szizso Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Gabi fogkrém, ha kapsz még valahol. :lol: Annál jobb átlátszóműanyagpolírozómesterségesanyagot ne is keress! :lol: Nem találtam Gabi-t viszont Kolynos-t igen. :D Kipróbáltam, nagyon polír lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 - 1400 ccm-es sztrítrészinghuszár . Tegnap hazafele jövet a belsősávban autóztam,teljesen nyugodt tempóban. Lámpánál első voltam, jobbról egy Toledo (kb enyémmel egykorú) előtte tábla az út közepén (foltoznak rendesen). Gondoltam indulok tempósan, mire a kolléga is odalép, feltámadt a versenyszellem és én nyertem :) Pedig nem tapostam trepniig a gázt mégis lemarad a figura, pedig bőgött a motorja rendesen :lol: És még egy apróság, enyém 1.4-es (igaz 16v) a Toledokból a legkisebb is 1.6 (majdnem ilyet vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 A kanyarokat szvsz nem igazán érzem, ezért kanyarban nemis szoktam vadulni. Egyenesben szoktam tolni rajta egykettőt, de egyre ritkábban. Miután megvettem (2003. XI hó körül) , 2 hétig vadul használtam, utána (nem az én használatomból eredően) 3 hétig szívműtéten volt (hengerfej és társai), rá 3 hétig megint vadultam. Mostanra viszont már a nyúl is taszigál, olyan szelíd vagyok. Komoly értékmérő, hogy néha beelőznek a teherautók, főleg, ha anyám is mellettem ül. Na nembaj, legalább hosszú életű lesz a kocsi :). Kevés gsi-t használnak 2000-3500 fordulat között, és kevés áll éjjelente fűtött garázsban :lol:. Tényleg, neketek mennyi idő volt a megszelídülés? Helló iqbéla! Ugyanigy voltam én is. Mikor megvettem tavaly dec.ben -kissé mocskos volt az idő de amikor már jó volt az út én is vadultam mint állat.És mindig találtam egy őrültet aki versenyezni akart velem a közuton.Az előbbi cikkhez hasónlóan én is suzukisokkal meg hasonló "'verdákkal 8) " vettkőztem össze!De már volt komolyabb géppel dolgom :VR6, 520, CRX.De ugymond könnyen ment. 8) 8) De eltelt lassan 4 hónap és már én is lassan megfontoltan megyek. Mindig megráz ha látok egy balesetet, vagy láttok az út szélén koszorukat.Már más kocsin gondolkodok.......!De nagyon szeretem a gsi-m! :D :lol: JAJ.TEGNAP a figyelmetlen voltam és tolatáskor megkarcoltam a bal elejét!(enyhén)de nagyon fájt! :x :x Vissztérve én a kanyarokat nagyon élvezem!De csak módjával és csínnyával! És én is mig elnem érem az üzemi hőfokot még a busz is elhúz mellettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 [Már megint elfelejtettem bejelentkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 A kanyarokat Én is élvezem... :) Lapjával, ahogy kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 ...Lapjával, ahogy kell! :).... Ha már említetted. Megfelelő körülmények esetén, este érdekel valakit egy kis közös csúszka-muszka-móka ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Tud nekem valaki szerezni előre egy koptatót? Vagy hol lehet beszerezni? Megyek a gumishoz jövőhéten garnitúrát cserélni-és a pótkerekem egy gyári gsi alufelni (hibátlan és csak egy van) Éredekel valakit-vagy csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Én most biztos nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Én most biztos nem megyek. Téged már nem is zaklatlak ilyen jellegű kérdésekkel :roll: Különben most mivel falod a kilómétereket ? Hondával ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Gábor megyek Pécs! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Mélykék! Lábbal. :) Kess! Jó Neked. Én is szívesen mennék, rég láttam már az ottani haverokat. :lol: Hozni most szerintem nem kell semmit. De ha mégis, rádcsörgök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Renzso! Most olvastam a bemutatkozódat a másik rovatban... Nem is tudtam, hogy vezető beosztásban vagy. :shock: Ezentúl felnézek Rád! :) Melyik ez a telekommunikációs cég egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Oksa Iqbéla nem sértödöm meg :) egyébként ezt már meg akartam kérdezni mert sok helyen hallottam hogy mijaza "tele aggatják mindennel" szal ez nem karácsonyfa ...ilyenikor ti mire gondoltok? mer gondolom wunderbaum mindenkinek log a kocsiba :lol: de mondjuk ez igaz hogy aki egy gsi ellen megy egy 1.4 el az nem lehet tzl nagy IQ fighter! amugy a GSI minek a röviditése? na halihó all Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2004 GSI=Ge@iSokIqm van. he he :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Nem inkább "G"ábornak "S"ok "I"qja van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2004 Vagy inkább GSI=GabinakSemmiIqja? Jut eszembe Gabi az ülés projectet tegyük át a jővő hétvégére! Píz megvan rá csak a kedvem meg időm nincs szerelgetni ebben az időben! OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Ezt a sok IQ bajnokot :) Nem is tudtam mindenkinek milyen sok a GSIQ-ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Nebazz hogy nem tudjátok? de égő :DDD mintha én tudnám?! :) na szal pls infozzatok! csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Tomi! Tudod? Okos enged,.... :) :lol: Blau! Na mizujs felétek? Gyerkőc nem beteg? Bírsz vele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Kérdeznék mindenkit a ki már rakott függönyt a kocsijába, hová lehet rögzíteni ? (persze csak a felső oldal érdekel, az alja nem okoz gondot) Illetve a csavart hova kell becsavarni? Nem szeretném szétberhelni miatta a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 amugy a GSI minek a röviditése? na halihó all G astra, si motorral :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Nevemet a szátokra ne vegyétek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Gepard! Minek Neked függöny??? :lol: Halottaskocsi lesz, vagy asszonnyal beújítjátok az autósmozi feelinget? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 opel16v! inkább fíling lesz :) :lol: :D meg a sok béna ellen aki nem tud fényszórót állíttatni. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március6, 2004 Megoszt Elküldve Március6, 2004 Opel16V! Újabb elméleti kérdés :) Mehet? 2000 8v, hogyan néz ki egy átalakítás 16vre? Számítok minden szakmai tudásodra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts