Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Heh? Nekem nincs 10 ropi az egész. Ebből a legdrábább a 7000Ft-os Castrol Magnatec olaj volt. Igaz, még Conquistadorral is hozattam 6500-ért még egy kannával. :rolleyes: Igaz, a munkadíj általában két sör szokott lenni a szerelőmnél. <_<

Szintén Castrol volt 7500, olajszűrő 800, levegőszűrő 1500, pollenszűrő 4000. UNIX. :D

Elküldve
Ezt véssétek az eszetekbe zöldfülűek!

Igenis főnök. :D Mondjuk én egy teher gépjármű mögött 3-4 másodperces követésit tartok, biztos ami fix. <_<

Ilyenkor dobhatnál egy üzit, hátha éppen nem dolgozom :rolleyes:

Rendicsek. -_-

Elküldve
Szintén Castrol volt 7500, olajszűrő 800, levegőszűrő 1500, pollenszűrő 4000. UNIX. <_<

A pollenszűrő inkább 1500. A 4000 nagyon sok egy olyanért. 4000-ből veszek egy pollenszűrőt meg egy 0,7-es jégert :rolleyes:

Elküldve
Szintén Castrol volt 7500, olajszűrő 800, levegőszűrő 1500, pollenszűrő 4000. UNIX. <_<

olajszűrő 800, levegőszűrő 1090, pollenszűrő 2500.

Opel "márkabolt". :rolleyes:

Elküldve
"Egyetemista vagyok." :rolleyes: B)

Nem tudok többet mondani. Kéremkapcsojjaki. <_<

A Közlekkaron azért tudnak inni az emberek. A 3,33mp-es sörös időmmel kb. 30-ba tudok bekerülni. :D

Érdemes megtekinteni, régebbi sörváltós videó, de jól prezentálja amiről beszélek. -_-

Elküldve
Nade nem működött se a sebességváltó, se a kuplunk, vagy autómata volt? Gyujtáskapcsoló? <_<

Hát azt kell mondjam, az ilyen meg is érdemli... nem az lenne az első, hogy üresbe kapcsol az ember és leveszi a gyújtást? :rolleyes:

Elküldve
Amerikában az emberek alig 1%-a ismeri a kuplungot. <_<

Kösz tanár bácsi. :D Olyat én is hallottam, hogy el akartak lopni egy kézi váltós verdát, csak hát nézték a 3 pedált :rolleyes: meg nem bírtak a sebességváltóval.

Elküldve
Kösz tanár bácsi. :D Olyat én is hallottam, hogy el akartak lopni egy kézi váltós verdát, csak hát nézték a 3 pedált :rolleyes: meg nem bírtak a sebességváltóval.

Jah, amerikába a legjobb lopásvédelem a manuális váltó. <_<

Elküldve

Vagy csak leveszi a gyújtást, akkor talán valami motorfék is van és nem csak gurul bekattant kormányzárral.

Amúgy meg utólag könnyű okosnak lenni, ha váratlanul éri az embert, amikor nem számít rá, akkor abban a pillanatban értékes tizedmásodpercek vesznek el. Az már más kérdés, hogy nem kéne közben telefonálni.

Elküldve
Vagy csak leveszi a gyújtást, akkor talán valami motorfék is van és nem csak gurul bekattant kormányzárral.

Amúgy meg utólag könnyű okosnak lenni, ha váratlanul éri az embert, amikor nem számít rá, akkor abban a pillanatban értékes tizedmásodpercek vesznek el. Az már más kérdés, hogy nem kéne közben telefonálni.

Nézd, kiélezett helyzetben, mikor tényleg tizedmásodperceken múlik a dolog, az persze más tészta, de itt még telefonálni is volt ideje, bőven megtehette volna, amiket itt írtunk.

Elküldve
Nézd, kiélezett helyzetben, mikor tényleg tizedmásodperceken múlik a dolog, az persze más tészta, de itt még telefonálni is volt ideje, bőven megtehette volna, amiket itt írtunk.

Hát igen, viszont az ilyen történetek szerintem eleve sántítanak.

Elküldve
Különben elég idegesítő, ha egy 8 négyzetméteres bádog hátlap halad előtted, és semmit nem látni tőle előre.... :D

Ezért vettem 2.0-ás kocsit...

na de könyörgöm, egy 1.3as szutyokinak nem elég a 130????? :rolleyes:

Hova ez a rohanááássss??? <_<

Mellesleg, ha tudom, hogy nem egy ökör jön mögöttem, simán lökök egy jobbos indexet :D

de ez a k*csög villog, meg dudál bent debrecenbe, mikor megelőz mindenkit :D

Most azt ne mond, hogy mi voltunk (a forgalom többi tagja az) IDIÓTÁN KÖZLEKEDŐK!!!! ;)

Ez pont olyan, mint mikor szembe mennél a forgalomban, és azt mondanád, mennyi marha jön felém!!! -_- B)

Elküldve
És az nem lehetséges, hogy már valaki állított rajta?? :rolleyes: <_<

Gondolom nem első tulaj vagy! :D (vagy ezt most nagyon benéztem? :D -_- )

Nem tudom... B) De mindegy, mert pontosan mér! Ez a lényeg! ;)

A pollenszűrő inkább 1500. A 4000 nagyon sok egy olyanért. 4000-ből veszek egy pollenszűrőt meg egy 0,7-es jégert :D

Én 1400-ért vettem a pollenszűrőt.

Elküldve
Én 1400-ért vettem a pollenszűrőt.

Oké, de akkor az unixban ez volt a legolcsóbb. Meg aztán én nem vagyok egyetemista, mire költöttem volna a különbözetet? :rolleyes: <_<

Elküldve
nah mit találtam? :rolleyes:

Dávid lasan beállhatsz egy restaurátor céghez is ha ilyen tuti kapcsolatad vannak! <_< Bontsátok ezt is, mert elég ritka darab, ki lehetne árulni belőle egy pár Matyi királyt!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.