Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Te lehetnél a polgármester és a helyi Rambó! :rolleyes: <_< Novy nyitna ott egy sufnyituningműhelyt, Johnny hozná a rekettyéit! :D -_- B) Elneveznénk Opel falunak. :D :D Hahahaha Te vagy hüje barátom ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Hahahaha Te vagy hüje barátom <_< :D -_- Te is jöhetsz, te lennél a HMCS ( helyi menő csávó) az új kocsiddal. Én nem megyek, Johnny már az első héten kidobna OFF-olásért. :rolleyes: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Az biztos! Itt a kertvárosban is van annyi homár! Ha az egyik felépít egy 200m2-es házat, a másik csak azért is 300m2-est épít! Ha kimegyek a házelé, a szomszédok rögtön a függöny mögül sasolnak, hogy mit csinálok. :rolleyes: Hehe, én volt olyan, hogy egész nap direkt kint voltam, a szomszéd öreglány egész nap szétkapálta azt a 3 szőlőtőkét -_- B) aztán egyszer csak elájult :D hív a f@xom mentőt, jó helyt van az árnyékosban, majd magához tér ha akar, ha nem az se nagy baj :D . Túl sokat jelentgetett már fel sokvalakit mindenféle lehetetlen baromság alapon... :D Én hülye meg nem nyomtam fel a VPOP-nál -jó ideig nem lenne gondunk vele, a fia ott tárolt nála több 100 liter lopott gázolajat... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Hehe, én volt olyan, hogy egész nap direkt kint voltam, a szomszéd öreglány egész nap szétkapálta azt a 3 szőlőtőkét :D -_- aztán egyszer csak elájult <_< hív a f@xom mentőt, jó helyt van az árnyékosban, majd magához tér ha akar, ha nem az se nagy baj ;) . Túl sokat jelentgetett már fel sokvalakit mindenféle lehetetlen baromság alapon... :D Én hülye meg nem nyomtam fel a VPOP-nál -jó ideig nem lenne gondunk vele, a fia ott tárolt nála több 100 liter lopott gázolajat... :rolleyes: Az asszony barátnőjénél nyírtam a füvet, ott volt egy öregúr a szomszédba aki egész nap az utcát nézte, meg engem, ahogy le-fel rohangáltam a fűnyíróval. Gondoltam oldalról odalopózok az ablak alá, aztán felugrok, hogy VÁÁÁÁÁ! B) De mondták, hogy ne, mert gyenge a szíve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Te is jöhetsz, te lennél a HMCS ( helyi menő csávó) az új kocsiddal. Én nem megyek, Johnny már az első héten kidobna OFF-olásért. :rolleyes: :lol: Valamelyik házat, vagy a templomot át lehetne alakítani OFF-háznak! Vasárnaponként oda gyűlnénk össze OFF-misére! :D -_- Hahahaha Te vagy hüje barátom B) :D :D Most miért? ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Valamelyik házat, vagy a templomot át lehetne alakítani OFF-háznak! Vasárnaponként oda gyűlnénk össze OFF-misére! <_< :D Aztán egész nap kukoricán, meg hidrotőkén térdelnék a sarokban mi? Azt már nem, ennyi erővel itthon is maradhatok. :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Hehe, én volt olyan, hogy egész nap direkt kint voltam, a szomszéd öreglány egész nap szétkapálta azt a 3 szőlőtőkét :D -_- aztán egyszer csak elájult <_< hív a f@xom mentőt, jó helyt van az árnyékosban, majd magához tér ha akar, ha nem az se nagy baj ;) . Túl sokat jelentgetett már fel sokvalakit mindenféle lehetetlen baromság alapon... ;) Én hülye meg nem nyomtam fel a VPOP-nál -jó ideig nem lenne gondunk vele, a fia ott tárolt nála több 100 liter lopott gázolajat... :rolleyes: B) :D :D Az asszony barátnőjénél nyírtam a füvet, ott volt egy öregúr a szomszédba aki egész nap az utcát nézte, meg engem, ahogy le-fel rohangáltam a fűnyíróval. Gondoltam oldalról odalopózok az ablak alá, aztán felugrok, hogy VÁÁÁÁÁ! ;) De mondták, hogy ne, mert gyenge a szíve. ;) ;) :lol: :D Lehet segíteni akart! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Aztán egész nap kukoricán, meg hidrotőkén térdelnék a sarokban mi? Azt már nem, ennyi erővel itthon is maradhatok. :rolleyes: :D Ott szabad lenne az OFF! Elvégre szabad faluban élnénk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Ott szabad lenne az OFF! Elvégre szabad faluban élnénk! :rolleyes: Aztán eltelik 2 hét és kijelentik hogy templomba csak klubtagok mehetnek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Aztán eltelik 2 hét és kijelentik hogy templomba csak klubtagok mehetnek. :rolleyes: Az lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Az lehet! jah :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Aztán eltelik 2 hét és kijelentik hogy templomba csak klubtagok mehetnek. :rolleyes: Hogyne. Egyházadó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam? Sztem nem lesz baja. Dieselben láttam már egy literrel több olajat is (!) és attól se lett baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam? Semmi baja nem lesz, de ha nagyon zavar akkor told bele a nivópálcát és töröld le, ha ezt megcsinálod 5x akkor kiszedsz belőle egy mm-nyit <_< -_- Jó ez az opelcity, én bevállalom a kolbász-sonka füstölést, sima kormos füstölés 1500, olajos-kormos 2000 :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Semmi baja nem lesz, de ha nagyon zavar akkor told bele a nivópálcát és töröld le, ha ezt megcsinálod 5x akkor kiszedsz belőle egy mm-nyit <_< ;) Jó ez az opelcity, én bevállalom a kolbász-sonka füstölést, sima kormos füstölés 1500, olajos-kormos 2000 :rolleyes: :D akkor már szakácsunk is van... :D :D Már éhen nem halunk, csak... meg! -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 hali! kicsit túl öntöttem a motorolajat, a max felett van 1 mm-rel :S szerintetek engedjek le belőle? vagy hagyjam? Ahogy a többiek is írták nem lesz baja, de azért hosszútávon nem a legegészségesebb. A szimmeringeket meg a tömítéseket kinyomhatja egy idő után, főleg, ha egészségesen pörgetve is van. Egyébként (jó esetben) meg a kartergázcsövön keresztül bekerül a szívórészbe és szépen elég apránként (igaz ez sem feltétlenül jó pl. a lambdaszondának meg ha van, akkor a katalizátornak -de így egyszer simán kibírja), úgyhogy nem kell aggódni, de legközelebb azért tartsd a min. és a max. között! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 akkor már szakácsunk is van... B) :rolleyes: Már éhen nem halunk, csak meg... <_< :D Diesel-lel? Szerinted hova tűnik neki otthonról a sültkrumpli alól az olaj? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Diesel-lel? Szerinted hova tűnik neki otthonról a sültkrumpli alól az olaj? :rolleyes: egy jó szakács mindent felhasznál! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Diesel-lel? Szerinted hova tűnik neki otthonról a sültkrumpli alól az olaj? :D egy jó szakács mindent felhasznál! -_- áhh, húújevaagy?? B) :D :D ez még a jobb minőségű gázolajjal se indul normálisan, egyszer öntenék bele sűtkrumplilét, többet még behúzni se lehetne :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 október tttttttttíííííííízzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tokaj opelos tali, aki tud jöjjön!!!!! kaja!!! pia!!! mitiszó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 október tttttttttíííííííízzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tokaj opelos tali, aki tud jöjjön!!!!! kaja!!! pia!!! mitiszó?? mösszevan, gyertek újpestre :D :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 mösszevan, gyertek újpestre :D :rolleyes: <_< voltam,te nem jöttél nyáron!!!! de pénteken is mentünk arrafelé, bár én aludtam épp és csak m3on ébredtem fel -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 voltam,te nem jöttél nyáron!!!! de pénteken is mentünk arrafelé, bár én aludtam épp és csak m3on ébredtem fel -_- Gondolom nem te vezettél :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Gondolom nem te vezettél :rolleyes: <_< :D Biztos hogy nem! Mert azt írja, "bár én aludtam épp és csak m3on ébredtem fel" tehát otthagyták a leállósávban és ott aludt! -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts