zotya975 Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Heh? Nekem nincs 10 ropi az egész. Ebből a legdrábább a 7000Ft-os Castrol Magnatec olaj volt. Igaz, még Conquistadorral is hozattam 6500-ért még egy kannával. :rolleyes: Igaz, a munkadíj általában két sör szokott lenni a szerelőmnél. <_< Szintén Castrol volt 7500, olajszűrő 800, levegőszűrő 1500, pollenszűrő 4000. UNIX. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ezt véssétek az eszetekbe zöldfülűek! Igenis főnök. :D Mondjuk én egy teher gépjármű mögött 3-4 másodperces követésit tartok, biztos ami fix. <_< Ilyenkor dobhatnál egy üzit, hátha éppen nem dolgozom :rolleyes: Rendicsek. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Szintén Castrol volt 7500, olajszűrő 800, levegőszűrő 1500, pollenszűrő 4000. UNIX. <_< A pollenszűrő inkább 1500. A 4000 nagyon sok egy olyanért. 4000-ből veszek egy pollenszűrőt meg egy 0,7-es jégert :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Szintén Castrol volt 7500, olajszűrő 800, levegőszűrő 1500, pollenszűrő 4000. UNIX. <_< olajszűrő 800, levegőszűrő 1090, pollenszűrő 2500. Opel "márkabolt". :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 A pollenszűrő inkább 1500. A 4000 nagyon sok egy olyanért. 4000-ből veszek egy pollenszűrőt meg egy 0,7-es jégert <_< "Egyetemista vagyok." :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 "Egyetemista vagyok." :rolleyes: B) Nem tudok többet mondani. Kéremkapcsojjaki. <_< A Közlekkaron azért tudnak inni az emberek. A 3,33mp-es sörös időmmel kb. 30-ba tudok bekerülni. :D Érdemes megtekinteni, régebbi sörváltós videó, de jól prezentálja amiről beszélek. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ez milyen már :rolleyes: http://www.vezess.hu/hirek/autoszsonyeg_ok...d_halalt/20771/ Arra ráért, hogy telefonáljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ez milyen már <_< http://www.vezess.hu/hirek/autoszsonyeg_ok...d_halalt/20771/ Arra ráért, hogy telefonáljon. Nade nem működött se a sebességváltó, se a kuplunk, vagy autómata volt? Gyujtáskapcsoló? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nade nem működött se a sebességváltó, se a kuplunk, vagy autómata volt? Gyujtáskapcsoló? :rolleyes: Amerikában az emberek alig 1%-a ismeri a kuplungot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nade nem működött se a sebességváltó, se a kuplunk, vagy autómata volt? Gyujtáskapcsoló? <_< Hát azt kell mondjam, az ilyen meg is érdemli... nem az lenne az első, hogy üresbe kapcsol az ember és leveszi a gyújtást? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Amerikában az emberek alig 1%-a ismeri a kuplungot. <_< Kösz tanár bácsi. :D Olyat én is hallottam, hogy el akartak lopni egy kézi váltós verdát, csak hát nézték a 3 pedált :rolleyes: meg nem bírtak a sebességváltóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Kösz tanár bácsi. :D Olyat én is hallottam, hogy el akartak lopni egy kézi váltós verdát, csak hát nézték a 3 pedált :rolleyes: meg nem bírtak a sebességváltóval. Jah, amerikába a legjobb lopásvédelem a manuális váltó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Vagy csak leveszi a gyújtást, akkor talán valami motorfék is van és nem csak gurul bekattant kormányzárral. Amúgy meg utólag könnyű okosnak lenni, ha váratlanul éri az embert, amikor nem számít rá, akkor abban a pillanatban értékes tizedmásodpercek vesznek el. Az már más kérdés, hogy nem kéne közben telefonálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Vagy csak leveszi a gyújtást, akkor talán valami motorfék is van és nem csak gurul bekattant kormányzárral. Amúgy meg utólag könnyű okosnak lenni, ha váratlanul éri az embert, amikor nem számít rá, akkor abban a pillanatban értékes tizedmásodpercek vesznek el. Az már más kérdés, hogy nem kéne közben telefonálni. Nézd, kiélezett helyzetben, mikor tényleg tizedmásodperceken múlik a dolog, az persze más tészta, de itt még telefonálni is volt ideje, bőven megtehette volna, amiket itt írtunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nézd, kiélezett helyzetben, mikor tényleg tizedmásodperceken múlik a dolog, az persze más tészta, de itt még telefonálni is volt ideje, bőven megtehette volna, amiket itt írtunk. Hát igen, viszont az ilyen történetek szerintem eleve sántítanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Különben elég idegesítő, ha egy 8 négyzetméteres bádog hátlap halad előtted, és semmit nem látni tőle előre.... :D Ezért vettem 2.0-ás kocsit... na de könyörgöm, egy 1.3as szutyokinak nem elég a 130????? :rolleyes: Hova ez a rohanááássss??? <_< Mellesleg, ha tudom, hogy nem egy ökör jön mögöttem, simán lökök egy jobbos indexet :D de ez a k*csög villog, meg dudál bent debrecenbe, mikor megelőz mindenkit :D Most azt ne mond, hogy mi voltunk (a forgalom többi tagja az) IDIÓTÁN KÖZLEKEDŐK!!!! ;) Ez pont olyan, mint mikor szembe mennél a forgalomban, és azt mondanád, mennyi marha jön felém!!! -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 nah mit találtam? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 És az nem lehetséges, hogy már valaki állított rajta?? :rolleyes: <_< Gondolom nem első tulaj vagy! :D (vagy ezt most nagyon benéztem? :D -_- ) Nem tudom... B) De mindegy, mert pontosan mér! Ez a lényeg! ;) A pollenszűrő inkább 1500. A 4000 nagyon sok egy olyanért. 4000-ből veszek egy pollenszűrőt meg egy 0,7-es jégert :D Én 1400-ért vettem a pollenszűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Én 1400-ért vettem a pollenszűrőt. Oké, de akkor az unixban ez volt a legolcsóbb. Meg aztán én nem vagyok egyetemista, mire költöttem volna a különbözetet? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 nah mit találtam? :rolleyes: Dávid lasan beállhatsz egy restaurátor céghez is ha ilyen tuti kapcsolatad vannak! <_< Bontsátok ezt is, mert elég ritka darab, ki lehetne árulni belőle egy pár Matyi királyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 nah mit találtam? :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/090930/20090930_001...ltoltes.hu_.jpg Nem kéne több Overhaulin'-t nézzél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 nah mit találtam? :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/090930/20090930_001...ltoltes.hu_.jpg Királyság :D Szivesen elfogadnék 1 ilyet...de ki nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 nah mit találtam? :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/090930/20090930_001...ltoltes.hu_.jpg Sztem egy Monzát meg egy Omega A Caravant <_< Hol vannak? A Monával az a baj, hogy elég nagy motor volt bennük, drága a fenntartása, amúgy nem csúnya autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 MASZK ÚÚÚÚÚ ez nekem nagyon tetszik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 MASZK ÚÚÚÚÚ ez nekem nagyon tetszik. :rolleyes: Ilyet szerválni kell nekem is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts