Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Te lehetnél a polgármester és a helyi Rambó! :rolleyes: <_< Novy nyitna ott egy sufnyituningműhelyt, Johnny hozná a rekettyéit! :D -_- B) Elneveznénk Opel falunak. :D :D Hahahaha Te vagy hüje barátom ;) :lol: :D
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Hahahaha Te vagy hüje barátom <_< :D -_- Te is jöhetsz, te lennél a HMCS ( helyi menő csávó) az új kocsiddal. Én nem megyek, Johnny már az első héten kidobna OFF-olásért. :rolleyes: B)
Guest Sanci Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Az biztos! Itt a kertvárosban is van annyi homár! Ha az egyik felépít egy 200m2-es házat, a másik csak azért is 300m2-est épít! Ha kimegyek a házelé, a szomszédok rögtön a függöny mögül sasolnak, hogy mit csinálok. :rolleyes: Hehe, én volt olyan, hogy egész nap direkt kint voltam, a szomszéd öreglány egész nap szétkapálta azt a 3 szőlőtőkét -_- B) aztán egyszer csak elájult :D hív a f@xom mentőt, jó helyt van az árnyékosban, majd magához tér ha akar, ha nem az se nagy baj :D . Túl sokat jelentgetett már fel sokvalakit mindenféle lehetetlen baromság alapon... :D Én hülye meg nem nyomtam fel a VPOP-nál -jó ideig nem lenne gondunk vele, a fia ott tárolt nála több 100 liter lopott gázolajat... <_<
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Hehe, én volt olyan, hogy egész nap direkt kint voltam, a szomszéd öreglány egész nap szétkapálta azt a 3 szőlőtőkét :D -_- aztán egyszer csak elájult <_< hív a f@xom mentőt, jó helyt van az árnyékosban, majd magához tér ha akar, ha nem az se nagy baj ;) . Túl sokat jelentgetett már fel sokvalakit mindenféle lehetetlen baromság alapon... :D Én hülye meg nem nyomtam fel a VPOP-nál -jó ideig nem lenne gondunk vele, a fia ott tárolt nála több 100 liter lopott gázolajat... :rolleyes: Az asszony barátnőjénél nyírtam a füvet, ott volt egy öregúr a szomszédba aki egész nap az utcát nézte, meg engem, ahogy le-fel rohangáltam a fűnyíróval. Gondoltam oldalról odalopózok az ablak alá, aztán felugrok, hogy VÁÁÁÁÁ! B) De mondták, hogy ne, mert gyenge a szíve. :D
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Te is jöhetsz, te lennél a HMCS ( helyi menő csávó) az új kocsiddal. Én nem megyek, Johnny már az első héten kidobna OFF-olásért. :rolleyes: :lol: Valamelyik házat, vagy a templomot át lehetne alakítani OFF-háznak! Vasárnaponként oda gyűlnénk össze OFF-misére! :D -_- Hahahaha Te vagy hüje barátom B) :D :D Most miért? ;) <_<
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Valamelyik házat, vagy a templomot át lehetne alakítani OFF-háznak! Vasárnaponként oda gyűlnénk össze OFF-misére! <_< :D Aztán egész nap kukoricán, meg hidrotőkén térdelnék a sarokban mi? Azt már nem, ennyi erővel itthon is maradhatok. :rolleyes: -_-
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Hehe, én volt olyan, hogy egész nap direkt kint voltam, a szomszéd öreglány egész nap szétkapálta azt a 3 szőlőtőkét :D -_- aztán egyszer csak elájult <_< hív a f@xom mentőt, jó helyt van az árnyékosban, majd magához tér ha akar, ha nem az se nagy baj ;) . Túl sokat jelentgetett már fel sokvalakit mindenféle lehetetlen baromság alapon... ;) Én hülye meg nem nyomtam fel a VPOP-nál -jó ideig nem lenne gondunk vele, a fia ott tárolt nála több 100 liter lopott gázolajat... :rolleyes: B) :D :D Az asszony barátnőjénél nyírtam a füvet, ott volt egy öregúr a szomszédba aki egész nap az utcát nézte, meg engem, ahogy le-fel rohangáltam a fűnyíróval. Gondoltam oldalról odalopózok az ablak alá, aztán felugrok, hogy VÁÁÁÁÁ! ;) De mondták, hogy ne, mert gyenge a szíve. ;) ;) :lol: :D Lehet segíteni akart! :D
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Aztán egész nap kukoricán, meg hidrotőkén térdelnék a sarokban mi? Azt már nem, ennyi erővel itthon is maradhatok. :rolleyes: :D Ott szabad lenne az OFF! Elvégre szabad faluban élnénk! <_<
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Ott szabad lenne az OFF! Elvégre szabad faluban élnénk! :rolleyes: Aztán eltelik 2 hét és kijelentik hogy templomba csak klubtagok mehetnek. <_<
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Aztán eltelik 2 hét és kijelentik hogy templomba csak klubtagok mehetnek. :rolleyes: Az lehet!
daykiller Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Aztán eltelik 2 hét és kijelentik hogy templomba csak klubtagok mehetnek. :rolleyes: Hogyne. Egyházadó. <_<
jensenbutton Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam?
FPepe Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam? Sztem nem lesz baja. Dieselben láttam már egy literrel több olajat is (!) és attól se lett baja.
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam? Semmi baja nem lesz, de ha nagyon zavar akkor told bele a nivópálcát és töröld le, ha ezt megcsinálod 5x akkor kiszedsz belőle egy mm-nyit <_< -_- Jó ez az opelcity, én bevállalom a kolbász-sonka füstölést, sima kormos füstölés 1500, olajos-kormos 2000 :rolleyes: :D
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Semmi baja nem lesz, de ha nagyon zavar akkor told bele a nivópálcát és töröld le, ha ezt megcsinálod 5x akkor kiszedsz belőle egy mm-nyit <_< ;) Jó ez az opelcity, én bevállalom a kolbász-sonka füstölést, sima kormos füstölés 1500, olajos-kormos 2000 :rolleyes: :D akkor már szakácsunk is van... :D :D Már éhen nem halunk, csak... meg! -_- B)
Stefan Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam? Ahogy a többiek is írták nem lesz baja, de azért hosszútávon nem a legegészségesebb. A szimmeringeket meg a tömítéseket kinyomhatja egy idő után, főleg, ha egészségesen pörgetve is van. Egyébként (jó esetben) meg a kartergázcsövön keresztül bekerül a szívórészbe és szépen elég apránként (igaz ez sem feltétlenül jó pl. a lambdaszondának meg ha van, akkor a katalizátornak -de így egyszer simán kibírja), úgyhogy nem kell aggódni, de legközelebb azért tartsd a min. és a max. között! :rolleyes:
Stefan Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 akkor már szakácsunk is van... B) :rolleyes: Már éhen nem halunk, csak meg... <_< :D Diesel-lel? Szerinted hova tűnik neki otthonról a sültkrumpli alól az olaj? -_-
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Diesel-lel? Szerinted hova tűnik neki otthonról a sültkrumpli alól az olaj? :rolleyes: egy jó szakács mindent felhasznál! <_<
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Diesel-lel? Szerinted hova tűnik neki otthonról a sültkrumpli alól az olaj? :D egy jó szakács mindent felhasznál! -_- áhh, húújevaagy?? B) :D :D ez még a jobb minőségű gázolajjal se indul normálisan, egyszer öntenék bele sűtkrumplilét, többet még behúzni se lehetne :rolleyes: <_<
Novy Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 október tttttttttíííííííízzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tokaj opelos tali, aki tud jöjjön!!!!! kaja!!! pia!!! mitiszó??
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 október tttttttttíííííííízzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tokaj opelos tali, aki tud jöjjön!!!!! kaja!!! pia!!! mitiszó?? mösszevan, gyertek újpestre :D :rolleyes: <_<
Novy Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 mösszevan, gyertek újpestre :D :rolleyes: <_< voltam,te nem jöttél nyáron!!!! de pénteken is mentünk arrafelé, bár én aludtam épp és csak m3on ébredtem fel -_-
Stefan Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 voltam,te nem jöttél nyáron!!!! de pénteken is mentünk arrafelé, bár én aludtam épp és csak m3on ébredtem fel -_- Gondolom nem te vezettél :rolleyes: <_< :D
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Elküldve Október4, 2009 Gondolom nem te vezettél :rolleyes: <_< :D Biztos hogy nem! Mert azt írja, "bár én aludtam épp és csak m3on ébredtem fel" tehát otthagyták a leállósávban és ott aludt! -_- B)
Recommended Posts