zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sztem egy MV6-ot láthattál, a V8 ritka volt Omiból, csak rendelésre csináltak és 5.7L-es motorral tudtommal. Lehet, mert a tulsó felén volt a V-felirat, előfordul, hogy elnéztem a 6-ot 8-nak. semmi baj nem lesz a sorkapoccsal se, legalábbis nekem két év alatt semmi baja se volt a magnónál. igaz nekem olyan van, amiben a csavar egy lemezt szorít a vezetékre, így nem vágja meg a vezetéket, miközben betekered. Én meg kombinálni szoktam a kettőt, beónozom a drót végét, és úgy szorítom a sorkapocsba. :lol: Szépen nődögélnek.:Klikk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Lehet, mert a tulsó felén volt a V-felirat, előfordul, hogy elnéztem a 6-ot 8-nak. Én meg kombinálni szoktam a kettőt, beónozom a drót végét, és úgy szorítom a sorkapocsba. :D Szépen nődögélnek.:Klikk! :P szépek, kíváncsi vagyok egy "Zotya és a család elugrik valahova 2 hétre és viszik a kutyát is" nyaralásra. Lehet hogy venned kéne egy omega caravant? :lol: :lol: Ha ezek megnőnek mennyit esznek? :lol: lehet hogy többet mint az astra :lol: De akkor is szépek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 szépek, kíváncsi vagyok egy "Zotya és a család elugrik valahova 2 hétre és viszik a kutyát is" nyaralásra. Lehet hogy venned kéne egy omega caravant? :P :lol: Ha ezek megnőnek mennyit esznek? :lol: lehet hogy többet mint az astra :lol: De akkor is szépek :D :D Hát az anyjuk már most 3X annyit eszik mint előtte. Igyekszünk majd nekik gazdit találni. Mivel részben a mi hibánk hogy így alakult, ez most végig kell csinálni, utánna meg ivartalanítva lesz a kutya. Már 5 éves, azt hittük ha eddíg nem volt kamaty akkor ezután sem lesz. Hát tévedtünk. Nem vagyok perverz annyira, de megnéztem volna hogyan jött össze neki egy tacskóval. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hát az anyjuk már most 3X annyit eszik mint előtte. Igyekszünk majd nekik gazdit találni. Mivel részben a mi hibánk hogy így alakult, ez most végig kell csinálni, utánna meg ivartalanítva lesz a kutya. Már 5 éves, azt hittük ha eddíg nem volt kamaty akkor ezután sem lesz. Hát tévedtünk. Nem vagyok perverz annyira, de megnéztem volna hogyan jött össze neki egy tacskóval. :lol: :D Bazz... ha 5 évig nem lenne kamaty nálad, akkor te kihagynál egy alkalmat? (még ha egy tacskó is :P :lol: :lol: ) Persze hogy többet eszik, azt a többletet tovább adja a többinek :D És legalább lefogyott? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Bazz... ha 5 évig nem lenne kamaty nálad, akkor te kihagynál egy alkalmat? (még ha egy tacskó is :lol: :lol: :lol: ) Persze hogy többet eszik, azt a többletet tovább adja a többinek :P És legalább lefogyott? :lol: :D Lefogyott szerencsétlen sz összes csontja kint van. Nem tud annyit enni, amnniyt elszívnak tőle. Pedig állandóan előtte van a kaja, most adtam neki a pörköltem felét is. Én úgyse szoptatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Lefogyott szerencsétlen sz összes csontja kint van. Nem tud annyit enni, amnniyt elszívnak tőle. Pedig állandóan előtte van a kaja, most adtam neki a pörköltem felét is. Én úgyse szoptatok. :lol: Öreg hiba :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Öreg hiba :lol: :lol: Hiába no, öregember nem gyorsvonat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Öreg hiba :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Na bocsi. Szolgálatban voltam. Azért adom el mert jön az új Astra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Na bocsi. Szolgálatban voltam. Azért adom el mert jön az új Astra. :lol: Benzinesre váltasz? Keblemre! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Benzinesre váltasz? Keblemre! :lol: :lol: Sohaaaaaa! 1.7 CDTI - 100 - 120 Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sohaaaaaa! 1.7 CDTI - 100 - 120 Le Ahogy gondolod! :lol: :lol: Kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sohaaaaaa! 1.7 CDTI - 100 - 120 Le És az új gondok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ahogy gondolod! :lol: :lol: Kép? Ehhez hasonló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Egy kis hűha tegnapról. Valamint ahogy b*szom neki. :lol: Bánhatja aki nem jött. :lol: Ahogy J0hnny mondta: "Mivan? A fejben szerelők otthon maradtak?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Valamint ahogy b*szom neki. :lol: Bánhatja aki nem jött. :lol: Ahogy J0hnny mondta: "Mivan? A fejben szerelők otthon maradtak?" :lol: ha megnézed az ez utáni képet, vagy előttit nemtom, de tök ugyan abban a helyzetben lett lelőve az én kocsim is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 ha megnézed az ez utáni képet, vagy előttit nemtom, de tök ugyan abban a helyzetben lett lelőve az én kocsim is :lol: Ja láttam, alig pár centivel voltál előrébb a fotón, mint én. :lol: Joe-nak köszi a képet, elfelejtettem megkérni valakit hogy fotózzon már. A csajosokhoz Invictus-t kértem meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ehhez hasonló :lol: Megyek romániába mentősnek :P úgy látom elég jól fizethetnek :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Megyek romániába mentősnek :P úgy látom elég jól fizethetnek :lol: :lol: :lol: Én meg inkább megyek oda, venni egy zöld dízel astrát :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Egy kis hűha tegnapról. :lol: azannyukatezekjónők! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hamarosan eladásra bocsátom a kicsi zöldet. :lol: :lol: :lol: úgy néz ki hogy én is a citromot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ehhez hasonló :lol: Ez most H-astra? Mert nekem nem tetszik. A G-még elmegy, de ennek már nagyon agresszív a formája. Persze magánvélemény. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 úgy néz ki hogy én is a citromot. :lol: Na és te miért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ez most H-astra? Mert nekem nem tetszik. A G-még elmegy, de ennek már nagyon agresszív a formája. Persze magánvélemény. :lol: Még kívül el is menne, de a belseje, azok a sarkos formák, az a lapos középkonzol rész.... Most nézzétek meg ezt a :D "gyönyörű belső részt" :D micsoda lekerekített formák :lol: :lol: :lol: Mindegy, nekem valahogy nem jön be, már a G sem tetszett annyira, mint az F :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts