Csücsök Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Igen. Xsara volt. És kép is volt ahogy a motorn szét volt folyva minden műanyag. http://www.urbanlegends.hu/2005/07/pecsig-egyesben/ :rolleyes:
Reeckatee Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 http://www.urbanlegends.hu/2005/07/pecsig-egyesben/ <_< Mennyit kerestem :rolleyes:
Csücsök Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Mennyit kerestem :rolleyes: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&...53b79f59bee930a
Reeckatee Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&...53b79f59bee930a Lövésem nem volt milyen címszó alapján keressem... :rolleyes:
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Ezt hogy gondoltad ? Nesze itt a gátló, nyomogasd a kezeddel ! <_< :D Szerintem arra gondolt, hogy gyorsba beszerelni helyszínen. -_- Pontosan erre gondoltam aztán meg elmentél volna kiméretni. Nem tudtam kitől akarod venni, ha havertól akkor miért ne? :rolleyes:
tothszilard Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Sziasztok Opel astra f-et szeretnék venni. Édesapám használná, és én a takarékossága miatt a dízelt néztem ki neki. Mi a véleményetek erről, vagyis Isuzu, vagy Opel motoros. Esetleg hol, vagy kitől tudnék segítséget kérni a témában. Köszönettel Szilárd
daykiller Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Pontosan erre gondoltam aztán meg elmentél volna kiméretni. Nem tudtam kitől akarod venni, ha havertól akkor miért ne? :rolleyes: Bontó. Ha odamennék autószerelő haverommal, szerintem megoldható lenne, de kitudja mennyi km van benne és meddig bírja. Lehet a LIP tovább bírná, mint az. <_<
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Bontó. Ha odamennék autószerelő haverommal, szerintem megoldható lenne, de kitudja mennyi km van benne és meddig bírja. Lehet a LIP tovább bírná, mint az. :rolleyes: Autószerelő haverral? 2 kulcs kell hozzá, egy emelő meg 10 perc. <_<
daykiller Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Autószerelő haverral? 2 kulcs kell hozzá, egy emelő meg 10 perc. <_< Azért, mert ismerik egymást, én meg annyira még nem vagyok jóban a bontóssal. Igaz, múltkor is simán megengedte, hogy kimenjek a kocsimhoz, kipróbálni a tetőkárpit bolhát, hogy jó-e bele... :rolleyes:
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Azért, mert ismerik egymást, én meg annyira még nem vagyok jóban a bontóssal. Igaz, múltkor is simán megengedte, hogy kimenjek a kocsimhoz, kipróbálni a tetőkárpit bolhát, hogy jó-e bele... :D Könnyelmű csávó. És mit csinált volna ha meglépsz velük fizetés nélkül? <_< Ha a Karcsival mentem a bontóba akkor az ilyen apróságok a "vidd csak" kategóriába tartoztak. B) Ha egyedül mentem akkor már nem. :rolleyes: -_-
daykiller Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Könnyelmű csávó. És mit csinált volna ha meglépsz velük fizetés nélkül? <_< Ha a Karcsival mentem a bontóba akkor az ilyen apróságok a "vidd csak" kategóriába tartoztak. B) Ha egyedül mentem akkor már nem. :rolleyes: :D Kaptam volna egy negatív értékelést vaterán. -_-
egyhapsi Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Feleségem nagynénje hazatelepült ámerókából '90-ben, de nem tudott itt autót vezetni, mert csak az óttomattátt ismerte.... Más: Asszem Totálkárban volt pár éve egy cikk egy amerikai nőről, aki bérelt Budapesten a reptéren egy Citroént. Aztán elment vele Pécsre. EGYESBEN!!! :rolleyes: Ott aztán kifolyt, és elégett belőle minden olaj, és még a motorháztetőről is leégett a szép új festék... A tűzoltók oltották el. Majd beszartam a röhögéstől <_< :D -_-
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Péntek esti punnyadás? Nem, 8-kor Opel tali volt, és most értem haza. :rolleyes:
Alex0403 Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Srácok... Van valakinek esetleg, egy felesleges hűtővíz kiegyenlítő tartály fedele?? :rolleyes:
FPepe Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Srácok... Van valakinek esetleg, egy felesleges hűtővíz kiegyenlítő tartály fedele?? :rolleyes: Nekem van, miután most visszajelzőst tettem rá a BC miatt, a régi megvan <_<
Novy Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 csőtök :rolleyes: vége a heti melónak <_< de egész hasznos volt a mostani hét. szeméttelep létére marha sok használható cuccot találtam. lényegesebbek: fordszámos veki km óra.. kísérletezgetni jó pár magashang autóba, mennyezetvilágítások, elektromos ablak kapcsolók, volt pár astrás cucc is, mint pl a váltóbox, meg a km óra körüli műanyag, meg egy hátsó ajtókárpit egyszóval most begyüjtöttem pár cuccot :D
Alex0403 Elküldve Október2, 2009 Elküldve Október2, 2009 Nekem van, miután most visszajelzőst tettem rá a BC miatt, a régi megvan :rolleyes: Mennyiért adod? Hogyan tudnád eljutattni hozzám?
invictus Elküldve Október3, 2009 Elküldve Október3, 2009 Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem.
Laleekirály Elküldve Október3, 2009 Elküldve Október3, 2009 csőtök <_< vége a heti melónak :D de egész hasznos volt a mostani hét... Akkor te a héten összekötötted a kellemest a hasznossal. -_- Ha így megy tovább, akkor 3hét múlva komplett autóval mész haza. B) Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem. Ez a párásodás ez astrabetegség. :rolleyes: Én már megszoktam. :D
Tiv. Elküldve Október3, 2009 Elküldve Október3, 2009 Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem. Cseréld ki a pollenszűrőt, megszűnik a párásodás.
Tiv. Elküldve Október3, 2009 Elküldve Október3, 2009 Srácok... Van valakinek esetleg, egy felesleges hűtővíz kiegyenlítő tartály fedele?? :rolleyes: Nem bírta a nosztorit? <_< :D
zotya975 Elküldve Október3, 2009 Elküldve Október3, 2009 Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem. Cseréld ki a pollenszűrőt, megszűnik a párásodás. :rolleyes: Azért a pollenszűrőnek sem végtelen a kapacitása, ha órákon keresztül párás levegő jut bele előbb-utóbb megtelik.
Tiv. Elküldve Október3, 2009 Elküldve Október3, 2009 :rolleyes: Azért a pollenszűrőnek sem végtelen a kapacitása, ha órákon keresztül párás levegő jut bele előbb-utóbb megtelik. Ezt most nagyon nem értem. Mi köze a párás levegőhöz? Tudom hogy nem azt kell szűrnie. De ha el van tönődve, nem tud elég levegő átmenni rajta.
zotya975 Elküldve Október3, 2009 Elküldve Október3, 2009 Ezt most nagyon nem értem. Mi köze a párás levegőhöz? Tudom hogy nem azt kell szűrnie. De ha el van tönődve, nem tud elég levegő átmenni rajta. Hát szerintem a külső levegőt szívja be, és ha az párás akkor elkezd megtelni nedvességgel, ha megtelt akkor meg már a párát fújja befele is nem? Mentünk a Balcsira aztán a dombok között voltak olyan párás szakaszok hogy alig láttam, egyből elkezdtek párásodni az ablakok is, ahogy kiértem a "felhőből" pár perc után meg is szünt.
Recommended Posts