Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 csövi haverjaim! Miújság? régen jártam errefelé. Jól vagytok? Mindenkinek f.szányosan működik a gép? :rolleyes: ( tom..hülyekérdés,mert alap ) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Üdv! Az f astrákban van valami műszer ami jelez ha kevés a víz a tartályban? Ma 20 km megtétele után vettem észre hogy a tartály legesleg alján van 1 cseppnyi víz, a cső ami alul megy a tartályból a motorba, annak a tetején volt már csak. Kicsit beparáztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Üdv! Az f astrákban van valami műszer ami jelez ha kevés a víz a tartályban? Ma 20 km megtétele után vettem észre hogy a tartály legesleg alján van 1 cseppnyi víz, a cső ami alul megy a tartályból a motorba, annak a tetején volt már csak. Kicsit beparáztam Csak ha van BC-d és jeladós kupakod a tartályban. Egyébként nem jelez semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Csak ha van BC-d és jeladós kupakod a tartályban. Egyébként nem jelez semmi. értem. és szerinted lett valami gond? előtte öntöttem bele 4 liter fagyállót, csak mint kiderült kicsit kevés volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 A kisfiú, mikor reggel felébredt, megkérdezte az anyukáját: - Anya, még mindig hasmenésed van? - Miből gondolod kisfiam, hogy az van? - Az éjjel felébredtem egyszer és hallottam, hogy azt mondogattad, hogy mikor keményedik már meg ez a sz@r!? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Üdv! Az f astrákban van valami műszer ami jelez ha kevés a víz a tartályban? Ma 20 km megtétele után vettem észre hogy a tartály legesleg alján van 1 cseppnyi víz, a cső ami alul megy a tartályból a motorba, annak a tetején volt már csak. Kicsit beparáztam A hőmérő -_- ha már melegszik, akkor valszeg nem sok vize van. Nekem elég gyakran van. Ha most nemrég öntöttélbele akkor nem kéne neki kevésnek lennie, de reménykedj hogy nem azért csinálta neked is amiért nekem... Az enyém nem gyengén hengerfejes, azért fogy belőle nagyon :rolleyes: csövi haverjaim! Miújság? régen jártam errefelé. Jól vagytok? Mindenkinek f.szányosan működik a gép? :D ( tom..hülyekérdés,mert alap ) ;) Pácsííí, hogyne lennénk jól, jövőhéten valszeg lesz új moci a Ribibe <_< lábon jön haza németbű :D de még ketyereg a régi, csak már eléggé a halálán van. Már egy pár hete vannak eddig értelezhetelen pöttyök a csomitartó ajtón... most jöttem rá hogy az olaj amit a kipuf köp ki, a szél meg ráhúzza. :D B) szel ennek már lassan vége van.. de még MEGY :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 amíg a csőben van víz, gond nincs <_< azért figyelj rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Egy kicsit meg hülyült a forum órája nem? :D Vagy már nekem nem jó a szemem? Nekem az este már be sem akart jönni a fórum oldala <_< tuti becefrézett :rolleyes: -_- B) Esetleg cabrio valakinek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Pácsííí, hogyne lennénk jól, jövőhéten valszeg lesz új moci a Ribibe :rolleyes: lábon jön haza németbű -_- de még ketyereg a régi, csak már eléggé a halálán van. Már egy pár hete vannak eddig értelezhetelen pöttyök a csomitartó ajtón... most jöttem rá hogy az olaj amit a kipuf köp ki, a szél meg ráhúzza. <_< :D szel ennek már lassan vége van.. de még MEGY :D Naaah...B) új moci lesz benne? :D Az is 1.7DR lesz? majd csinálsz képeket amikor szerelés lesz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 amíg a csőben van víz, gond nincs <_< azért figyelj rá :rolleyes: okély. hát a tartályban már nem is volt szinte. a cső tetejénél volt. kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 okély. hát a tartályban már nem is volt szinte. a cső tetejénél volt. kösz Kérdés hogy elfolyik, vagy hengerfejes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Kérdés hogy elfolyik, vagy hengerfejes. sztem egyik se :rolleyes: . 2 hete lett megcsinálva a hengerfej tömítés, hengerfejnek nincs baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 sztem egyik se :rolleyes: . 2 hete lett megcsinálva a hengerfej tömítés, hengerfejnek nincs baja. Akkor hova megy a víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Remélem nem vetted zokon hogy rád dudáltam -_- Nagyon megörültem, mikor a feliratot megláttam az autódon. Igen hazaértem...hosszú volt... Dehogy. Semmi gond. Csak hirtelen meglepődtem, mert azt figyeltem hogy az utkarbantartók mennyire unatkoztak. <_< :D Amugy, jól megy a géped. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Akkor hova megy a víz? passz nem tudom. az előbb mentem vele 10 km-t, nem hiányzik a vízből semmi. eddig se hiányzott csak ma mikor felöntöttem félig, hazajöttem kiürült a tartály. nem lehet hogy mostanra telt meg a hűtő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 csövi haverjaim! Miújság? régen jártam errefelé. Jól vagytok? Mindenkinek f.szányosan működik a gép? :rolleyes: ( tom..hülyekérdés,mert alap ) <_< Szerinted jó dolog ezt a kérdést feszegetni? Akarsz 3 oladalon keresztül panasz hsz-eket olvasni? :D értem. és szerinted lett valami gond? előtte öntöttem bele 4 liter fagyállót, csak mint kiderült kicsit kevés volt Volt légtelenítve? Mert ha nem akkor csak kitöltötte a szabad helyeket a víz. Önts utánna, és most figyeld a szintet. Más.: Tényleg 2.5, V6. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Szerinted jó dolog ezt a kérdést feszegetni? Akarsz 3 oladalon keresztül panasz hsz-eket olvasni? <_< Volt légtelenítve? Mert ha nem akkor csak kitöltötte a szabad helyeket a víz. Önts utánna, és most figyeld a szintet. Más.: http://kepfeltoltes.hu/090924/1039421305DS...ltoltes.hu_.jpg Tényleg 2.5, V6. :D panasz barátom...sajnos az van mindenhol. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Dehogy. Semmi gond. Csak hirtelen meglepődtem, mert azt figyeltem hogy az utkarbantartók mennyire unatkoztak. :D -_- Amugy, jól megy a géped. :rolleyes: Köszike (4személyel voltam)<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 panasz barátom...sajnos az van mindenhol. <_< Ja, van egy-két "leáll, és nem indul" Opelesünk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ja, van egy-két "leáll, és nem indul" Opelesünk. B) :rolleyes: <_< megnézték hogy van-e benne benzin vagy gázolaj? :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 :rolleyes: <_< megnézték hogy van-e benne benzin vagy gázolaj? :D -_- Van, úgy néz ki elektromos gondjuk van, trafó, modu,l Hall-jeladó körben vizsgálódnak. Esetleg ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Van, úgy néz ki elektromos gondjuk van, trafó, modu,l Hall-jeladó körben vizsgálódnak. Esetleg ECU. Jaaa... Jaj nekem olyan volt most nyáron, hogy balatonra mentünk le a géppel... Debrecenből. És képzeljétek el az M7esen pest után nem sokkal...elkezdett vibrálni meg villogni a töltésjelző. Eleinte csak fel-fel villant, aztán már folyamatosan világított. Bementünk 1 opel szalonba, ott kértünk segítséget..elküldtek minket egy autóelektromosságihoz. Na ott pont volt egy alfa találkozó...így csak rámértek a dolgokra... sok alfás csak bámult meg sutyorgott... :rolleyes: aztán annyi biztató szóval elküldtek bennünket hogy: " balatonig kibírja ha nem kapcsolnak lámpát" aztán máriafürdőn van egy bosch szaküzlet...ott megcsinálták. Szénkefe...diódák... csere. Még egy fiatal srác elkezdi a szalonban: hagyd csak itt a papírokat és a kulcsot, át kell menni keszthelyre alkatrészért...Mondom neki bocsi de ezzel nem fogsz. vagy ha nincs céges kocsi akkor elMEGYÜNK oda. De nem hagyott ott sehol a kocsi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090924/1039421305DS...ltoltes.hu_.jpg Tényleg 2.5, V6. :rolleyes: Mi a gond ezzel az omival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Jaaa... Jaj nekem olyan volt most nyáron, hogy balatonra mentünk le a géppel... Debrecenből. És képzeljétek el az M7esen pest után nem sokkal...elkezdett vibrálni meg villogni a töltésjelző. Eleinte csak fel-fel villant, aztán már folyamatosan világított. Bementünk 1 opel szalonba, ott kértünk segítséget..elküldtek minket egy autóelektromosságihoz. Na ott pont volt egy alfa találkozó...így csak rámértek a dolgokra... sok alfás csak bámult meg sutyorgott... :rolleyes: aztán annyi biztató szóval elküldtek bennünket hogy: " balatonig kibírja ha nem kapcsolnak lámpát" aztán máriafürdőn van egy bosch szaküzlet...ott megcsinálták. Szénkefe...diódák... csere. Még egy fiatal srác elkezdi a szalonban: hagyd csak itt a papírokat és a kulcsot, át kell menni keszthelyre alkatrészért...Mondom neki bocsi de ezzel nem fogsz. vagy ha nincs céges kocsi akkor elMEGYÜNK oda. De nem hagyott ott sehol a kocsi. :D Berobbantál az Alfások közé? -_- Lehet mentél volna még egy lépést feléjük, és kiugráltak volna az ablakon. <_< Valaki írt már olyan esetet, hogy a szerelőnél hagyott kocsiról eltüntek a papucsok, mire visszamnet érte. Kirakta az ürge a ház elé, mert nyaralni ment, vagy valami ilyesmi volt a sztori. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Mi a gond ezzel az omival? Semmi, csak a multkor V8-asnak láttam , mert mellette áltam, nem volt jó a rálátás, és írtátok, hogy olyan nem lehet, hát tényleg V6. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts