunk? <_< ;) :D de azért remélem én is :rolleyes: Megnéztem a profilját, és az őt megtekintőket is. -_- látom senki nem érdeklődik felé B) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts