astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 úgy néz ki hogy én is a citromot. :lol: Na és te miért? :lol: :lol: :lol: SEGÍTSÉG!! FOGYNAK AZ ASTRÁK!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Még kívül el is menne, de a belseje, azok a sarkos formák, az a lapos középkonzol rész.... Most nézzétek meg ezt a :D "gyönyörű belső részt" :D micsoda lekerekített formák :lol: :lol: :lol: Mindegy, nekem valahogy nem jön be, már a G sem tetszett annyira, mint az F :lol: Nekem sem tetszik a belseje de mit csináljak? Nem gyártanak F belsôvel H Astrát, ellenben lessz 120 Le :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ez most H-astra? Mert nekem nem tetszik. A G-még elmegy, de ennek már nagyon agresszív a formája. Persze magánvélemény. :lol: A króm fényszóró nem jön be nekem. Keresek fekete lámpásat. Pl. ez nagyon tetszik. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Egy kis reggeli csemege! Hűha!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: SEGÍTSÉG!! FOGYNAK AZ ASTRÁK!! :lol: :lol: szúúúszáá A gyengék kihullanak, de a kemény mag az marad :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 szúúúszáá A gyengék kihullanak, de a kemény mag az marad :lol: :D :lol: Az enyém gyenge lenne??? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 A ciganygyerek boldogan megy haza: - Nedda fater, e’csere’tem a bicsakomat egy aranyorara! - Ha’dde ###### vagy, fiam, meg akarnak verni, micsinasz, ranezel az orara es aszondod: fe’ nyoc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 szúúúszáá A gyengék kihullanak, de a kemény mag az marad :lol: :D :P :lol: A ciganygyerek boldogan megy haza: - Nedda fater, e’csere’tem a bicsakomat egy aranyorara! - Ha’dde ###### vagy, fiam, meg akarnak verni, micsinasz, ranezel az orara es aszondod: fe’ nyoc? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Az enyém gyenge lenne??? :lol: :lol: :D Az hát. Nincs a motorkódjában DR úgyhogy az ;) :D :lol: A sárga 1.8-as meg a leggyengébb. :P (csak a Ribi az erős :D ) muszáj kicsit dícsérni mert akkor nem sértődik meg, és akkor jól viselkedik :lol: Most is benne ülök, és látja mit írok, úgyhogy nem szidhatom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Az enyém gyenge lenne??? :lol: :lol: :D Nem a verdára mondta! :lol: :D :D Csak hogy elpártolsz az F astrától! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Egy kis reggeli csemege! Hűha!!! :lol: :lol: Nem zavarnám el, de cicire azé' gyúrhatna egy kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nem a verdára mondta! :lol: :lol: :P Csak hogy elpártolsz az F astrától! :lol: :lol: Dehogy pártolok el. Szívem szerint megtartanám de másképp nincs szponzorpénz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Az hát. Nincs a motorkódjában DR úgyhogy az ;) ;) :lol: A sárga 1.8-as meg a leggyengébb. :lol: (csak a Ribi az erős :D ) muszáj kicsit dícsérni mert akkor nem sértődik meg, és akkor jól viselkedik :lol: Most is benne ülök, és látja mit írok, úgyhogy nem szidhatom :P Nem zavarnám el, de cicire azé' gyúrhatna egy kicsit :lol: :D Vigyázz, ezt meg az asszony ne olvassa el, mert akkor ő pártol el tőled... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ha meglessz az új akkor megigérem, hogy mindig lessz a zöldből egy darab a csomitartóban. :lol: Nagy szopi lenne újat venni? Szerintetek új vagy alig használt? Apropo: Tudtam, hogy nehéz a házas élet de vajon Sanci haver merre van? Bírja még viagrával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni szerintetek mi okozhatja? Arra lettem figyelmes ha razossabb uton megyek vagy pl 1 vasuti atjaron megyek att akkor az auto elkezd rangatnai es neha leesik a fordulat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni szerintetek mi okozhatja. Arra lettem figyelmes ha razossabb uton megyek vagy pl 1 vasuti atjaron megyek att akkor az auto elkezd rangatnai es neha leesik a fordulat! Kontakt. Vezetékek, csatlakozók cibálása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni szerintetek mi okozhatja. Arra lettem figyelmes ha razossabb uton megyek vagy pl 1 vasuti atjaron megyek att akkor az auto elkezd rangatnai es neha leesik a fordulat! Kontakthiba. Próbáld meg, hogy alapjáraton menjen az autó, motorháztető felnyit, és megmozgatsz minden elektromos csatlakozót a motortérben (gyertyakábelekhez ne nyúlj!!). Amelyiknél megtorpan, az a kontakthibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Kontakthiba. Próbáld meg, hogy alapjáraton menjen az autó, motorháztető felnyit, és megmozgatsz minden elektromos csatlakozót a motortérben (gyertyakábelekhez ne nyúlj!!). Amelyiknél megtorpan, az a kontakthibás. Koszi megnezzem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Egy kis reggeli csemege! Hűha!!! :D :lol: Na ezt végre jól eltaláltad barátom ;) :D nem sok verda van amit csípek de az Evo 9 az köztük van... ;) :lol: A csaaaaj? Háááát.. khm... :D Apropo: Tudtam, hogy nehéz a házas élet de vajon Sanci haver merre van? Bírja még viagrával? :D Elmész te a hegyek közé macikkal cimbizni... Amúgy gyártom immáron nem 1000 hanem 10 ezerrel az aszfaltot, ki is vagyok tőle mint a napon a "khm".. :lol: kezd erősen elegem lenni ebből a melóból :D , fel kéne csapni autópályás zsernyáknak valami komolyabb elfogókocsira, mondjuk egy mustangra le is cserélném a zastrát... :P :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nekem sem tetszik a belseje de mit csináljak? Nem gyártanak F belsôvel H Astrát, ellenben lessz 120 Le :P Ott van EPK verdája 115 pacival nem elég? Nem zavarnám el, de cicire azé' gyúrhatna egy kicsit :lol: Cicire nekem is kéne gyúrnom, elő kéne venni a fekpadot. :lol: (gyertyakábelekhez ne nyúlj!!). Miért ne? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Na mi lett? Mindenkit utolért a cseréljünk Astrát szindróma? :lol: Ki H Astrára ki Mustangra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Na mi lett? Mindenkit utolért a cseréljünk Astrát szindróma? :lol: Ki H Astrára ki Mustangra... :lol: Én maradok f astránál. Most hajtom hozzá a CO-t azt hadd szóljon. "Taposólemezt" vagy hogy hívják lehet hozzá kapni? Mert nem láttam, csak küszöböt, meg egyéb nyalánkságokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ott van EPK verdája 115 pacival nem elég? Ha 1-2 éves lenne akkor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Na és te miért? :lol: Mert úgy néz ki, hogy sikerül megcsinálni az alfa romeo-t!!!!! Bár az astrában 100ezerszer jobban bízok... na majd még eldől. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Olyan kérdésem lenne, hogy 1.4-es astra-ba már raktak stabilizátort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts