Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem! :rolleyes: A sógoré a GPS és neki a Hiluxba van. Ott is pontosan mér. <_<

Lehet ez olyan gps amibe már beletették a km órákba szokásos +8-10%-ot mint ahogyan már átállítottak pár sebességmérőt is az utak mentén. Pl M7 bevezető szakaszán korábban pontosan mért mostanában pedig azt tapasztaltam, hogy rátették arra is a 8%-ot, hogy úgy mutasson mint az autók órája.

Elküldve
Ma megnéztem, hogy csal e a km óra. Kijelenthetem, hogy NEM! B) Amennyit a GPS mutatott, az óra is ugyanazt az értéket mutatta. -_-

Na arra én is kíváncsi vagyok mit fog mutatni különbségnek <_< kaptunk nászajándékba egy vásárlási utalványt de semmi értelmesnek mondhatóra nem tudtuk eddig elszórni (ami nincs a háznál) így hát kinéztem magamnak egy Blaupunkt 3D-s GPS-t, ilyent:

blaupunkt_travelpilot_700_n.jpg

Kb elképzelem az asszony arcát mikor bejelentem neki a szándékomat... :rolleyes: :D

Elküldve
Hát igen, lehet hogy az az 1-2 centi nekem is kellene néha, báár azért vigyázok :rolleyes: . Ha lesz garázsom, mindenképpen valamit ki fogok próbálni, vagy fűtőszálasat, vagy beépítőset, majd elválik. Addig is ha járok olyan helyen, ahol csináltak már ilyet, rákérdezek. <_<

Bár van (egy szellős) garázsom, de nem használok előmelegítőt. Lehet, hogy lustaságból. Ha mégis kísérleteznék, akkor először az ősrégi 1000 W-os villanyrezsót tenném simán a karter alá, kb 2-3 cm-re. Annak a melege felszáll, és körül melegíti a blokkot, vele együtt az olajat, meg a vizet is. Kell még egy 800 forintos időzítő kapcsoló (van itthon több is), amivel bekapcsolod a rezsót bizonyos idővel az indulás előtt. És kész. A tapasztalatot meg gyűjteném 0 Ft beruházási költség mellett. :D

Elküldve

Hali,

valakinek az aláírásában volt linkelve a az óra világítás átalakítása ledesre, illetve a középkonzolon lévő légcuccok átledezése és a bal lámpa kapcsoló is.

De vagy megváltoztatta az illető vagy én vagyok bamba de nem találom!

Kérem aki tud róla segítsen hol van ez!

Üdv Dani

Elküldve
Akkor csal a GPS-ed :lol: Nem GM-márkájú? :D -_-

Nem! B) A sógoré a GPS és neki a Hiluxba van. Ott is pontosan mér. :D

És az nem lehetséges, hogy már valaki állított rajta?? :rolleyes: <_<

Gondolom nem első tulaj vagy! ;) (vagy ezt most nagyon benéztem? :D :D )

Elküldve
Kb elképzelem az asszony arcát mikor bejelentem neki a szándékomat... :rolleyes: B)

És milyen lesz, ilyen.: :D , vagy, ilyen.: <_< , vagy még ilyen.: -_- ? :D

Bár van (egy szellős) garázsom, de nem használok előmelegítőt. Lehet, hogy lustaságból. Ha mégis kísérleteznék, akkor először az ősrégi 1000 W-os villanyrezsót tenném simán a karter alá, kb 2-3 cm-re. Annak a melege felszáll, és körül melegíti a blokkot, vele együtt az olajat, meg a vizet is. Kell még egy 800 forintos időzítő kapcsoló (van itthon több is), amivel bekapcsolod a rezsót bizonyos idővel az indulás előtt. És kész. A tapasztalatot meg gyűjteném 0 Ft beruházási költség mellett. :D

Ezt csacsogtam én is. ;) Ha beválik lehet tovább fejleszteni.

Elküldve

Sziasztok !

Nah szoval ki akartam volna cserelni az elso hangszoroimat (gyarikat) mert hat eleg gyengusnak bizonyult!

Szoval erosen torzitott mar nagy hangeronel ez kb hangeroszint 50/17 mar torzitott!

Nah mondom lecserelem vettem is bele egy AHP 16S autó hangszóró szett 2x90 W de hat ezzel is baj van ugyon ott torzit a hangoszoro ahol a gyari!

A hangszoro bekotesenel a + - jol lett kotve mashol kene lenni a bajnak!

Ha valaki tudna segiteni leccives irjon ha meg nem akkor el kell vinnem egy "hangtechnikashoz": :rolleyes: <_<

En olyanra tippelnek hogy a lejatszonal lehett a gond.... A fejegyseg JVC KD-R301 CD/MP3

Elküldve
Sziasztok !

Nah szoval ki akartam volna cserelni az elso hangszoroimat (gyarikat) mert hat eleg gyengusnak bizonyult!

Szoval erosen torzitott mar nagy hangeronel ez kb hangeroszint 50/17 mar torzitott!

Nah mondom lecserelem vettem is bele egy AHP 16S autó hangszóró szett 2x90 W de hat ezzel is baj van ugyon ott torzit a hangoszoro ahol a gyari!

Ha valaki tudna segiteni leccives irjon ha meg nem akkor el kell vinnem egy "hangtechnikashoz": :rolleyes: <_<

En olyanra tippelnek hogy a lejatszonal lehett a gond.... A fejegyseg JVC KD-R301 CD/MP3

Előfordul, hogy akkor nem is a hangszoró hanem a fejegység torzít. Próbáld ki a hangszorókat mással megszólaltatni.

Elküldve
És milyen lesz, ilyen.: -_- , vagy, ilyen.: :rolleyes: , vagy még ilyen.: :D ? ;)

Remélem az utsó :lol: de ahogy közben nézegettem az árát ennek és ennek csak ennyi volt a reakcióm: B) :D

Asszem mégis másra tartogatom azt a kuponkártyát vagy mit... <_< :D

Sziasztok !

Szoval erosen torzitott mar nagy hangeronel ez kb hangeroszint 50/17 mar torzitott...

Erősen tápfesz-gyengeség gyanús a dolog, ha van műszered rá kéne mérni nem járó és járó motornál és, hogy csinálja-e ha megy a moci :D

Elküldve
Remélem az utsó :D de ahogy közben nézegettem az árát ennek és ennek csak ennyi volt a reakcióm: -_- :rolleyes: :D

Asszem mégis másra tartogatom azt a kuponkártyát vagy mit... <_< B)

Nekem travelpilot 100 van, tökjó, imádom, de én ugyebár nyertem, nem vettem :D

Elküldve
Hali,

valakinek az aláírásában volt linkelve a az óra világítás átalakítása ledesre, illetve a középkonzolon lévő légcuccok átledezése és a bal lámpa kapcsoló is.

De vagy megváltoztatta az illető vagy én vagyok bamba de nem találom!

Kérem aki tud róla segítsen hol van ez!

Üdv Dani

Lalee követte el <_< és ott van még az aláfirkában :rolleyes:

Elküldve
Nekem travelmate 100 van, tökjó, imádom, de én ugyebár nyertem, nem vettem B)

Sörversenyen? <_< :D -_-

Épp nemrég néztem meg a blicces-xprovides videjóót :rolleyes: "egyetemista vagyok" <- na ezen széthaltam... nagylol.gif

Elküldve
Sörversenyen? :D -_- B)

Épp nemrég néztem meg a blicces-xprovides videjóót <_< "egyetemista vagyok" <- na ezen széthaltam... nagylol.gif

Nem. Csibó kávés vonalkódbeküldősön.

Hogy a sörös dologhoz is hozzászóljak, 2 hete újabb egyéni rekordot ittam 3,33mp. A bw-es igazából nem volt tökéletes...de azért elég volt amire kellett. :rolleyes:

Elküldve
Nem duma, így is van. :D

A multkor mi is nézegettük a tecsóban őket, alacsonyabb árfekvésben, nagyon tetszik, de minek? Azzal nem tudok összeveszni mint az asszonnyal ha elnavigál. :rolleyes:

Sörversenyen? -_- B) :D

Épp nemrég néztem meg a blicces-xprovides videjóót :D "egyetemista vagyok" <- na ezen széthaltam... nagylol.gif

Link? <_<

Elküldve
Remélem az utsó B) de ahogy közben nézegettem az árát ennek és ennek csak ennyi volt a reakcióm: :D <_<

Asszem mégis másra tartogatom azt a kuponkártyát vagy mit... :rolleyes: -_-

Erősen tápfesz-gyengeség gyanús a dolog, ha van műszered rá kéne mérni nem járó és járó motornál és, hogy csinálja-e ha megy a moci :D

En is gyanakszom ra mert a kijelzo tudjatok ami a kozepkonzolban van elkezd szinte villogni mintha nem lenne eleg nafta neki es halvanyodik

Elküldve
Hogy a sörös dologhoz is hozzászóljak... :rolleyes:

Tavaly a tokaji kadett talin vakéccaka még nekiálltunk borozgatni, na most Kicsi Husziba (a fekete Combo-s) úgy borult bele a szőlőlé mint a kocsim tankjába a gázolaj -ha üres. Ő is ennyit mondott mikor megkérdezték "hogy bírod?" "egyetemista vagyok".. :D -_-

Link? <_<

Remélem eléggé az.. B) :D

En is gyanakszom ra mert a kijelzo tudjatok ami a kozepkonzolban van elkezd szinte villogni mintha nem lenne eleg nafta neki es halvanyodik

Így már egyértelműen energia probléma. Lehet, hogy az aksi is offos már eléggé.. :D

Elküldve
Tavaly a tokaji kadett talin vakéccaka még nekiálltunk borozgatni, na most Kicsi Husziba (a fekete Combo-s) úgy borult bele a szőlőlé mint a kocsim tankjába a gázolaj -ha üres. Ő is ennyit mondott mikor megkérdezték "hogy bírod?" "egyetemista vagyok".. :rolleyes: <_<

Remélem eléggé az.. :D -_-

Így már egyértelműen energia probléma. Lehet, hogy az aksi is offos már eléggé.. :lol:

koszi sokat segitettel majd holnap jaro mocinal is megnezzem "meghalgatom mam mar nincs kedvem: B) :D :D ;) Hozzateszem a regi lejatszom ami csak 4x40 annal nem volt ilyen problema csak hogy most 4x50 mostmar torzit mind1 koszi

Elküldve
koszi sokat segitettel majd holnap jaro mocinal is megnezzem "meghalgatom mam mar nincs kedvem: B) :D :D ;) Hozzateszem a regi lejatszom ami csak 4x40 annal nem volt ilyen problema csak hogy most 4x50 mostmar torzit mind1 koszi

Nincs mit :D

Nálam is ugyanez volt mikor beledobtam a Blau Brisbane SD48-as fejegységet, az is 4x50W. Kérte a kaját, a régi aksi meg kezdett haldokolni. Vettem egy új Varta akkut, azóta a hangszórók borzolják a kárpitokat.. :lol: <_< :D

-------------------------------------------------------------

Így utsólagosan is ma igencsak meghaladtam fórumozásból az utsó 1 havi jelenlétemet, a firkászásról ne is beszéljünk.. :rolleyes: -_-

Elküldve
Sziasztok !

Minden bizonnyal a fejegység a gyenge. Múltkor a gyáriakat megküldtem egy 4x50W-os fejjel és üvöltöttek mint a barom. Gyári CAR300-zal olyan hangerőn már nem hallani semmit, mert úgy betorzít a végfok, tehát egyértelmű hogy a fejegység a gyenge. Ezért cseréltem CAR400-ra is. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.