Dáwid Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ez a nem semmi: http://kepfeltoltes.hu/thumb/090909/ASTRA_...ltoltes.hu_.jpg még ha csal is az óra, akkor is..... :lol: Áhh... ilyet én is tudok :lol: :lol: :P Sőt most nézem hogy 3-4 km/ órával még jobb is az enyém :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ez a nem semmi: http://kepfeltoltes.hu/thumb/090909/ASTRA_...ltoltes.hu_.jpg még ha csal is az óra, akkor is..... :lol: ez már nekemis összejött az M3ason :lol:)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Áhh... ilyet én is tudok :D :lol: ;) http://kepfeltoltes.hu/090307/F_nyk_pek-02...ltoltes.hu_.jpg Sőt most nézem hogy 3-4 km/ órával még jobb is az enyém :D :D :lol: :lol: :P :lol: Te! Üres tankkal és hideg motorral jól meghajtottad! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jensenbutton Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ez a nem semmi: http://kepfeltoltes.hu/thumb/090909/ASTRA_...ltoltes.hu_.jpg még ha csal is az óra, akkor is..... :lol: ez hanyas? 2.0? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Áhh... ilyet én is tudok :P :lol: :D http://kepfeltoltes.hu/090307/F_nyk_pek-02...ltoltes.hu_.jpg Sőt most nézem hogy 3-4 km/ órával még jobb is az enyém :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 :lol: :lol: :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/28/38/32838_1240153135.jpg Az a Gyík elég gyorsan áll be az udvarra. És húúbazzee meddig pörgetiii!!! :P :D Még szerencse hogy az magánterület, és nem érvényesek rajta a kresz szabályok :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ez hanyas? 2.0? 1.8 C18XEL :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 ez hanyas? 2.0? fingom sincs, csak találtam a neten a képet ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Te! Üres tankkal és hideg motorral jól meghajtottad! :P :D tud ez a Dáwid gyerek ha akar! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 :lol: :lol: :lol: :lol: Te! Üres tankkal és hideg motorral jól meghajtottad! :P :D Persze, ez a normál bemelegítése. És ha fordulatszámmérőm lenne, azt is látnád hogy nem is pörög sokat ilyen sebességnél. Alapjáraton elviszi a 220-at :D fingom sincs, csak találtam a neten a képet ;) tud ez a Dáwid gyerek ha akar! :D :D :D DR-power Jah, és mellesleg egy deci gázolajat nem fogyasztott közben ;) ;) Nah ezavalami ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Persze, ez a normál bemelegítése. És ha fordulatszámmérőm lenne, azt is látnád hogy nem is pörög sokat ilyen sebességnél. Alapjáraton elviszi a 220-at :D DR-power Jah, és mellesleg egy deci gázolajat nem fogyasztott közben ;) :D Nah ezavalami :lol: :D :lol: :lol: mondom én, komoly a doktorbácsi :lol: :P engem is érdekel ez a te fajta átalakításod, alapjáraton 220-at :D az lenne igazán komoly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 :lol: :lol: mondom én, komoly a doktorbácsi :lol: :lol: engem is érdekel ez a te fajta átalakításod, alapjáraton 220-at :D az lenne igazán komoly :D Csak elég magasra kell rakni az alapjáratot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 :lol: :lol: mondom én, komoly a doktorbácsi :lol: :lol: engem is érdekel ez a te fajta átalakításod, alapjáraton 220-at :D az lenne igazán komoly :D Csak a LED-ek miatt van. Azokban van az erő :P A radiológus mahágoz hívatja a beteget: - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először? - A rosszat doktor úr! - Rendben. A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik! - Hát ez szörnyű, és mi a jó hír? - Photoshoppal el tudom tüntetni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Csak a LED-ek miatt van. Azokban van az erő :lol: A radiológus mahágoz hívatja a beteget: - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először? - A rosszat doktor úr! - Rendben. A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik! - Hát ez szörnyű, és mi a jó hír? - Photoshoppal el tudom tüntetni. :lol: ;) :lol: :lol: :P :D :D nah ez azért nagyon ott van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Az a Gyík elég gyorsan áll be az udvarra. És húúbazzee meddig pörgetiii!!! :lol: :P Még szerencse hogy az magánterület, és nem érvényesek rajta a kresz szabályok :lol: :lol: El ne hidd, kijelző tesztelést látsz a képen nem tötymörgést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ez a nem semmi: http://kepfeltoltes.hu/thumb/090909/ASTRA_...ltoltes.hu_.jpg még ha csal is az óra, akkor is..... :lol: Hát igen kicsit csal. Én is mentem 1.4-es caravannal 185-el. Aztán állatottam az órán, és azóta vánszorog. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Persze, ez a normál bemelegítése. És ha fordulatszámmérőm lenne, azt is látnád hogy nem is pörög sokat ilyen sebességnél. Alapjáraton elviszi a 220-at ;) DR-power Jah, és mellesleg egy deci gázolajat nem fogyasztott közben :D ;) Nah ezavalami :lol: ;) :lol: :lol: Én ha indítózok, akkor megyek 220-at! :lol: A motort be sem kell indítani! :P Csak a LED-ek miatt van. Azokban van az erő :D A radiológus mahágoz hívatja a beteget: - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először? - A rosszat doktor úr! - Rendben. A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik! - Hát ez szörnyű, és mi a jó hír? - Photoshoppal el tudom tüntetni. :D ;) :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 El ne hidd, kijelző tesztelést látsz a képen nem tötymörgést. :lol: Mostméékellett?! Irigykedsz, hogy nekem nem kellett az újjammal lefogni a mutatót, mint Dáwidnak mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 - Pista bácsi, sajnos van egy rossz hírem. - Jaj, nekem, mi az? - Sajnos a bal oldala hamarosan teljesen le fog bénulni. Erre Pista bácsi felülről belenyúl a gatyájába, láthatóan megmarkolja a farkát, és áthúzza a jobb oldalra: - Akkor mentsük, ami menthető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 El ne hidd, kijelző tesztelést látsz a képen nem tötymörgést. :P Mostméékellett?! Irigykedsz, hogy nekem nem kellett az újjammal lefogni a mutatót, mint Dáwidnak mi? :lol: Ennyit azért még én is tudok az egértévés műszeregységről :lol: Meg valahogy sejtettem hogy nem egy plüss gyík fog ámokfutni egy udvaron belül :lol: :lol: :D Amúgy én sem ujjal fogom a mutatót, csak megtámasztottam a végét hogy nehogy átforduljon amikor kiérek az autópályára :D :D A tanító néni kérdezi Pistikétől: - Ha van 150 forintod és kérsz apukádtól még 200 forintot, akkor mennyi pénzed lesz? - 150 forintom. - Kisfiam, te nem ismered az összeadást. - A tanító néni meg az apámat nem ismeri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Mostméékellett?! Irigykedsz, hogy nekem nem kellett az újjammal lefogni a mutatót, mint Dáwidnak mi? :lol: Gyakorlatilag ujjal fogtad le a műszert a kijelzőteszthez tehát... amúgy is CSALÓ! :D De ez nem csalás. :lol: Azé szüttyögtem ennyivel, mert egy BMW X5-ös feltartott. :P De komolyan. :D Eddig nem hittem a fülemnek, hogy erősebb a verda a hengerfej művelet után, de most már a szemmel is látható. :lol: Sík terepen ment ennyit, de épp kezdődött egy emelkedő... :D :D Büszke vagyok az SZR-emre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 És húúbazzee meddig pörgetiii!!! :P :D Hm, ma jött egy fuvar bitumen, a sofőr csávót mikor megláttam egyből azt hittem, hogy Szobikari :lol: mondom mielőtt letámadom, hogy "Szebuuuuszzz!!!" megkérdezem a kolleginát milyen név szerepel a szállítólevélen -hát nem az övé :lol: De amúgy jól eltűnt az a csávó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Hm, ma jött egy fuvar bitumen, a sofőr csávót mikor megláttam egyből azt hittem, hogy Szobikari :lol: mondom mielőtt letámadom, hogy "Szebuuuuszzz!!!" megkérdezem a kolleginát milyen név szerepel a szállítólevélen -hát nem az övé :lol: De amúgy jól eltűnt az a csávó... :lol: :lol: Miért? jött egy piros swift plafonig bitumennel? :D :P eltűnt rendesen jah, eeevitte a szisza... őőő... izé... a buzuki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Miért? jött egy piros swift plafonig bitumennel? :D :lol: :P Hülye... :lol: :lol: :lol: Amúgy ilyen szekerekkel hozzák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 :lol: Hülye... :lol: :lol: :lol: Lehet legyorsulta egy központis 1.4-es 5 személyel plafonig pakolva, és elbujdosott szégyenében. Vagy kipróbálta a tiltást a Suzin, és visszament az időben. Gerjedt a fluxuskondenzátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nah mejd este leszek, meek haza :lol: Elég vót a melóból mára :lol: Helyesbítek.... sok... Az előző mondatom végén betoltak hozzám egy gépet, mert úgy pattant vissza a tesztről mint a gumilabda :lol: Nem akarok több kábelkorbácsot látni ma :lol: egyet ma estére is :P : Részeg a pultnál: - Aggyá lángost! - Hányat? - Igazad van, inkább nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts