daykiller Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 kép?? :rolleyes: Nincs, így is néztek a járókelők, hogy elől, hátul reklám van és még egoistának is véltek volna, hogy le is fényképezem, de majd lesz kép. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Nincs, így is néztek a járókelők, hogy elől, hátul reklám van és még egoistának is véltek volna, hogy le is fényképezem, de majd lesz kép. -_- Már régóta szeretném megkérdezni tőlletek, hogy ez a "www.opelclub.hu"-os matrica ez jogdíjas cucc? mármint csak azt lehet felragasztani amit ti küldtök?? :D Ugye érted mire gondolok? :rolleyes: Én is szeretnék felrakni ilyet az autómra, de előtte megkérdem lehet-e? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 csőtök :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Már régóta szeretném megkérdezni tőlletek, hogy ez a "www.opelclub.hu"-os matrica ez jogdíjas cucc? mármint csak azt lehet felragasztani amit ti küldtök?? :D Ugye érted mire gondolok? :rolleyes: Én is szeretnék felrakni ilyet az autómra, de előtte megkérdem lehet-e? <_< Fizess be 5 ropit, oszt akkor nem kell ezen rágódnod és kapsz kettő ilyen matricát, meg rendszámkeretet is ésmég egy tagsági kártyát, amivel 5Ft-tal olcsóbban tankolhatsz bármelyik Agip kúton. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 csőtök :rolleyes: Helló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 csőtök <_< páácsi Nah, eefogyott a nyomaték? vagy hogyhogy már itthon vagy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 páácsi Nah, eefogyott a nyomaték? vagy hogyhogy már itthon vagy? :rolleyes: hétvég van úgy :D am meg szét is lett szedve a dózer, mert megyünk át másik helyre érdekesen fest tolólap nélkül -_- de elfelejtettem fényképetcsinálni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 hétvég van úgy :D am meg szét is lett szedve a dózer, mert megyünk át másik helyre érdekesen fest tolólap nélkül -_- de elfelejtettem fényképetcsinálni <_< És mi lett a tolólappal? Elvesztetted, vagy elrontottad? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 És mi lett a tolólappal? Elvesztetted, vagy elrontottad? :rolleyes: persze persze, azt mondja levették, pedig csak leadta vasba <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 persze persze, azt mondja levették, pedig csak leadta vasba :rolleyes: <_< :D Vagy hazavitte morcosítani, meg beledezni. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Vagy hazavitte morcosítani, meg beledezni. <_< áhh sztem Tápi arra járt és lekönnyítette egy kicsit :D télleg... hova tűnt Tápi? Elvitte a Kalapos suzukis? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 trélerezve lesz és 4méteres tolólap nem fér el az úton :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 persze persze, azt mondja levették, pedig csak leadta vasba :rolleyes: <_< :D 15ft/kg-ért cipelné a ...szom, ha magátol nem megy odáig akkor nem is vinném! -_- Legább is ennyit kaptam a régi radiátoraimért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 15ft/kg-ért cipelné a ...szom, ha magátol nem megy odáig akkor nem is vinném! :rolleyes: Legább is ennyit kaptam a régi radiátoraimért. most nincs ára a vasnak de 45ft/kg ért se cipelném, azt a 4-5száz kgs tolólapot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 áhh sztem Tápi arra járt és lekönnyítette egy kicsit :D télleg... hova tűnt Tápi? Elvitte a Kalapos suzukis? :rolleyes: Nekem is feltünt a hiánya...sztem valahol könnyít <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 áhh sztem Tápi arra járt és lekönnyítette egy kicsit -_- télleg... hova tűnt Tápi? Elvitte a Kalapos suzukis? :rolleyes: Nem bírja a sok offolást. <_< trélerezve lesz és 4méteres tolólap nem fér el az úton :D Dehogynem elfér, ami útban van majd eltolja. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Nem bírja a sok offolást. :rolleyes: Dehogynem elfér, ami útban van majd eltolja. :D megoldható lenne sok szerencsével, és kis forgalommal <_< de több mint 100kmet kell most vinni. és még így is este lesz sunyiba víve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 megoldható lenne sok szerencsével, és kis forgalommal <_< de több mint 100kmet kell most vinni. és még így is este lesz sunyiba víve. Ehhez már útvonalengedély kell nem? Merre viszik? Ha nem perkálsz felnyomlak benneteket! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Ehhez már útvonalengedély kell nem? Merre viszik? Ha nem perkálsz felnyomlak benneteket! :D :rolleyes: kellene, hanem lenne szétszedve de szét van így nem kell <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Ehhez már útvonalengedély kell nem? Merre viszik? Ha nem perkálsz felnyomlak benneteket! :D <_< Ne legyél gonosz :D ;) Mi is felnyomunk, hogy sokan vagytok egy háztartásban :rolleyes: :lol: :D -_- B) újabban 8-al többen vagytok? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Ne legyél gonosz :D ;) Mi is felnyomunk, hogy sokan vagytok egy háztartásban :rolleyes: :lol: <_< :D -_- újabban 8-al többen vagytok? B) :D az asszony a gyerekek a kutyák, és van Zotya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 az asszony a gyerekek a kutyák, és van Zotya :rolleyes: ------------------------------------------------------------------------- Na ezt is megint megértem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 az asszony a gyerekek a kutyák, és van Zotya :D Ezt benéztétek! B) "családi házas telken, kiskertben, továbbá – a 7. § (1) bekezdésben fel nem sorolt – telephelyeken legfeljebb 2 eb és szaporulata – azok elválasztásáig – tartható." Tehát amíg szopnak maradhatnak. -_- ------------------------------------------------------------------------- Na ezt is megint megértem: Tök király! :rolleyes: Tulajdonképpen mi is ez? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Tök király! :rolleyes: Tulajdonképpen mi is ez? <_< jaja király ez a dos os felület, meg akeverőd üzemórái, de mit kell ezen nézni? :D hogynulla a hiba miatti állásidő? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 jaja király ez a dos os felület, meg akeverőd üzemórái, de mit kell ezen nézni? :D hogynulla a hiba miatti állásidő? -_- Nem-nem látod az alsó sort balra? Na B+ én sem láttam még ilyet! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts