hening Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=24013 Ez zsebpénz 20 embernek... na mikor megyünk "fotózni"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=24013 Ez zsebpénz 20 embernek... na mikor megyünk "fotózni"? Hát, sztem nem egy szépség, egyetlen testrészére se tudnám azt mondani, hogy tökéletes, de ízlések és... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Na megvan a gép.....íme :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/090922/P220909_17.2...ltoltes.hu_.jpg Gratulálok az új verdához! Aztán vigyázz rá! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Volt szerencsém vele élőben pár napig találkozni, de egyáltalán nem olyan franya az alakja, mint ahogy a retusált képeken látni <_< Nekem egyáltalán nem jött be :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Na megvan a gép.....íme :D http://kepfeltoltes.hu/090922/P220909_17.2...ltoltes.hu_.jpg Csatlakozom a többiekhez, és én is baleset mentes közlekedés, és egészséges használatot kívánok :rolleyes: :D Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés. B) <_< Kár hogy nem voltam ott....ki nem állhatom az ilyen seggfej idióta büdös bunkó parasztokat :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Csatlakozom a többiekhez, és én is baleset mentes közlekedés, és egészséges használatot kívánok :rolleyes: B) Kár hogy nem voltam ott....ki nem állhatom az ilyen seggfej idióta büdös bunkó parasztokat <_< :D Látom hazaértél: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Csatlakozom a többiekhez, és én is baleset mentes közlekedés, és egészséges használatot kívánok :rolleyes: B) Kár hogy nem voltam ott....ki nem állhatom az ilyen seggfej idióta büdös bunkó parasztokat <_< :D Paraszt embör ilyet nem csinál!!!! -_- A bunkóval egyetértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Látom hazaértél: :D Remélem nem vetted zokon hogy rád dudáltam -_- Nagyon megörültem, mikor a feliratot megláttam az autódon. Igen hazaértem...hosszú volt... Paraszt embör ilyet nem csinál!!!! <_< A bunkóval egyetértek. Igen igen...nálam a paraszt más értelmet nyer :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 egy nagy kalappal! <_< Nem suzukit vett teeeee! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Nem suzukit vett teeeee! :rolleyes: :D <_< :D -_- Tényleg! A suzukis-kalapos merre van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 :rolleyes: <_< :D Tényleg! A suzukis-kalapos merre van? -_- Elbujdosott szégyenében. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Hát kell egy kis segítség az asszony ellenében! Veri a balhét a használt acél felnivásárlás miatt, márpedig ez nekem is jó, a gumiknak meg nemkülönben, amiket nem kell évente 2x oda vissza rángatni a vas felniről(ha sokat van ), hanem csak elég ha a 4 csavart megoldom, aztán helyes nyomatékkal felteszem a másik garnitúrát. Közben néha centir, futómű ellenőrzés Érvek kellenek, miért jó még? Szerinte kidobok 20 rongyot az ablakon furikázással...könyörgöm ez nem ZIL, hogy ennyit megegyen:100-160 km en. Különben is fogja be száját, a) vezérléscsere B)a kb 4 éves téligumikat az ő kocsijára szántam (nem kell téligumi, mert sokba kerül a le föl szerelésük, meg itt erre úgysincs tél[Vas megye :rolleyes: ) ], nem is nagyon megyünk vele sokat (igen csak akkor hogy fog a nagy s***ével biciklizni a hóban, amikor a kocsi csúszik )- hogy ne csúszkáljon a sz*r félrekopott gumin,november március között, amikor a gyereket hozza viszi. A nyárit meg csak vegyen magának ha akar. A téli és nyári közötti különbséget már kezdőként volt lehetőségem megtapasztalni: barátom kivitt a letaposott hóba a kombival, persze a nyárik voltak rajta azt kérte fékezzek rá. Mint a ló, akinek szétcsúsztak a lábai és úgy felbukott. Aztán gumishoz el, fel a téli , ugyanott alig mászott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Hát kell egy kis segítség az asszony ellenében! Veri a balhét a használt acél felnivásárlás miatt, márpedig ez nekem is jó, a gumiknak meg nemkülönben, amiket nem kell évente 2x oda vissza rángatni a vas felniről(ha sokat van ), hanem csak elég ha a 4 csavart megoldom, aztán helyes nyomatékkal felteszem a másik garnitúrát. Közben néha centir, futómű ellenőrzés Érvek kellenek, miért jó még? Szerinte kidobok 20 rongyot az ablakon furikázással...könyörgöm ez nem ZIL, hogy ennyit megegyen:100-160 km en. Különben is fogja be száját, a) vezérléscsere B)a kb 4 éves téligumikat az ő kocsijára szántam (nem kell téligumi, mert sokba kerül a le föl szerelésük, meg itt erre úgysincs tél[Vas megye :rolleyes: ) ], nem is nagyon megyünk vele sokat (igen csak akkor hogy fog a nagy s***ével biciklizni a hóban, amikor a kocsi csúszik )- hogy ne csúszkáljon a sz*r félrekopott gumin,november március között, amikor a gyereket hozza viszi. A nyárit meg csak vegyen magának ha akar. A téli és nyári közötti különbséget már kezdőként volt lehetőségem megtapasztalni: barátom kivitt a letaposott hóba a kombival, persze a nyárik voltak rajta azt kérte fékezzek rá. Mint a ló, akinek szétcsúsztak a lábai és úgy felbukott. Aztán gumishoz el, fel a téli , ugyanott alig mászott el. Szóval... alapból jobb, mert ha van külön felnigarnitúra a téli és nyári gumikhoz, eleve pénzspórolás, mert nem kell félévente ugyanarra a felnire rakatni gumit, ami négy gumi esetében már nem kis összeg (nálunk 2000Ft/darab a felrakás, plusz centír és még fel is rakják a kocsira). Másrészt ez a gumi és a felni élettartamát is növeli, mivel a félévente való rendszeres le- és felrakás sem tesz jót neki. Lásd az esetemet: vettem használt gumikat, felnikkel, látszott rajta, hogy a gumi nem csak ezt a felnit látta életében, mindenesetre átrakattam a jobbik felnijeimre, rá a kocsira és vasárnapra már le is engedett csutkára (pénteken történt a felszerelés). Lehet 20 rongy volt most az a 4 felni, de az öt év múlva is felni lesz, nem úgy mint az lenne, amelyiken félévente gumi van cserélve. Azért nem mindegy, hogy az ember 3-5 évente cseréli a gumikat a felniken, minthogy félévente 8-10000Ft-ot adjon ki a gumicserére. Gyakorlatilag egy év alatt el lenne költve az a 20 ropi, ami most el lett költve felnire. Gumit meg ígyis-úgyis cserélni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Asszem ma délután nagyon kikészültem, 2 deci pálinkával indítottam...aztán sehol se lett vége a jégerezésnek, de már jól vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Asszem ma délután nagyon kikészültem, 2 deci pálinkával indítottam...aztán sehol se lett vége a jégerezésnek, de már jól vagyok. B) bazze... szerda van <_< legalább péntek lenne... deh... áhh... egyiknek új autója lesz kedden, másik szétihatja magát szerdán, ki lesz a harmadik?? :rolleyes: :D :D egyre irígyebb leszek ezen a héten. Vasárnapra elsárgulok -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Szóval... alapból jobb, mert ha van külön felnigarnitúra a téli és nyári gumikhoz, eleve pénzspórolás, mert nem kell félévente ugyanarra a felnire rakatni gumit, ami négy gumi esetében már nem kis összeg (nálunk 2000Ft/darab a felrakás, plusz centír és még fel is rakják a kocsira). Másrészt ez a gumi és a felni élettartamát is növeli, mivel a félévente való rendszeres le- és felrakás sem tesz jót neki. Lásd az esetemet: vettem használt gumikat, felnikkel, látszott rajta, hogy a gumi nem csak ezt a felnit látta életében, mindenesetre átrakattam a jobbik felnijeimre, rá a kocsira és vasárnapra már le is engedett csutkára (pénteken történt a felszerelés). Lehet 20 rongy volt most az a 4 felni, de az öt év múlva is felni lesz, nem úgy mint az lenne, amelyiken félévente gumi van cserélve. Azért nem mindegy, hogy az ember 3-5 évente cseréli a gumikat a felniken, minthogy félévente 8-10000Ft-ot adjon ki a gumicserére. Gyakorlatilag egy év alatt el lenne költve az a 20 ropi, ami most el lett költve felnire. Gumit meg ígyis-úgyis cserélni kell. köszi..., eléggé felhúzott, mert épen ezek próbáltam neki mondani, amúgy a használt acélfelnik rweémlhetőleg jók, pont fele mint amiről a nejem nyöszörög (gyári új az kb 9 -12 /db..de ki akar újat venni??!az acélt nagyon kell padkázni, hogy szétmenjen) és már régóta nézegtem. Minden szerelésnél(legyen vezérlés vagy fagyálló, olaj etc.) igyekszem jót de inkább olcsóbbat választani, amit tudok magam csinálok, a kocsijához jó pár ezerért csináltattam a dolgokat, és eszébe sem jutott, hogy te itt az ára... Sokszor nem értik meg ,hogy vannak olyan dolgok amit nem akkor nézetünk meg amikor már komoly baj van vele: a vason gurul a kocsi, netán kopog egyenesben(és nem a kanyarokban) a féltengely. Jó a fékkarmantyúkat nem fogom évente cserélni mint az előírás lenne de pl. a vezérlésnél már korábban kellett volna lépnem. Van egy ködfényszóró pár(igen olcsó volt) ami az enyémre nem megy fel, majd gondoltam, jó lesz neki. Így legyek jószívű? Asszem ma délután nagyon kikészültem, 2 deci pálinkával indítottam...aztán sehol se lett vége a jégerezésnek, de már jól vagyok. :rolleyes: na én 2 hete szoktam le a töményről (16 óra epehányás miatt...) úgyhogy vigyázni kell a májra, hasnyálmirigyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Asszem ma délután nagyon kikészültem, 2 deci pálinkával indítottam...aztán sehol se lett vége a jégerezésnek, de már jól vagyok. :rolleyes: Nekem is most a Fülös meg a hideg sör marad meló után! <_< Nem mondom, hogy egészségünkre, mert te csak tisztulj én meg pusztítom a rohadt gyümölcsöt, Hát szorakozás ez? :D Isten-Isten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Egy kicsit meg hülyült a forum órája nem? :rolleyes: Vagy már nekem nem jó a szemem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Egy kicsit meg hülyült a forum órája nem? <_< Vagy már nekem nem jó a szemem? ilyen gyorsan megártott a gyümölcs? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 ilyen gyorsan megártott a gyümölcs? <_< Nekem is 2 órát siet, pedig én nem ittam :rolleyes: Inkább arról mesélj, csináltál már vmit a tetőkárpittal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Nekem is 2 órát siet, pedig én nem ittam :rolleyes: Inkább arról mesélj, csináltál már vmit a tetőkárpittal? Most is siet legalább egy órát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Nekem is 2 órát siet, pedig én nem ittam :rolleyes: Inkább arról mesélj, csináltál már vmit a tetőkárpittal? Igen. Kivettem belőle a fém keretet a lámpához, és azzal felraktam az enyémet :D -_- tök furcsa hogy egyenesen is tud állni <_< Egy darabig nem lesz időm játszani vele, úgyhogy Sukorón feldobtam a padlásra, majd tavasszal ha megyünk gaznyírni, nekem lesz még egy játékom. Tavaszig meg az lett az ötlet hogy csergőéknél fater vett 6 darab tetőkárpit bolhát, azzal felnyomjuk majd vmelyik nap a mostani kárpitot még két sorban. Így tartja majd 3x3 bolha, közöttük biztos lógni fog valamennyire, de ha a fejemhez nem ér akkor már meg vagyok barátkozva vele. Megint hosszú a hajam... le kell vágatni, mert így b.sztatja a kárpit B) szerk.: 2 óra 2 perc a jelenlegi sietés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Igen. Kivettem belőle a fém keretet a lámpához, és azzal felraktam az enyémet :D -_- tök furcsa hogy egyenesen is tud állni :rolleyes: Egy darabig nem lesz időm játszani vele, úgyhogy Sukorón feldobtam a padlásra, majd tavasszal ha megyünk gaznyírni, nekem lesz még egy játékom. Tavaszig meg az lett az ötlet hogy csergőéknél fater vett 6 darab tetőkárpit bolhát, azzal felnyomjuk majd vmelyik nap a mostani kárpitot még két sorban. Így tartja majd 3x3 bolha, közöttük biztos lógni fog valamennyire, de ha a fejemhez nem ér akkor már meg vagyok barátkozva vele. Megint hosszú a hajam... le kell vágatni, mert így b.sztatja a kárpit B) szerk.: 2 óra 2 perc a jelenlegi sietés <_< Csak nehogy a padláson az egerek megrágják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Csak nehogy a padláson az egerek megrágják :rolleyes: Feltettem egy ruhaszárítóra. Az egerek egyék csak a régi hátsó üléseket, meg a zsigulidarabokat amik a földön vannak :D <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts