astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 úgy néz ki hogy én is a citromot. :lol: Na és te miért? :lol: :lol: :lol: SEGÍTSÉG!! FOGYNAK AZ ASTRÁK!! :P :D
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Még kívül el is menne, de a belseje, azok a sarkos formák, az a lapos középkonzol rész.... Most nézzétek meg ezt a :D "gyönyörű belső részt" :D micsoda lekerekített formák :lol: :lol: :lol: Mindegy, nekem valahogy nem jön be, már a G sem tetszett annyira, mint az F :lol: Nekem sem tetszik a belseje de mit csináljak? Nem gyártanak F belsôvel H Astrát, ellenben lessz 120 Le :P
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Ez most H-astra? Mert nekem nem tetszik. A G-még elmegy, de ennek már nagyon agresszív a formája. Persze magánvélemény. :lol: A króm fényszóró nem jön be nekem. Keresek fekete lámpásat. Pl. ez nagyon tetszik. :lol: :lol: :lol:
Laleekirály Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Egy kis reggeli csemege! Hűha!!! :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: SEGÍTSÉG!! FOGYNAK AZ ASTRÁK!! :lol: :lol: szúúúszáá A gyengék kihullanak, de a kemény mag az marad :P :D :D
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 szúúúszáá A gyengék kihullanak, de a kemény mag az marad :lol: :D :lol: Az enyém gyenge lenne??? :lol: :lol: :P
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 A ciganygyerek boldogan megy haza: - Nedda fater, e’csere’tem a bicsakomat egy aranyorara! - Ha’dde ###### vagy, fiam, meg akarnak verni, micsinasz, ranezel az orara es aszondod: fe’ nyoc?
Laleekirály Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 szúúúszáá A gyengék kihullanak, de a kemény mag az marad :lol: :D :P :lol: A ciganygyerek boldogan megy haza: - Nedda fater, e’csere’tem a bicsakomat egy aranyorara! - Ha’dde ###### vagy, fiam, meg akarnak verni, micsinasz, ranezel az orara es aszondod: fe’ nyoc? :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Az enyém gyenge lenne??? :lol: :lol: :D Az hát. Nincs a motorkódjában DR úgyhogy az ;) :D :lol: A sárga 1.8-as meg a leggyengébb. :P (csak a Ribi az erős :D ) muszáj kicsit dícsérni mert akkor nem sértődik meg, és akkor jól viselkedik :lol: Most is benne ülök, és látja mit írok, úgyhogy nem szidhatom :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Az enyém gyenge lenne??? :lol: :lol: :D Nem a verdára mondta! :lol: :D :D Csak hogy elpártolsz az F astrától! :lol: :P
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Egy kis reggeli csemege! Hűha!!! :lol: :lol: Nem zavarnám el, de cicire azé' gyúrhatna egy kicsit :lol:
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Nem a verdára mondta! :lol: :lol: :P Csak hogy elpártolsz az F astrától! :lol: :lol: Dehogy pártolok el. Szívem szerint megtartanám de másképp nincs szponzorpénz :D
Laleekirály Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Az hát. Nincs a motorkódjában DR úgyhogy az ;) ;) :lol: A sárga 1.8-as meg a leggyengébb. :lol: (csak a Ribi az erős :D ) muszáj kicsit dícsérni mert akkor nem sértődik meg, és akkor jól viselkedik :lol: Most is benne ülök, és látja mit írok, úgyhogy nem szidhatom :P Nem zavarnám el, de cicire azé' gyúrhatna egy kicsit :lol: :D Vigyázz, ezt meg az asszony ne olvassa el, mert akkor ő pártol el tőled... :D :D :D
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Ha meglessz az új akkor megigérem, hogy mindig lessz a zöldből egy darab a csomitartóban. :lol: Nagy szopi lenne újat venni? Szerintetek új vagy alig használt? Apropo: Tudtam, hogy nehéz a házas élet de vajon Sanci haver merre van? Bírja még viagrával? :lol:
astra 8 Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni szerintetek mi okozhatja? Arra lettem figyelmes ha razossabb uton megyek vagy pl 1 vasuti atjaron megyek att akkor az auto elkezd rangatnai es neha leesik a fordulat!
Guest gorbi Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni szerintetek mi okozhatja. Arra lettem figyelmes ha razossabb uton megyek vagy pl 1 vasuti atjaron megyek att akkor az auto elkezd rangatnai es neha leesik a fordulat! Kontakt. Vezetékek, csatlakozók cibálása.
FPepe Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni szerintetek mi okozhatja. Arra lettem figyelmes ha razossabb uton megyek vagy pl 1 vasuti atjaron megyek att akkor az auto elkezd rangatnai es neha leesik a fordulat! Kontakthiba. Próbáld meg, hogy alapjáraton menjen az autó, motorháztető felnyit, és megmozgatsz minden elektromos csatlakozót a motortérben (gyertyakábelekhez ne nyúlj!!). Amelyiknél megtorpan, az a kontakthibás.
astra 8 Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Kontakthiba. Próbáld meg, hogy alapjáraton menjen az autó, motorháztető felnyit, és megmozgatsz minden elektromos csatlakozót a motortérben (gyertyakábelekhez ne nyúlj!!). Amelyiknél megtorpan, az a kontakthibás. Koszi megnezzem!
Guest Sanci Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Egy kis reggeli csemege! Hűha!!! :D :lol: Na ezt végre jól eltaláltad barátom ;) :D nem sok verda van amit csípek de az Evo 9 az köztük van... ;) :lol: A csaaaaj? Háááát.. khm... :D Apropo: Tudtam, hogy nehéz a házas élet de vajon Sanci haver merre van? Bírja még viagrával? :D Elmész te a hegyek közé macikkal cimbizni... Amúgy gyártom immáron nem 1000 hanem 10 ezerrel az aszfaltot, ki is vagyok tőle mint a napon a "khm".. :lol: kezd erősen elegem lenni ebből a melóból :D , fel kéne csapni autópályás zsernyáknak valami komolyabb elfogókocsira, mondjuk egy mustangra le is cserélném a zastrát... :P :lol: ;) ;)
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Nekem sem tetszik a belseje de mit csináljak? Nem gyártanak F belsôvel H Astrát, ellenben lessz 120 Le :P Ott van EPK verdája 115 pacival nem elég? Nem zavarnám el, de cicire azé' gyúrhatna egy kicsit :lol: Cicire nekem is kéne gyúrnom, elő kéne venni a fekpadot. :lol: (gyertyakábelekhez ne nyúlj!!). Miért ne? :lol: :lol:
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Na mi lett? Mindenkit utolért a cseréljünk Astrát szindróma? :lol: Ki H Astrára ki Mustangra... :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Na mi lett? Mindenkit utolért a cseréljünk Astrát szindróma? :lol: Ki H Astrára ki Mustangra... :lol: Én maradok f astránál. Most hajtom hozzá a CO-t azt hadd szóljon. "Taposólemezt" vagy hogy hívják lehet hozzá kapni? Mert nem láttam, csak küszöböt, meg egyéb nyalánkságokat.
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Ott van EPK verdája 115 pacival nem elég? Ha 1-2 éves lenne akkor... :lol:
cortx Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Na és te miért? :lol: Mert úgy néz ki, hogy sikerül megcsinálni az alfa romeo-t!!!!! Bár az astrában 100ezerszer jobban bízok... na majd még eldől. :lol:
joe Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 Olyan kérdésem lenne, hogy 1.4-es astra-ba már raktak stabilizátort?
Recommended Posts