astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Na mi lett? Mindenkit utolért a cseréljünk Astrát szindróma? :lol: Ki H Astrára ki Mustangra... :D :lol: :lol: :P Ne vedd személyeskedésnek, de akkor már inkább MUSTANG :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: :lol: Ne vedd személyeskedésnek, de akkor már inkább MUSTANG :lol: :D Végülis igazad van..ugyanabban az árban vannak. Fenntartási költség, fogyasztás... Asszem meg is gondoltam magam... :P Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lószart szór a szoba közepére. A n? felháborodik: - Mit képzel? - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, én magam fogom megenni. - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert áram nincs a házban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Végülis igazad van..ugyanabban az árban vannak. Fenntartási költség, fogyasztás... Asszem meg is gondoltam magam... :lol: Azért a dízel mustang-ra befizetek :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ha 1-2 éves lenne akkor... :lol: Lassabban hé-hé! Egyszerre csak egy kívánság. Ott tartottunk, hogy legyen 115 ló! :lol: :lol: Olyan kérdésem lenne, hogy 1.4-es astra-ba már raktak stabilizátort? Konkrétan mire gondolsz? Stabrúdra a hátsó hídban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Olyan kérdésem lenne, hogy 1.4-es astra-ba már raktak stabilizátort? Ha az elsőt akarod cserélni szólj, mert van egy Calibra első stabrudam jó szilentekkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Neked milyen motor van benne? :lol: ez kicsit fura nekem, hogy te kijössz "kb 5,58"-ból :D akkor ez most nem pontos adat? 120-130-al meg főleg, és ha még azt mondod, hogy 5en ültetek benne csomagokkal, akkor megmarom magam!! :D :lol: nem azért, de elvileg egy diesel kevesebbet eszik mint egy benzines.... 5-5,5 körül. asszem jobb lett volna, ha én is egy olyan autót veszek, mint a tied, mert az enyém is veri befele 120-as tempónál az 5 lityit! :lol: igényled a sz.pást? hiányzik neked hogy hibakód villogtatással kezdd a hétvégéket? :D :P Régidiesel, az a tuti, el se lehet rontani, csak csinálja magát oszt kész :lol: (kár hogy 310ezernél már elkopik, de azon is lehet segíteni :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Miskolci egyetem. 400 fős előadást betesznek egy 300as előadóba. Most van ######a másfél órám hogy unatkozzak. Kéne egy kis benzin. MuaahahahHahHHHAa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Miskolci egyetem. 400 fős előadást betesznek egy 300as előadóba. Most van ######a másfél órám hogy unatkozzak. Kéne egy kis benzin. MuaahahahHahHHHAa Szijjál le egy kicsit annak az autójából aki kiszámolta a férőhely-résztvevő arányt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ha az elsőt akarod cserélni szólj, mert van egy Calibra első stabrudam jó szilentekkel :lol: És az jó F astrába? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 És az jó F astrába? :lol: Persze. A legnagyobb GSi stab 22-es, a Calibráé 24-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Persze. A legnagyobb GSi stab 22-es, a Calibráé 24-es. És az A Vectraé??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 És az A Vectraé??? Mivel egy alapra épültek, gondolom, mint a Calibráé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Mivel egy alapra épültek, gondolom, mint a Calibráé :lol: Szerintem az A vekinek kisebb, mivel a calibra nehezebb és erősebb is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 igényled a sz.pást? hiányzik neked hogy hibakód villogtatással kezdd a hétvégéket? :D :P Régidiesel, az a tuti, el se lehet rontani, csak csinálja magát oszt kész :lol: (kár hogy 310ezernél már elkopik, de azon is lehet segíteni ;) ) Ha már egyszer beindult címszó alatt ugye :D :D :D akkor az enyém még bírja, "csak" 236.000 van benne :D :lol: Szerintetek sok egy C16NZ motorért kompletten + váltóért 55.000-et kérni? totál üzemképes, és kipróbálható, még kasztniban van :lol: Ez lenne az! Vagy jobban járok, ha szétszedem, és úgy adom el? kérdeztem bontóban is. A válasz: motor: 60.000 Ft, váltó 25.000 Ft. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ha már egyszer beindult címszó alatt ugye :lol: :lol: :lol: akkor az enyém még bírja, "csak" 236.000 van benne :D :lol: De tyurbós is :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 De tyurbós is :P :D :D ja, de nem tudom mennyit számíthat, sima dr-t még nem hajtottam, csak kipróbáltam, pár száz méteren, de azt is rég, még mielőtt megvettem én. Nah megyek melózni, még a végén kirúgnak, és akkor aztán lesz idő fórumozni :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 ja, de nem tudom mennyit számíthat, sima dr-t még nem hajtottam, csak kipróbáltam, pár száz méteren, de azt is rég, még mielőtt megvettem én. Nah megyek melózni, még a végén kirúgnak, és akkor aztán lesz idő fórumozni :lol: :lol: :P :D munkaidőben fórumozgatunk?? :lol: :lol: Nem szabad!!! (nah jóvan, szabad, de csak mert én is azt csinálom :D :D de pssszt. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ha már egyszer beindult címszó alatt ugye :P :D :D akkor az enyém még bírja, "csak" 236.000 van benne :D :lol: Szerintetek sok egy C16NZ motorért kompletten + váltóért 55.000-et kérni? totál üzemképes, és kipróbálható, még kasztniban van :lol: Ez lenne az! Vagy jobban járok, ha szétszedem, és úgy adom el? kérdeztem bontóban is. A válasz: motor: 60.000 Ft, váltó 25.000 Ft. :lol: Nem sok, sőt baráti ár. Ha lesz pénzem bespájzolok egy 100-150ezres c14nz-mocit. Vagy SE-t? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Rádiós kivánságműsorban: - "Anyósom bent égett a házban, ennek emlékére szeretném kérni a Romantic együttestől a "Szeretem a bőröd illatát..." című számot!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ha az elsőt akarod cserélni szólj, mert van egy Calibra első stabrudam jó szilentekkel :lol: Irányár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Irányár? Én már érdeklődtem pü-be..holnap mond árat! Amelyikünk többet ad azé :lol: Más téma: Sikerült megszereznem :lol: http://kep.ivpicture.hu/186400.N.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Végeztem egy kis átalakítást a verda mociján!!! Ez az! Így már EcoTec motoros? :lol: :lol: :lol: erősebb lett vagy csak kevésbé füstöl? Jah az ecotec-ek nem szeretik az olajat jobban mint a többi? Meg látom az emblémát... a kormánya jó helyen van még? Vigyázz nehogy átkommandózzon a túloldalra :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 erősebb lett vagy csak kevésbé füstöl? Jah az ecotec-ek nem szeretik az olajat jobban mint a többi? Meg látom az emblémát... a kormánya jó helyen van még? Vigyázz nehogy átkommandózzon a túloldalra :lol: :lol: De igen azt beszélik...de az enyém 5 év alatt még egy cseppet se kajált meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 De igen azt beszélik...de az enyém 5 év alatt még egy cseppet se kajált meg :P Lassan ideje lenne lecserélni nem? :lol: :lol: :D Vagy lehet hogy a gyenge fényezéseken keresztül párolog át az olaj, a tiedről az annyira nem mondható el :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Lassan ideje lenne lecserélni nem? :D :lol: :D Vagy lehet hogy a gyenge fényezéseken keresztül párolog át az olaj, a tiedről az annyira nem mondható el :lol: :lol: Lekéne cserélni? Nem 10ezer évente kell??? :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts