zotya975 Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 "IDÉZET(jensenbutton @ 2009-09-16 - 19:49) * Hali! Nektek milyen a hűtő alsó része, ha mondjuk a víz 90 fokon van? Mert nekem alul nincs olyan meleg mint a felső részében. Lehet hogy nem kering a víz rendesen mert dugulás van?? astra f Még sosa tapogattam a hűtő alját, mindíg csak a tetejét. És a kimenő cső milyen? " az meleg, nincs annyira forró mint mondjuk a termosztát környékén, de elég meleg. konkrétan az a gondom hogy a víz 92-100 fok között mozog. nem megszokott dolog, csak pár hete csinálja. arra gondoltam hogy lehet a hűtő egy része el van dugulva és nem elegendő a hűtéshez a fennmaradó?? egyébként már kivettem a hűtőt a helyéről hogy átmossam. szerintetek mivel érdemes? Trisóval szokták, de ha simán rádugod a slagot, akkor is meglátod milyen a kifolyó víz, trutyis, vagy nem.
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Ilyen volt a tanulóautóm. 1.7D. most azt hiszed felvágsz? :lol: nekem meg ilyen! :lol: :lol: :lol: 2000-be még ez is jó volt :P :D :D
jensenbutton Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Trisóval szokták, de ha simán rádugod a slagot, akkor is meglátod milyen a kifolyó víz, trutyis, vagy nem. én is arra gondoltam és azzal csináltam meg. barna lé jött ki belőle. még párszor megcsinálom. kössz az infot!!!
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 az meleg, nincs annyira forró mint mondjuk a termosztát környékén, de elég meleg. konkrétan az a gondom hogy a víz 92-100 fok között mozog. nem megszokott dolog, csak pár hete csinálja. arra gondoltam hogy lehet a hűtő egy része el van dugulva és nem elegendő a hűtéshez a fennmaradó?? egyébként már kivettem a hűtőt a helyéről hogy átmossam. szerintetek mivel érdemes? nem lehet, hogy nem kapcsol be a ventillátor első fokozata???? Most a hpzzáértőbbeket is kérdem! :lol: érdekes, hogy most melegíti a vizet, amikor azért kicsit lejjebb hűlt a levegő a nyári forróságokhoz képest :lol: Vagy nem jól gondolom? :lol:
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 nem lehet, hogy nem kapcsol be a ventillátor első fokozata???? Most a hpzzáértőbbeket is kérdem! :lol: érdekes, hogy most melegíti a vizet, amikor azért kicsit lejjebb hűlt a levegő a nyári forróságokhoz képest :lol: Vagy nem jól gondolom? :lol: http://www.vatera.hu/opel_astra_f_hutoracs_152820061.html (van rajta egy teljes embléma :lol: )
jensenbutton Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 érdekes. a hűtőventillátor g. ki lett cserélve. ez van ráírva: 95/100c. na most ez mit jelent azt nem tudom. 100-nál bekapcsol és 92-ig hűt vissza. de mi a 95??? de nem is az a gond hogy 100nál kapcsol, hanem egyáltalán minek megy fel 100-ig? főleg menetközben! mert ha mondjuk lámpánál városban néha felmenne, akkor oké. de ez gondol egyet és már fennt is van a víz. érdekes dolog. a hengerfej tömítés 2 napja lett cserélve.
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_hutoracs_152820061.html (van rajta egy teljes embléma :lol: ) Köszi! rendes vagy, majd utánnanézek a dolognak! :lol:
Laleekirály Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 "IDÉZET(jensenbutton @ 2009-09-16 - 19:49) * Hali! Nektek milyen a hűtő alsó része, ha mondjuk a víz 90 fokon van? Mert nekem alul nincs olyan meleg mint a felső részében. Lehet hogy nem kering a víz rendesen mert dugulás van?? astra f Még sosa tapogattam a hűtő alját, mindíg csak a tetejét. És a kimenő cső milyen? " az meleg, nincs annyira forró mint mondjuk a termosztát környékén, de elég meleg. konkrétan az a gondom hogy a víz 92-100 fok között mozog. nem megszokott dolog, csak pár hete csinálja. arra gondoltam hogy lehet a hűtő egy része el van dugulva és nem elegendő a hűtéshez a fennmaradó?? egyébként már kivettem a hűtőt a helyéről hogy átmossam. szerintetek mivel érdemes? Nekem is ilyen, a hűtő alja jóval hidegebb, mint felül. Átmostam az egész hűtőt, de tiszta. :lol:
Laleekirály Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Azt mióta mercicsillag létezik, mindig viszik. láttam már cig...khm.... kissebbségi srácot a VII. kerületben (előző cég ott volt) olyan csillaggal a láncán, amin még rajta volt a törött csonk... :lol: Akadt volna bele valamibe.... :lol: :lol: :lol:
Breki Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 egyszer az öregeméknem majdnem lelopták az 1.3-as Warbiról a felniket, xarrá kopott gumik voltak rajta, hogy mire kellhetett volna nekik :lol: , de szerencsére épp időben érkeztek, és megfutamodtak a tolvajok :D Erre az öreg csinált a csavarokra lopásgátlót: csődarab, ami pontosan passzol a kerékcsavarra, menet fúrva az oldalába, abba belehajtott egy csavart, levágta méretre, és bereszelte, hogy csak egy éles csavarhúzóval lehessen kiszedni! :D Mindez jó is volt, amíg kb fél év múlva defektet nem kaptunk, és kb 2 órát tököltünk, amíg le tudtuk szedni :lol: :lol: :lol: :P ) pár éve történt velem, hogy a céges astrán a főnök lecseréltette a gumikat ( 4db vadi új michelint kapott) néhány napra rá megálltam vele a belvárosban felszedni a kollégákat. Leparkoltam, bementem a címre. Úgy 10 perc múlva jövünk ki hárman és ez fogad: az autó eleje emelőn, az egyik hátsó kerék a földön, a fékdob alatt élére állított tégla, ajtóban kulccsomó, tükörre akasztva egy kabát és egy figura nyugodtan szedi lefelé az első kereket, mögötte vígan sétálgatnak a járókelők! Mögé settenkedtem és a 46-os acélorrú bakanccsal olyat rúgtam alá, hogy a csávó átesett a mocitetőn, az utca másik oldaláról csikorgó kerekekkel startolt egy agyonspoilerezett szemétrakás ( megpattant a span), a két kolléga elkapta a kb. 50 kilós "szerelőt" és addig kapta a kokit, nyakast vegyesen míg szépen visszaszerelte a kerekeket. Nem volt egyszerű a dolga, mert a tetű a kerékcsavarokat bedobálta a csatorna nyílásba (elvolt vele míg kipiszkálta) mögöttünk meg a röhögő közönség. Mikor kész volt elkoboztuk az emelőjét ( pöpec 2t-s hidro :D ) a csávót meg fejjel előre beleraktuk egy éttermi szeméttől bűzlő kukába :D ha belegondolok mi pénzbe került volna nekem ha bent működik a kávéautomata és tovább maradunk 10-15 perccel...
epk947 Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Nekem is ilyen, a hűtő alja jóval hidegebb, mint felül. Átmostam az egész hűtőt, de tiszta. :lol: Hátazér mer HŰTŐŐŐŐ! Így hűti a vizet...... :lol: :lol: :lol:
Reeckatee Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Winkler megtért!!!!!!!!!! http://auto.indavideo.hu/video/TotalCar_--...7f6c6e7aa7dc21b Halgassátok 2:57-nél...
Alex0403 Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Winkler megtért!!!!!!!!!! http://auto.indavideo.hu/video/TotalCar_--...7f6c6e7aa7dc21b Halgassátok 2:57-nél... Jó lesz ha már nem süketel annyi hülyeséget a szájával, hanem mond valami normálisat is! Bár mondjuk Britney Spears-et hasonlítani a G Astrához :lol: Miért nem inkább Megan Fox, vagy tök mindegy csak ne csitri spirsz....
Reeckatee Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Jó lesz ha már nem süketel annyi hülyeséget a szájával, hanem mond valami normálisat is! Bár mondjuk Britney Spears-et hasonlítani a G Astrához :lol: Miért nem inkább Megan Fox, vagy tök mindegy csak ne csitri spirsz.... Lényeg amit az F Astráról mondott :lol:
Alex0403 Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Lényeg amit az F Astráról mondott :lol: Persze persze....azért kap egy piros pontot, de azért a lábai elé nem hullok le :lol:
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Lényeg amit az F Astráról mondott :lol: úgyis hetente azt mond ami éppen kiesik a bajuszából :lol: . Most éppen csak ceed és izomautó létezik, meg persze a maradék... Már semmi értelme hallgatni/olvasni. Abból a bagázsból a Csikós, meg a Zirig yo, a Vályi még elmegy a többi meg... mindegy, szal 5 éve még máshogy olvastam őket :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Hátazér mer HŰTŐŐŐŐ! Így hűti a vizet...... :lol: :lol: :lol: Ja, hát tényleg! :lol: :D Lényeg amit az F Astráról mondott :P A multkor meg elmodta mindenféle szutyoknak. Ebből is látszik hogy nem a saját véleményét mondja, de ha lenne nei az sem érdekelne, mert alapból nem szimpi a srác. A másik csatornán nemtomhogyhívják műsorban van egy fiatal csákó, ő meg szerintem tök normálisan, és reálisan beszél a kocsikról.
webshark Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 pár éve történt velem, hogy a céges astrán a főnök lecseréltette a gumikat ( 4db vadi új michelint kapott) néhány napra rá megálltam vele a belvárosban felszedni a kollégákat. Leparkoltam, bementem a címre. Úgy 10 perc múlva jövünk ki hárman és ez fogad: az autó eleje emelőn, az egyik hátsó kerék a földön, a fékdob alatt élére állított tégla, ajtóban kulccsomó, tükörre akasztva egy kabát és egy figura nyugodtan szedi lefelé az első kereket, mögötte vígan sétálgatnak a járókelők! Mögé settenkedtem és a 46-os acélorrú bakanccsal olyat rúgtam alá, hogy a csávó átesett a mocitetőn, az utca másik oldaláról csikorgó kerekekkel startolt egy agyonspoilerezett szemétrakás ( megpattant a span), a két kolléga elkapta a kb. 50 kilós "szerelőt" és addig kapta a kokit, nyakast vegyesen míg szépen visszaszerelte a kerekeket. Nem volt egyszerű a dolga, mert a tetű a kerékcsavarokat bedobálta a csatorna nyílásba (elvolt vele míg kipiszkálta) mögöttünk meg a röhögő közönség. Mikor kész volt elkoboztuk az emelőjét ( pöpec 2t-s hidro :D ) a csávót meg fejjel előre beleraktuk egy éttermi szeméttől bűzlő kukába :lol: ha belegondolok mi pénzbe került volna nekem ha bent működik a kávéautomata és tovább maradunk 10-15 perccel... Nem adtátok le a köcsögöt 3 hónap megőrzésre a yardon? A pofátlanja....képes fényes nappal kereket lopni. Kést az ülőgumójába! Winkler megtért!!!!!!!!!! az akkor is egy arrogáns F-astra ellenes, követ a nyakába és a folyóba vele :lol: :lol: :P :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Nem adtátok le a köcsögöt 3 hónap megőrzésre a yardon? A pofátlanja....képes fényes nappal kereket lopni. Kést az ülőgumójába! biztos értékelték a kreativitását, és azért nem adták le a yardon ! :lol: :lol: :lol: azé valljuk be jól kigondolta a mocsokja.... :lol: ( kulccsomó, kabát a tükrön, még jó hogy valaki nem ment oda segíteni neki! :P :D )
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 biztos értékelték a kreativitását, és azért nem adták le a yardon ! :lol: :P :D azé valljuk be jól kigondolta a mocsokja.... :lol: ( kulccsomó, kabát a tükrön, még jó hogy valaki nem ment oda segíteni neki! :D :D ) A lakótelep másik felén két ottlakó srác segített ellopni egyikük faterjának az "új" (neki új) tipo-ját. Suliban mesélték hogy mentek haza éjszaka és egy fazon tolta az autót, jógyerekek megkérdezték segíthetnek -e, betolták, be is indult, emberke megköszönte szépen, és elment. Másnap meg faterja kereste az autóját amit előző nap vett :lol: :lol: :D ott is volt tockos biztos ;) :D
epk947 Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 úgyis hetente azt mond ami éppen kiesik a bajuszából :lol: . Most éppen csak ceed és izomautó létezik, meg persze a maradék... Már semmi értelme hallgatni/olvasni. Abból a bagázsból a Csikós, meg a Zirig yo, a Vályi még elmegy a többi meg... mindegy, szal 5 éve még máshogy olvastam őket :lol: :lol: Úgyláccik nincs is köztünk korosztájiellentéééét! :lol: Egyetértek.
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Úgyláccik nincs is köztünk korosztájiellentéééét! :P Egyetértek. és ez azt jelenti hogy én számítok érettebnek, vagy azt hogy te infantilisnak ? :lol: :D Vagy simán csak normálisak vagyunk...sose tudni :D 20 perce megjött az a raklap másolópapír amit elvileg8 és 9 közöttre kértünk, hogy be tudjuk még pakolni, mielőtt a kollégáúr elmegy külső munkára. 10:40-re már itt is volt. Igaz közben már el kellett mennie a segítségemnek, úgyhogy pakolhattam volna egyedül a küszöbtől. De amikor bekopogott a fuvaros csákko hogy ittvan, az első kérdése: "Van egy békájuk?" Néztem értelmesen... a teherkiszállítónak nincs békája :lol: Jah, egy számmal nagyobb teherautója viszont van, mint ami befér a felhajtónkra, úgyhogy a felhajtó végétől sétáltattuk a papírt... Nem hagytam elmenni amíg nem segít bepakolni :lol: Elvettem a szállítólevelét, és visszakapta amikor végeztünk :D :lol:
spzoli Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 és ez azt jelenti hogy én számítok érettebnek, vagy azt hogy te infantilisnak ? :lol: :D Vagy simán csak normálisak vagyunk...sose tudni :D 20 perce megjött az a raklap másolópapír amit elvileg8 és 9 közöttre kértünk, hogy be tudjuk még pakolni, mielőtt a kollégáúr elmegy külső munkára. 10:40-re már itt is volt. Igaz közben már el kellett mennie a segítségemnek, úgyhogy pakolhattam volna egyedül a küszöbtől. De amikor bekopogott a fuvaros csákko hogy ittvan, az első kérdése: "Van egy békájuk?" Néztem értelmesen... a teherkiszállítónak nincs békája :lol: Jah, egy számmal nagyobb teherautója viszont van, mint ami befér a felhajtónkra, úgyhogy a felhajtó végétől sétáltattuk a papírt... Nem hagytam elmenni amíg nem segít bepakolni :lol: Elvettem a szállítólevelét, és visszakapta amikor végeztünk :D :lol: kemény vagy csoki :P :D
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 kemény vagy csoki :lol: :lol: ezek általában képesek kinthagyni a papírt, hogy majd én behordom... De most esik az eső :lol: :lol:
jensenbutton Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 üdv! már megint én :lol: kimostam a HŰŰŰTŐT és láss csodát (vagy inkább ne) nem történt semmi változás. víz ugyanúgy 98-99 fok. kaptam egy másik tippet: az utángyártott termosztát nem biztos hogy nyílik 92 foknál, lehet ez a gond. azt javasolták vegyek egy gyári termosztátot és hátha.. hátha jó. véleményeket várok. amúgy mennyi egy új termosztát ami jófajta?
Recommended Posts