Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 vagy leveskockát... :rolleyes: peeerszeee, megkérem anyut hogy daraboljon olyan méretűre egy tyúkot, meg zőccséget hogy beférjen a tartályba aztán mire hazaérek kész is a húsleves <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 peeerszeee, megkérem anyut hogy daraboljon olyan méretűre egy tyúkot, meg zőccséget hogy beférjen a tartályba aztán mire hazaérek kész is a húsleves <_< Dehogy is. Ott a KNORR vagy egy csomó másmilyen tasakos leves :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 ladáékoz nem kell befeküdni annyira, mert ki lehet borítani az egészet, ha kockáról beszélsz, a másikfajta a körlámpás, aminek téglalap alakú a km órája, az meg szinte F astra <_< azon is fólia megy hátul, és ilyen betekerősek az izzófoglalatok, ha jól emlékszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Dehogy is. Ott a KNORR vagy egy csomó másmilyen tasakos leves <_< :rolleyes: A Knorr fékeket gyárt, már ne is haragudj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Rakott mostanában valaki a hűtőjébe hűtőtömítőt ? Tudom, régen ez téma volt, de már ezen agyalok jó ideje, mit csináljak. Csak akkor fogy a vizem, ha dugóban vagyok, és fölmegy 95 fokra. Csöpögés, ilyesmi nincs, valahol elgőzölhet a víz. Hetente utána kell tölteni 2-3 decit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 A Knorr fékeket gyárt, már ne is haragudj. <_< Zacskós féket? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 ladáékoz nem kell befeküdni annyira, mert ki lehet borítani az egészet, ha kockáról beszélsz, a másikfajta a körlámpás, aminek téglalap alakú a km órája, az meg szinte F astra B) azon is fólia megy hátul, és ilyen betekerősek az izzófoglalatok, ha jól emlékszem -_- jaja, azt tudom, ezerkettes műszerfalat néztem egy darabig, majdnem az enyém volt, már jártam vele, csak aztán valakinek jobban kellett mert elvitték a parkolóból... :rolleyes: ez egy kockalada, télleg olyasmi műszeregysége van mint a waresznak, elleszek vele, mégegyszer köce :D A zacskósleves nem kell. Ha már levest főzök az rendes leves legyen. :D ;) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Rakott mostanában valaki a hűtőjébe hűtőtömítőt ? Tudom, régen ez téma volt, de már ezen agyalok jó ideje, mit csináljak. Csak akkor fogy a vizem, ha dugóban vagyok, és fölmegy 95 fokra. Csöpögés, ilyesmi nincs, valahol elgőzölhet a víz. Hetente utána kell tölteni 2-3 decit. Próbálj meg kivenni a hűtővízből. Ha szinten van nekem is ereszt a hűtő sarkánál, de ha kicsit jel alatt van akkor nem. A hűtés szempontjából végülis mindegy, csak legyen a kiegyenlítőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 A Knorr fékeket gyárt, már ne is haragudj. <_< érdekes fék alkatrész csomagolás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 http://parthenonfoods.com/images/KnorrBeefStewMix2picsA.jpg érdekes fék alkatrész csomagolás :D Most miért? Nem szabad külső alapján ítélni :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 http://parthenonfoods.com/images/KnorrBeefStewMix2picsA.jpg érdekes fék alkatrész csomagolás <_< De ezt leg nem hamisítják mint a Brembót :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Most miért? Nem szabad külső alapján ítélni :rolleyes: <_< ja végülis hátha nem büdös fero szag van fékezéskor, hanem jó kis sárgarépa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 De ezt leg nem hamisítják mitn a Brembót :rolleyes: dehogynem... nem láttad azt a kókuszt amiben éppen megnézték hogy milyen betonkeverőben gyártottak a kamu vegeta-izesítőt? Ha egy ételízesítőt hamisítanak miért pont ezt ne? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 http://parthenonfoods.com/images/KnorrBeefStewMix2picsA.jpg érdekes fék alkatrész csomagolás -_- Ezek instant fékek! :rolleyes: Bárhol, bármikor szerelhető, csak forró víz kell hozzá! B) <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 ja végülis hátha nem büdös fero szag van fékezéskor, hanem jó kis sárgarépa :D :rolleyes: <_< S fékpor helyett DELIKÁT8 hull belôle mi? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Ezek instant fékek! :rolleyes: Bárhol, bármikor szerelhető, csak forró víz kell hozzá! -_- <_< :D 7 perc alatt meg is vagy vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 :rolleyes: <_< S fékpor helyett DELIKÁT8 hull belôle mi? B) Igen, csak ezt nem súrolni kell a felniről, hanem lenyalni! :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Igen, csak ezt nem súrolni kell a felniről, hanem lenyalni! :rolleyes: <_< De akkor már nem lehet tudni melyik részéből fogant a fincsi porocska s könnyedén megeshet, hogy a se@@ét fogod nyaldosni....amugy meg perverz vagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 http://www.knorr-bremse.hu/hun-belso-kozut-i.htm egyébként itt a fékes Knorr is kár hogy a mercinél nem alkalmazzák, akkor megleshettem volna holnap a kamionon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 De akkor már nem lehet tudni melyik részéből fogant a fincsi porocska s könnyedén megeshet, hogy a se@@ét fogod nyaldosni....amugy meg perverz vagy. :rolleyes: Nem vagyok perverz! <_< :D Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy emlékeztessek mindenkit, hogy vége a nyárnak és le kell engedni a kerekekből a nyári levegőt, mert télen megfagy és jobban fog csúszni az autó! -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 http://www.knorr-bremse.hu/hun-belso-kozut-i.htm egyébként itt a fékes Knorr is kár hogy a mercinél nem alkalmazzák, akkor megleshettem volna holnap a kamionon A Wabco mellett a Knorr a másik vezető fékgyártó és fejlesztő cég. Elég durva fejlesztéseik vannak, az általuk készített elektronikusan vezérelt légfékrendszer gyakorlatilag a felére csökkentette a féktávot a hagyományoshoz képest. Ha jól tudom a fejlesztés a 7. generációnál tart. Kelenföldön van egy magyar fejlesztőközpont. Itthon készítik a szoftvert. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Nem vagyok perverz! :rolleyes: <_< Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy emlékeztessek mindenkit, hogy vége a nyárnak és le kell engedni a kerekekből a nyári levegőt, mert télen megfagy és jobban fog csúszni az autó! :D -_- Hú bakker, tényleg! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Nem vagyok perverz! :rolleyes: <_< Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy emlékeztessek mindenkit, hogy vége a nyárnak és le kell engedni a kerekekből a nyári levegőt, mert télen megfagy és jobban fog csúszni az autó! :D -_- B) :D :D S ideje kicserélni az izzókat is téliekre mert azokban vastagabb az izzószál s jobban bírja a hideget :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Nah akkor már csak találni kéne valakit aki télen hajlandó dolgozni helyettem, mert jobban bírja a hideget, én meg téli álmot alszok :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 :rolleyes: <_< :D S ideje kicserélni az izzókat is téliekre mert azokban vastagabb az izzószál s jobban bírja a hideget ;) :D Nah akkor már csak találni kéne valakit aki télen hajlandó dolgozni helyettem, mert jobban bírja a hideget, én meg téli álmot alszok :D :lol: -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts