wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Nem! :rolleyes: A sógoré a GPS és neki a Hiluxba van. Ott is pontosan mér. <_< Lehet ez olyan gps amibe már beletették a km órákba szokásos +8-10%-ot mint ahogyan már átállítottak pár sebességmérőt is az utak mentén. Pl M7 bevezető szakaszán korábban pontosan mért mostanában pedig azt tapasztaltam, hogy rátették arra is a 8%-ot, hogy úgy mutasson mint az autók órája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Ma megnéztem, hogy csal e a km óra. Kijelenthetem, hogy NEM! B) Amennyit a GPS mutatott, az óra is ugyanazt az értéket mutatta. -_- Na arra én is kíváncsi vagyok mit fog mutatni különbségnek <_< kaptunk nászajándékba egy vásárlási utalványt de semmi értelmesnek mondhatóra nem tudtuk eddig elszórni (ami nincs a háznál) így hát kinéztem magamnak egy Blaupunkt 3D-s GPS-t, ilyent: Kb elképzelem az asszony arcát mikor bejelentem neki a szándékomat... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Hát igen, lehet hogy az az 1-2 centi nekem is kellene néha, báár azért vigyázok :rolleyes: . Ha lesz garázsom, mindenképpen valamit ki fogok próbálni, vagy fűtőszálasat, vagy beépítőset, majd elválik. Addig is ha járok olyan helyen, ahol csináltak már ilyet, rákérdezek. <_< Bár van (egy szellős) garázsom, de nem használok előmelegítőt. Lehet, hogy lustaságból. Ha mégis kísérleteznék, akkor először az ősrégi 1000 W-os villanyrezsót tenném simán a karter alá, kb 2-3 cm-re. Annak a melege felszáll, és körül melegíti a blokkot, vele együtt az olajat, meg a vizet is. Kell még egy 800 forintos időzítő kapcsoló (van itthon több is), amivel bekapcsolod a rezsót bizonyos idővel az indulás előtt. És kész. A tapasztalatot meg gyűjteném 0 Ft beruházási költség mellett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Hali, valakinek az aláírásában volt linkelve a az óra világítás átalakítása ledesre, illetve a középkonzolon lévő légcuccok átledezése és a bal lámpa kapcsoló is. De vagy megváltoztatta az illető vagy én vagyok bamba de nem találom! Kérem aki tud róla segítsen hol van ez! Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Akkor csal a GPS-ed :lol: Nem GM-márkájú? :D -_- Nem! B) A sógoré a GPS és neki a Hiluxba van. Ott is pontosan mér. :D És az nem lehetséges, hogy már valaki állított rajta?? :rolleyes: <_< Gondolom nem első tulaj vagy! ;) (vagy ezt most nagyon benéztem? :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Kb elképzelem az asszony arcát mikor bejelentem neki a szándékomat... :rolleyes: B) És milyen lesz, ilyen.: :D , vagy, ilyen.: <_< , vagy még ilyen.: -_- ? :D Bár van (egy szellős) garázsom, de nem használok előmelegítőt. Lehet, hogy lustaságból. Ha mégis kísérleteznék, akkor először az ősrégi 1000 W-os villanyrezsót tenném simán a karter alá, kb 2-3 cm-re. Annak a melege felszáll, és körül melegíti a blokkot, vele együtt az olajat, meg a vizet is. Kell még egy 800 forintos időzítő kapcsoló (van itthon több is), amivel bekapcsolod a rezsót bizonyos idővel az indulás előtt. És kész. A tapasztalatot meg gyűjteném 0 Ft beruházási költség mellett. :D Ezt csacsogtam én is. ;) Ha beválik lehet tovább fejleszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Hali! Hol és mennyiért kapható hűtőrács f astrához? Ami jól is néz ki meg ócsó is :rolleyes: . Mármint nem gyári hanem valami tuningos. Valami oldal címet adjatok már lécci pl ilyen http://www.fulltuning.hu/upload/A-F_hutomaszk.jpg.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Sziasztok ! Nah szoval ki akartam volna cserelni az elso hangszoroimat (gyarikat) mert hat eleg gyengusnak bizonyult! Szoval erosen torzitott mar nagy hangeronel ez kb hangeroszint 50/17 mar torzitott! Nah mondom lecserelem vettem is bele egy AHP 16S autó hangszóró szett 2x90 W de hat ezzel is baj van ugyon ott torzit a hangoszoro ahol a gyari! A hangszoro bekotesenel a + - jol lett kotve mashol kene lenni a bajnak! Ha valaki tudna segiteni leccives irjon ha meg nem akkor el kell vinnem egy "hangtechnikashoz": :rolleyes: <_< En olyanra tippelnek hogy a lejatszonal lehett a gond.... A fejegyseg JVC KD-R301 CD/MP3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Na ha most lenne rá való vehetnék tartalék mocit kocsihoz, ráadásul itt van a megyében. :rolleyes: Katt ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Sziasztok ! Nah szoval ki akartam volna cserelni az elso hangszoroimat (gyarikat) mert hat eleg gyengusnak bizonyult! Szoval erosen torzitott mar nagy hangeronel ez kb hangeroszint 50/17 mar torzitott! Nah mondom lecserelem vettem is bele egy AHP 16S autó hangszóró szett 2x90 W de hat ezzel is baj van ugyon ott torzit a hangoszoro ahol a gyari! A hangszoro bekotesenel a + - jol lett kotve mashol kene lenni a bajnak! Ha valaki tudna segiteni leccives irjon ha meg nem akkor el kell vinnem egy "hangtechnikashoz": :rolleyes: <_< En olyanra tippelnek hogy a lejatszonal lehett a gond.... A fejegyseg JVC KD-R301 CD/MP3 Előfordul, hogy akkor nem is a hangszoró hanem a fejegység torzít. Próbáld ki a hangszorókat mással megszólaltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 És milyen lesz, ilyen.: -_- , vagy, ilyen.: :rolleyes: , vagy még ilyen.: :D ? ;) Remélem az utsó :lol: de ahogy közben nézegettem az árát ennek és ennek csak ennyi volt a reakcióm: B) :D Asszem mégis másra tartogatom azt a kuponkártyát vagy mit... <_< :D Sziasztok ! Nah szoval ki akartam volna cserelni az elso hangszoroimat (gyarikat) mert hat eleg gyengusnak bizonyult! Szoval erosen torzitott mar nagy hangeronel ez kb hangeroszint 50/17 mar torzitott... Erősen tápfesz-gyengeség gyanús a dolog, ha van műszered rá kéne mérni nem járó és járó motornál és, hogy csinálja-e ha megy a moci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Remélem az utsó :D de ahogy közben nézegettem az árát ennek és ennek csak ennyi volt a reakcióm: -_- :rolleyes: :D Asszem mégis másra tartogatom azt a kuponkártyát vagy mit... <_< B) Nekem travelpilot 100 van, tökjó, imádom, de én ugyebár nyertem, nem vettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 de én egyebár nyertem, nem vettem :rolleyes: Ez jó duma, ha lenne Suzukim annak a hátuljára biztos kiírnám. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Ez jó duma, ha lenne Suzukim annak a hátuljára biztos kiírnám. <_< Nem duma, így is van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Hali, valakinek az aláírásában volt linkelve a az óra világítás átalakítása ledesre, illetve a középkonzolon lévő légcuccok átledezése és a bal lámpa kapcsoló is. De vagy megváltoztatta az illető vagy én vagyok bamba de nem találom! Kérem aki tud róla segítsen hol van ez! Üdv Dani Lalee követte el <_< és ott van még az aláfirkában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Nekem travelmate 100 van, tökjó, imádom, de én ugyebár nyertem, nem vettem B) Sörversenyen? <_< :D -_- Épp nemrég néztem meg a blicces-xprovides videjóót :rolleyes: "egyetemista vagyok" <- na ezen széthaltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Sörversenyen? :D -_- B) Épp nemrég néztem meg a blicces-xprovides videjóót <_< "egyetemista vagyok" <- na ezen széthaltam... Nem. Csibó kávés vonalkódbeküldősön. Hogy a sörös dologhoz is hozzászóljak, 2 hete újabb egyéni rekordot ittam 3,33mp. A bw-es igazából nem volt tökéletes...de azért elég volt amire kellett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Nem duma, így is van. :D A multkor mi is nézegettük a tecsóban őket, alacsonyabb árfekvésben, nagyon tetszik, de minek? Azzal nem tudok összeveszni mint az asszonnyal ha elnavigál. :rolleyes: Sörversenyen? -_- B) :D Épp nemrég néztem meg a blicces-xprovides videjóót :D "egyetemista vagyok" <- na ezen széthaltam... Link? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Remélem az utsó B) de ahogy közben nézegettem az árát ennek és ennek csak ennyi volt a reakcióm: :D <_< Asszem mégis másra tartogatom azt a kuponkártyát vagy mit... :rolleyes: -_- Erősen tápfesz-gyengeség gyanús a dolog, ha van műszered rá kéne mérni nem járó és járó motornál és, hogy csinálja-e ha megy a moci :D En is gyanakszom ra mert a kijelzo tudjatok ami a kozepkonzolban van elkezd szinte villogni mintha nem lenne eleg nafta neki es halvanyodik Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Link? :rolleyes: <_< kb. 15 napja ott figyel a Blitz topicban,rajtad kívül mindenki látta már. :D -_- http://vimeo.com/6561644 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Hogy a sörös dologhoz is hozzászóljak... :rolleyes: Tavaly a tokaji kadett talin vakéccaka még nekiálltunk borozgatni, na most Kicsi Husziba (a fekete Combo-s) úgy borult bele a szőlőlé mint a kocsim tankjába a gázolaj -ha üres. Ő is ennyit mondott mikor megkérdezték "hogy bírod?" "egyetemista vagyok".. :D -_- Link? <_< Remélem eléggé az.. B) :D En is gyanakszom ra mert a kijelzo tudjatok ami a kozepkonzolban van elkezd szinte villogni mintha nem lenne eleg nafta neki es halvanyodik Így már egyértelműen energia probléma. Lehet, hogy az aksi is offos már eléggé.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Tavaly a tokaji kadett talin vakéccaka még nekiálltunk borozgatni, na most Kicsi Husziba (a fekete Combo-s) úgy borult bele a szőlőlé mint a kocsim tankjába a gázolaj -ha üres. Ő is ennyit mondott mikor megkérdezték "hogy bírod?" "egyetemista vagyok".. :rolleyes: <_< Remélem eléggé az.. :D -_- Így már egyértelműen energia probléma. Lehet, hogy az aksi is offos már eléggé.. :lol: koszi sokat segitettel majd holnap jaro mocinal is megnezzem "meghalgatom mam mar nincs kedvem: B) :D :D ;) Hozzateszem a regi lejatszom ami csak 4x40 annal nem volt ilyen problema csak hogy most 4x50 mostmar torzit mind1 koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 koszi sokat segitettel majd holnap jaro mocinal is megnezzem "meghalgatom mam mar nincs kedvem: B) :D :D ;) Hozzateszem a regi lejatszom ami csak 4x40 annal nem volt ilyen problema csak hogy most 4x50 mostmar torzit mind1 koszi Nincs mit :D Nálam is ugyanez volt mikor beledobtam a Blau Brisbane SD48-as fejegységet, az is 4x50W. Kérte a kaját, a régi aksi meg kezdett haldokolni. Vettem egy új Varta akkut, azóta a hangszórók borzolják a kárpitokat.. :lol: <_< :D ------------------------------------------------------------- Így utsólagosan is ma igencsak meghaladtam fórumozásból az utsó 1 havi jelenlétemet, a firkászásról ne is beszéljünk.. :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 :rolleyes: kb. 15 napja ott figyel a Blitz topicban,rajtad kívül mindenki látta már. <_< B) http://vimeo.com/6561644 Jé tényleg tök jó! -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Sziasztok ! Nah szoval ki akartam volna cserelni az elso hangszoroimat (gyarikat) mert hat eleg gyengusnak bizonyult! Szoval erosen torzitott mar nagy hangeronel ez kb hangeroszint 50/17 mar torzitott! Nah mondom lecserelem vettem is bele egy AHP 16S autó hangszóró szett 2x90 W de hat ezzel is baj van ugyon ott torzit a hangoszoro ahol a gyari! A hangszoro bekotesenel a + - jol lett kotve mashol kene lenni a bajnak! Ha valaki tudna segiteni leccives irjon ha meg nem akkor el kell vinnem egy "hangtechnikashoz": :rolleyes: <_< En olyanra tippelnek hogy a lejatszonal lehett a gond.... A fejegyseg JVC KD-R301 CD/MP3 Minden bizonnyal a fejegység a gyenge. Múltkor a gyáriakat megküldtem egy 4x50W-os fejjel és üvöltöttek mint a barom. Gyári CAR300-zal olyan hangerőn már nem hallani semmit, mert úgy betorzít a végfok, tehát egyértelmű hogy a fejegység a gyenge. Ezért cseréltem CAR400-ra is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts