astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 A dugattyút is meg kell mozgatni, hátha megszorult... <_< Keresitek a kiskaput mi? :D vagy inkább a hátsó bejáratot? :D :rolleyes: :D A titka az önkenő csapágypersely... Az az B) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nah jóvan, most akartam asszonynak linket küldeni a galambról, hogy majd itt megnézi a képet, de lehet hogy inkább hanyagolom :rolleyes: :D <_< nem rossz gép különben, önműködően havonta olajat cserél -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nah jóvan, most akartam asszonynak linket küldeni a galambról, hogy majd itt megnézi a képet, de lehet hogy inkább hanyagolom :rolleyes: -_- <_< nem rossz gép különben, önműködően havonta olajat cserél B) ÓÓÓ, ez már szerelmi háromszög lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nah jóvan, most akartam asszonynak linket küldeni a galambról, hogy majd itt megnézi a képet, de lehet hogy inkább hanyagolom :rolleyes: ;) <_< nem rossz gép különben, önműködően havonta olajat cserél :lol: jaj hagyd, inkább töltsd fel valahova!!! Jobb a békesség!!! :D -_- B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 ÓÓÓ, ez már szerelmi háromszög lesz :rolleyes: már így is az. 2 szerelmem van, ő meg az autó :D -_- De a madarat csak azért mert ha kiderül hogy valami aranyos gombóc szerű élőlény közelében voltam amiről nem beszélek neki, vagy nem küldök képet, akkor kikapok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 A titka az önkenő csapágypersely... ... nem rossz gép különben, önműködően havonta olajat cserél <_< Azért valljátok be....: mindenkinek kéne egy ilyen ASTRA :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 már így is az. 2 szerelmem van, ő meg az autó <_< -_- De a madarat csak azért mert ha kiderül hogy valami aranyos gombóc szerű élőlény közelében voltam amiről nem beszélek neki, vagy nem küldök képet, akkor kikapok :rolleyes: Még mindig jobb. mintha galambot küldenél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Még mindig jobb. mintha galambot küldenél... :lol: :D -_- Doktorúr!!! ittvagy egész este és még egy mondatot se írtál az új gépezetről :rolleyes: tessék már mesélni B) Nah mire leírtam nem eltűnt.... <_< türelmetlen vagyok ;) pedig nem is az én autóm... képzeld ha az enyém lenne, mileny szenvedést levágnék :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 -_- B) Doktorúr!!! ittvagy egész este és még egy mondatot se írtál az új gépezetről :rolleyes: tessék már mesélni :D Nah mire leírtam nem eltűnt.... :D türelmetlen vagyok :lol: pedig nem is az én autóm... képzeld ha az enyém lenne, mileny szenvedést levágnék :D ;) Szerintem keresi a szavakat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Mi újság Reeckatee??? :rolleyes: Megvan az új verda? Lehet gratulálni? <_< Na megvan a gép.....íme :D http://kepfeltoltes.hu/090922/P220909_17.2...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Na megvan a gép.....íme :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/090922/P220909_17.2...ltoltes.hu_.jpg WOW GRATULÁLOK!!! :D Balesetmentes vezetést kívánok!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Na megvan a gép.....íme :D http://kepfeltoltes.hu/090922/P220909_17.2...ltoltes.hu_.jpg nah végre... lenyugodtam :D csak egy kép??? <_< :D áááhhhhh :rolleyes: :D ;) -_- legalább meséld el milyen. Ha holnap reggel beülök a Ribibe, akkor megpróbálom majd úgyérezni mintha ilyenbe ülnék B) Jah, amúgy széép, cserélhetünk ha szeretnél AGR-lezárni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ne haragudjatok...kicsit gyos napom volt. Kipróbáltam aztán úgy döntöttem, hogy a biztonság kedvéért az elkövetkező 6 órát vigyorgással töltöm....most lett vége, elzsibbadt a szám... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 WOW GRATULÁLOK!!! :D Balesetmentes vezetést kívánok!!! <_< Köszönöm szépen.. :rolleyes: Amugy a zöldnek eldőlt a sorsa....közeli rokonoké lessz csak szegény tehén fost fog lapítani mert vidéken laknak...de tudom, hogy vigyáznak rá....OPEL 4 EVER !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ne haragudjatok...kicsit gyos napom volt. Kipróbáltam aztán úgy döntöttem, hogy a biztonság kedvéért az elkövetkező 6 órát vigyorgással töltöm....most lett vége, elzsibbadt a szám... B) ugyi feszítettél benne mint pók a lucernásba! :D :D :rolleyes: <_< tényleg jó, tetszik a színe, az én Fábiám is pont ilyen színű! :D Egészséggel használd!!! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Köszönöm szépen.. :rolleyes: Amugy a zöldnek eldőlt a sorsa....közeli rokonoké lessz csak szegény tehén fost fog lapítani mert vidéken laknak...de tudom, hogy vigyáznak rá....OPEL 4 EVER !!! jobb mint a sózott cityút egész télen -_- pfúj de irígy vagyok <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Köszönöm szépen.. :rolleyes: Amugy a zöldnek eldőlt a sorsa....közeli rokonoké lessz csak szegény tehén fost fog lapítani mert vidéken laknak...de tudom, hogy vigyáznak rá....OPEL 4 EVER !!! Nah mostmár akkor tudok nyúgodtan aludni!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 ugyi feszítettél benne mint pók a lucernásba! :D :D :rolleyes: <_< tényleg jó, tetszik a színe, az én Fábiám is pont ilyen színű! -_- Egészséggel használd!!! B) Köszcsi....fura, hogy 40-ről 70-re ugrik a mutató padlózásnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ugye ma azért benne alszol? :D csak hogy érezd az új szagát -_- Azért vigyázz azzal a 70-el :D azért már büntetnek lakott területen :rolleyes: <_< :D Ja és álmodba azért ne hajtsd meg nagyon, tudod, még bejáratós B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ugye ma azért benne alszol? :D csak hogy érezd az új szagát B) Azért vigyázz azzal a 70-el ;) azért már büntetnek lakott területen :rolleyes: :D -_- Ja és álmodba azért ne hajtsd meg nagyon, tudod, még bejáratós :D :lol: Dehogy, vigyázzom rá de gondoltam megnézem ki a pasas a háznál....úgy néz ki, hogy Ő szal csak óvatosan. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Dehogy, vigyázzom rá de gondoltam megnézem ki a pasas a háznál....úgy néz ki, hogy Ő szal csak óvatosan. :rolleyes: kíváncsi vagyok mennyit ehet. Már persze, bejáratva... <_< nem a bekopási időszak alatt -_- pofátlanság lenne ha még jól is fogyasztana :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 120ért láttam egyet, ilyen 1.4es nem sok van, meg műszakin kilógna a motorszám (mindig pénzelni kellene) Köszcsi....fura, hogy 40-ről 70-re ugrik a mutató padlózásnál :rolleyes: nem nagy szám, nekem is csinált olyat, aztán visszaengedtem a kereket a földre. :D Gratula! Motortér képek? Vezérlést cseréltél már? Tudod az az első! -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 nem nagy szám, nekem is csinált olyat, aztán visszaengedtem a kereket a földre. :D Gratula! Motortér képek? Vezérlést cseréltél már? Tudod az az első! -_- :rolleyes: Lesznek még képek csak nem volt idôm rá. Na persze vezérlés...egyszer az AGR <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Na megvan a gép.....íme <_< http://kepfeltoltes.hu/090922/P220909_17.2...ltoltes.hu_.jpg Gratulálok a nolye vashoz! Sok balesetmentes kilómétert hozzá + egy nagy kalappal! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Gratulálok a nolye vashoz! Sok balesetmentes kilómétert hozzá + egy nagy kalappal! <_< Köszönöm szépen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts