Tiv. Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Semmi, csak a multkor V8-asnak láttam , mert mellette áltam, nem volt jó a rálátás, és írtátok, hogy olyan nem lehet, hát tényleg V6. :D De még milyen jó is egy jó állapotú. Lesz még nekem. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Jaaa... Jaj nekem olyan volt most nyáron, hogy balatonra mentünk le a géppel... Debrecenből. És képzeljétek el az M7esen pest után nem sokkal...elkezdett vibrálni meg villogni a töltésjelző. Eleinte csak fel-fel villant, aztán már folyamatosan világított. Bementünk 1 opel szalonba, ott kértünk segítséget..elküldtek minket egy autóelektromosságihoz. Na ott pont volt egy alfa találkozó...így csak rámértek a dolgokra... sok alfás csak bámult meg sutyorgott... <_< aztán annyi biztató szóval elküldtek bennünket hogy: " balatonig kibírja ha nem kapcsolnak lámpát" aztán máriafürdőn van egy bosch szaküzlet...ott megcsinálták. Szénkefe...diódák... csere. Még egy fiatal srác elkezdi a szalonban: hagyd csak itt a papírokat és a kulcsot, át kell menni keszthelyre alkatrészért...Mondom neki bocsi de ezzel nem fogsz. vagy ha nincs céges kocsi akkor elMEGYÜNK oda. De nem hagyott ott sehol a kocsi. -_- A DR nem csak a balatonig bírja ki... akksi nélkül is kimész a világból csak lámpáid, zenéd, meg egykét kényelmi vackod nem lesz B) :D a menéshez nem kell neki villany, ezt szeressük benne :D (jah, beindítani is elég energiatakéros úgy) :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Berobbantál az Alfások közé? :D Lehet mentél volna még egy lépést feléjük, és kiugráltak volna az ablakon. <_< Valaki írt már olyan esetet, hogy a szerelőnél hagyott kocsiról eltüntek a papucsok, mire visszamnet érte. Kirakta az ürge a ház elé, mert nyaralni ment, vagy valami ilyesmi volt a sztori. ;) aziiigen..... :D de durva :D Amúgy amikor rámértek hogy mennyit tölt , ugye meghúzgálták a gázbovdent... nyitott motorháztetőnél...szép dízel hang terítette be a környéket..és pár bírka odajött nézni mint az ilyen tuningtalálkozókon....ahol nézik a felnyitott motorháztetős kocsit ( csak azok 400-500 lóerősök ) :D A DR nem csak a balatonig bírja ki... akksi nélkül is kimész a világból csak lámpáid, zenéd, meg egykét kényelmi vackod nem lesz ;) -_- a menéshez nem kell neki villany, ezt szeressük benne :D (jah, beindítani is elég energiatakéros úgy) :rolleyes: :lol: Simááán B) ;) Imádjuk, szeretjük, tiszteljük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 aziiigen..... :D de durva -_- Amúgy amikor rámértek hogy mennyit tölt , ugye meghúzgálták a gázbovdent... nyitott motorháztetőnél...szép dízel hang terítette be a környéket..és pár bírka odajött nézni mint az ilyen tuningtalálkozókon....ahol nézik a felnyitott motorháztetős kocsit ( csak azok 400-500 lóerősök ) :rolleyes: Én simán a kezükre bactam volna a mociháztetőt, ez nem ingyencirkusz, az sasoljon aki perkállt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Én simán a kezükre bactam volna a mociháztetőt, ez nem ingyencirkusz, az sasoljon aki perkállt. :rolleyes: <_< :D sima ügy...amúgy azon gondolkoztam hogyha valamelyik bele mer nyúlni...vagy piszkálódik...homlokára égetem az 1.7D és az OHC feliratot -_- B) de nem nyúltak hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 :rolleyes: <_< sima ügy...amúgy azon gondolkoztam hogyha valamelyik bele mer nyúlni...vagy piszkálódik...homlokára égetem az 1.7D és az OHC feliratot :D B) de nem nyúltak hozzá Jah, féltek mint ördög a szenteltvíztől. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Jah, féltek mint ördög a szenteltvíztől. :rolleyes: 2 dolog lehet...1ik hogy túl olajos és nincs hozzászokva az ilyenhez...másik hogy életükbe nem láttak ilyet és annyira csodálkoztak hogy elfelejtették megérinteni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 A DR nem csak a balatonig bírja ki... akksi nélkül is kimész a világból csak lámpáid, zenéd, meg egykét kényelmi vackod nem lesz :D <_< a menéshez nem kell neki villany, ezt szeressük benne :D (jah, beindítani is elég energiatakéros úgy) :rolleyes: -_- Főleg -10 fokban! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Főleg -10 fokban! :rolleyes: Aha, a gazdi is hamar bemelegszik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Főleg -10 fokban! -_- -10fokba...hááát... :rolleyes: <_< igencsak leszívná az akut mire beröffen.... 3 izzítás..plusz 1 próbálkozás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Üdv! Az f astrákban van valami műszer ami jelez ha kevés a víz a tartályban? Ma 20 km megtétele után vettem észre hogy a tartály legesleg alján van 1 cseppnyi víz, a cső ami alul megy a tartályból a motorba, annak a tetején volt már csak. Kicsit beparáztam Van. De csak abban amiben BC is van.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Szerinted jó dolog ezt a kérdést feszegetni? Akarsz 3 oladalon keresztül panasz hsz-eket olvasni? :rolleyes: Volt légtelenítve? Mert ha nem akkor csak kitöltötte a szabad helyeket a víz. Önts utánna, és most figyeld a szintet. Más.: http://kepfeltoltes.hu/090924/1039421305DS...ltoltes.hu_.jpg Tényleg 2.5, V6. <_< egyébként magát légteleníti nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Főleg -10 fokban! -_- Most veszekedni akarsz? <_< B) :D :D egyébként magát légteleníti nem? képpel ne idézz :rolleyes: Igen, légteleníti magát, ha mész vele. Cserébe így úgy néz ki mintha megette volna a vizet, mert ugye a levegő helyét a tartályban lévő vízből pótolja, tehát onnan eltűnik. Oda kell még ráönteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Most veszekedni akarsz? <_< -_- :D B) képpel ne idézz :rolleyes: Igen, légteleníti magát, ha mész vele. Cserébe így úgy néz ki mintha megette volna a vizet, mert ugye a levegő helyét a tartályban lévő vízből pótolja, tehát onnan eltűnik. Oda kell még ráönteni. :D ááá...veszekedni...srácok...debrecen környékéről van valaki? Aki van az tud zöld Volkswagen polo 9n3-ról mint trafis kocsi??? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Van. De csak abban amiben BC is van.... :rolleyes: Van olyan is, hogy a műszeregység jelzi egy-egy visszajelzővel az alacsony szinteket. Az enyémben is ott vannak azok az ikonok, csak fólia nincs ott neki. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Most veszekedni akarsz? :rolleyes: :D <_< B) Ja. Azééé! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Van olyan is, hogy a műszeregység jelzi egy-egy visszajelzővel az alacsony szinteket. Az enyémben is ott vannak azok az ikonok, csak fólia nincs ott neki. :rolleyes: Há persze! Nem is a BC irogatja kifelé.... Csak ahhoz a felszereltséghez "jár". <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sziasztok! Motor vízhőfok jeladó ha meghibasodik mi a tunetei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sziasztok! Motor vízhőfok jeladó ha meghibasodik mi a tunetei? Attól függ, hogy melyik, mert kettő is van. <_< Az egyik (1-vezetékes) a műszeré, a kétvezetékes megy az ECU-nak. Előbbi érthető, a másik pedig ha elromlik, akkor általában átvágja az ECU-t hogy még mindig hideg a motor és dús keveréket képez, hiába meleg a motor. Van olyan is, akinek ez halt meg és leállási tüneteket okozott... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Simááán :rolleyes: :D Imádjuk, szeretjük, tiszteljük -_- Ez a beszéd! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ez a beszéd! :rolleyes: <_< Természetes Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 egyébként magát légteleníti nem? Az enyém pölö nem teljesen. Az egyvezetékes jeladónál marad némi buborék, ki kell tekerni, csak közben ne nyomkod a csöveket, mert szemenköp hűtővizzel, mint valakit. (nem én voltam) <_< (de tényleg!) :rolleyes: Az első kör után nekem is lement eléggé a szint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 mert szemenköp hűtővizzel, mint valakit. (nem én voltam) B) (de tényleg!) :rolleyes: <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 <_< :D -_- B) ezt vehetem úgy is hogy nem csak én nem hiszek neki? :rolleyes: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 :rolleyes: <_< :D -_- Na jó , én voltam.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts