Stefan Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Biztos hogy nem! Mert azt írja, "bár én aludtam épp és csak m3on ébredtem fel" tehát otthagyták a leállósávban és ott aludt! :rolleyes: <_< Nem értem miért hétvégén megy, amikor tudja, hogy kamion stop van és csak aludni tud :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 nem én vezettem?? vicceltek?? hol kell itt vezeni???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 nem én vezettem?? vicceltek?? hol kell itt vezeni???? http://blog.makezine.com/2fc2_12.jpg :rolleyes: kicsit frissíthetnéd a verdát. Nem telik egy lcd képernyőre azok helyett a junoszt-maradékok helyett? <_< B) :D viszont itt kedvedre kiélhetted a LED-ezési hajlamaidat -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 kicsit frissíthetnéd a verdát. Nem telik egy lcd képernyőre azok helyett a junoszt-maradékok helyett? :rolleyes: :D <_< viszont itt kedvedre kiélhetted a LED-ezési hajlamaidat :D ki beszél -_- sztem neked több led van a kocsiban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 akkor már szakácsunk is van... B) :rolleyes: Már éhen nem halunk, csak... meg! <_< :D Én is jönnék mint rohammentős azt lenne lefödöttségetek halál ellen -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Én is jönnék mint rohammentős azt lenne lefödöttségetek halál ellen :rolleyes: Lassan benépesül az Opel-falu! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 nem én vezettem?? vicceltek?? hol kell itt vezeni???? http://blog.makezine.com/2fc2_12.jpg :rolleyes: Mennyi biztosíték Májkül :D ......kiváncsi lennék a villanyszerelő búrájára ha beállítanál hozzá, egy "lehet szálszakadás van a bal hátsó rakéta kilövő második és harmadik generátorának az oszcilloszkópos vezérlési elektronika másodlagos számítógépének kis áramkörében" dumával... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Mennyi biztosíték Májkül <_< ......kiváncsi lennék a villanyszerelő búrájára ha beállítanál hozzá, egy "lehet szálszakadás van a bal hátsó rakéta kilövő második és harmadik generátorának az oszcilloszkópos vezérlési elektronika másodlagos számítógépének kis áramkörében" dumával... :rolleyes: Jó helyre kell vinni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Jó helyre kell vinni -_- http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/7/77/Bonnie_03.jpg :rolleyes: <_< :D Ez a lény nem csak polírozni tud? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Találtam egy város-zászlót <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 http://blog.cleveland.com/business_impact/...eadquarters.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 szerintem fogadjuk örökbe azt a falvacskát, és kereszteljük át opel várossá :rolleyes: behajtás csak opellel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 szerintem fogadjuk örökbe azt a falvacskát, és kereszteljük át opel várossá <_< behajtás csak opellel :D Jaja. Ha már ugysem kell senkinek, csinálnánk mi belőle Opel vidéket. Lenne ott minden...fényező (Brekeke), karosszériás (Zotya), az alkatrészszám adatbázis (FPepe) az aszfaltot Sanci biztosítaná, Novy most ugyis kényszerszabin van így segítene Ő is valamiben, JOhnny rakettyázna és kritizálna, Epk lenne a tiszteltbeli polgármester és Hening moderálna mindenkit -_- .... milyen jó kis társaság lenne :rolleyes: (Persze akik nincsenek megemlítve azoknak is ott a helyük Opelfalván) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Jaja. Ha már ugysem kell senkinek, csinálnánk mi belőle Opel vidéket. Lenne ott minden...fényező (Brekeke), karosszériás (Zotya), az alkatrészszám adatbázis (FPepe) az aszfaltot Sanci biztosítaná, Novy most ugyis kényszerszabin van így segítene Ő is valamiben, JOhnny rakettyázna és kritizálna <_< :D -_- , Epk lenne a tiszteltbeli polgármester és Hening moderálna mindenkit B) .... milyen jó kis társaság lenne :rolleyes: (Persze akik nincsenek megemlítve azoknak is ott a helyük Opelfalván) sancival eldolgoznánk, én dózerolnám az egész falut, utakat stb, na meg persze parkolót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Jaja. Ha már ugysem kell senkinek, csinálnánk mi belőle Opel vidéket. Lenne ott minden...fényező (Brekeke), karosszériás (Zotya), az alkatrészszám adatbázis (FPepe) az aszfaltot Sanci biztosítaná, Novy most ugyis kényszerszabin van így segítene Ő is valamiben, JOhnny rakettyázna és kritizálna, Epk lenne a tiszteltbeli polgármester és Hening moderálna mindenkit B) .... milyen jó kis társaság lenne :rolleyes: (Persze akik nincsenek megemlítve azoknak is ott a helyük Opelfalván) Lalee-val, és Novy-val sztem bevállaljuk a kivilágítás részleget :D Hening-ség pedig simán elmenne helyi rendőrségnek. Még az autójának a színe is jó, csak a kék csík kell rá. Egy jó barátom autófóliákkal foglalkozik megcsinálja szívesen :D -_- Amúgy viccen kívül is, ha valakinek kell reklám, vagy egyéb felirat, autóra szóljon, mert nem nagyon van munkája mostanság szegény gyereknek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Lalee-val, és Novy-val sztem bevállaljuk a kivilágítás részleget <_< Hening-ség pedig simán elmenne helyi rendőrségnek. Még az autójának a színe is jó, csak a kék csík kell rá. Egy jó barátom autófóliákkal foglalkozik megcsinálja szívesen :D :D Amúgy viccen kívül is, ha valakinek kell reklám, vagy egyéb felirat, autóra szóljon, mert nem nagyon van munkája mostanság szegény gyereknek :rolleyes: Ledesített utcavilágítás! ;) Még a holdat is beledezzük! -_- Én meg majd szántok, vetek, aratok, hogy tudjuk etetni az állatokat (Winkler R. és társai malacokat)! Egyszóval a baromfikat! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Ahogy a többiek is írták nem lesz baja, de azért hosszútávon nem a legegészségesebb. A szimmeringeket meg a tömítéseket kinyomhatja egy idő után, főleg, ha egészségesen pörgetve is van. Egyébként (jó esetben) meg a kartergázcsövön keresztül bekerül a szívórészbe és szépen elég apránként (igaz ez sem feltétlenül jó pl. a lambdaszondának meg ha van, akkor a katalizátornak -de így egyszer simán kibírja), úgyhogy nem kell aggódni, de legközelebb azért tartsd a min. és a max. között! :D Már akinek. :D Én is jönnék mint rohammentős azt lenne lefödöttségetek halál ellen :D Azért szerezzünk egy sírásót is? <_< Jaja. Ha már ugysem kell senkinek, csinálnánk mi belőle Opel vidéket. Lenne ott minden...fényező (Brekeke), karosszériás (Zotya), az alkatrészszám adatbázis (FPepe) az aszfaltot Sanci biztosítaná, Novy most ugyis kényszerszabin van így segítene Ő is valamiben, JOhnny rakettyázna és kritizálna, Epk lenne a tiszteltbeli polgármester és Hening moderálna mindenkit B) .... milyen jó kis társaság lenne :rolleyes: (Persze akik nincsenek megemlítve azoknak is ott a helyük Opelfalván) Lenne gumisunk is ha Kojak is jön. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Juj bazze...keményen áll össze a kép...de kell egy helyi prostituált is :rolleyes: Daw hozd a Ribit is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Juj bazze...keményen áll össze a kép...de kell egy helyi prostituált is :rolleyes: Daw hozd a Ribit is <_< És ki vállalja, hogy kifugázza?? :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 És ki vállalja, hogy kifugázza?? :rolleyes: <_< Dawid maga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Dawid maga -_- Há' hogyne... Majd a Doktorúr belső-vizsgálatot folytathat, én inkább passzolom :D LED-ek mehetnek mindenhova, még az út szélét jelző karókra, meg a felezővonalra is :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Há' hogyne... Majd a Doktorúr belső-vizsgálatot folytathat, én inkább passzolom -_- LED-ek mehetnek mindenhova, még az út szélét jelző karókra, meg a felezővonalra is :rolleyes: <_< A templomban az oltár körül is jo lenne...ledes müvirágokkal díszítenénk fel az egész ámen clubot. :D Ki lenne a pap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Nagy az isten állatkertje. Ami nem baj, csak alacsony a kerítés. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Tudom nem idevaló, de egyéb. :rolleyes: Noti vinyót keresek, 30 + GB. IDE. Ha van valakinek használható, kérem jelezze. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Nagy az isten állatkertje. Ami nem baj, csak alacsony a kerítés. :rolleyes: Mert ledezés alatt áll! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts