jensenbutton Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 csak a 4-es henger lesz újítva? az nem lesz túl frankó, mert tök más lesz a kompresszió a 4 hengerben. egyben kéne akkor újítani. vagy akkor inkább venni egy bontott jó állapotú blokkot. a többi hengernek egy szikra baja sincs, makulátlan állapotú. fúrni nem lehet mert a 4. hengerből nem hozza ki az 1-es fúrás, a 2. fúrásra meg kinek van pénze, mert ahhoz már nagyobb dugattyúk is kellenek, meg a fúrás sem olcsó. Kerestem blokkot, de F astra blokkot, ami legalább olyan állapotú mint az enyém nem találtam, és hát ugye ott van a bökkenő hogy egy blokk is 50-60 ezer, azt még át papírozni, új forgalmi + minden. Ráadásul mindenhol G astra blokkot akartak rám sózni, kismillió km-rel. Ami blokkot találtam, megnéztem, rögtön elment tőle a kedvem mikor megláttam hogy néz ki. Az én blokkomban még a csapágyak se kopottak, se a gyűrűk (de lecserélem), egyedül ez a rohadt csapszeg bánt el a 4. hengerrel :lol: . De ha meglesz csinálva előbb-utóbb úgyis kopik annyit a 4. henger hogy egyforma legyen a másik 3-mal. Szerintem :lol: . Amúgy a telefonálás, meg utána járás már 30 ezerben van legalább. Na ezért sem foglalkozok tovább a blokkal. Kevés az esély rá hogy olyat találok annyi km-rel mint az enyém. Már a könyökömön jön ki ez a kocsi komolyan mondom :lol:.
opel16v Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 és azt honnan tudod, hogy nem kopottak a csapágyak? szemre, vagy meg is lett mérve pontosan? mennyi km van a motorban kb? gondolom nem első tulaj vagy :lol:
jensenbutton Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 és azt honnan tudod, hogy nem kopottak a csapágyak? szemre, vagy meg is lett mérve pontosan? mennyi km van a motorban kb? gondolom nem első tulaj vagy :lol: 2. tulaj vagyok, hogy kopottak-e a szerelő mondta hogy nem kopottak, de ha akarom ad neki újakat. hogy mérte vagy nem mérte nem tudom. :lol: 150000 van benne. egyébként úgy indult a dolog hogy "kopog a hidrotőke" -> mondta ezt mindenki. majd a szerelő -> ez nem az lesz, ez valami komolyabb, pff
Dáwid Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Azt csak nekem csinálja a fórum hogy időnként a már elolvasott topic-ok előtti mappát kisárgítja mintha írtak volna, miközben nem történt új hozzászólás? :lol:
daykiller Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 És azt se felejtsd el, haogy ha veszel még egy motrot, akkor azért maradnak tartalék alkatrészeid a másikból, ami valljuk be néha sokat jelent, hogy hírtelen van hova nyúlni :lol: főleg ha majd pénz szűkében leszünk.... még ha használt cuccot teszel is át, akkor is kihúzod vele még valameddig, amíg újat nem tudsz venni :lol: Tapasztalat a Wartburgos korszakomból :lol: ...... 1025 Kg/68 LE = 15,07 ez se sokkal jobb arány azért :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/090909/t_rzsk_...ltoltes.hu_.jpg 1160/75 = 15,46 ez se, klímával még szörnyűbb. :P Vicces, hogy nekem is királykéknek van írva a törzskönyvben, pedig kerámia kék a valódi színe... :D Update: ma büszke voltam rá, hogy egy C18NZ A Vectra sedan tudta tartani a lépést az 1.9TDi fosvágennel. Alig bírtam lehagyni. :D
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Azt csak nekem csinálja a fórum hogy időnként a már elolvasott topic-ok előtti mappát kisárgítja mintha írtak volna, miközben nem történt új hozzászólás? :lol: nekem csinálja időnként, hogy visszaáll hónapokkal ezelőtti szintre. egy hete volt hogy a januári levelekig visszadobott, hogy azóta mind új.
Laleekirály Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 bazz... :lol: :lol: :lol: És folytatódik a tegnap :lol: Véletlenül este egy linkre nyomtam, és a vége az lett hogy fél órát csak vicceket olvastam... úgylátom itt is kezdődik :D Egy férfi kijön egy jel nélküli wc-ből, egy nő odamegy hozzá és megkérdezi: -Koedukált? -Nem hölgyem. Sz.rtam. :P :D :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 ... . De ha meglesz csinálva előbb-utóbb úgyis kopik annyit a 4. henger hogy egyforma legyen a másik 3-mal. Szerintem :lol: . Amúgy a telefonálás, meg utána járás már 30 ezerben van legalább. Na ezért sem foglalkozok tovább a blokkal. Kevés az esély rá hogy olyat találok annyi km-rel mint az enyém. Már a könyökömön jön ki ez a kocsi komolyan mondom :lol:. Szerinted a többi hengerben addig megáll a kopás, amíg a 4.esed utánnakopik annyit?? :lol: :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 1160/75 = 15,46 ez se, klímával még szörnyűbb. :D Vicces, hogy nekem is királykéknek van írva a törzskönyvben, pedig kerámia kék a valódi színe... :D Update: ma büszke voltam rá, hogy egy C18NZ A Vectra sedan tudta tartani a lépést az 1.9TDi fosvágennel. Alig bírtam lehagyni. :D havernak is királykék, és majdnem fekete igazából :D :lol: :lol: Jók azé a fosvágenek is, a veki fogyasztása szerintem egy hajszálnyival azért több lehetett :lol: :lol: :D A múltkor én egy passattal szórakoztam a hegyek közt, egyenesekben lehagyott, de a szerpentineket nem igazán tudta hogyan is kell tempósan, de ugyanakkor biztonságosan venni ;) szerintem elég ideges lehetett, mikor látta, hogy megint ott vagyok a seggében, és tolom le az útról :P egy '95-ös DTL astrával, az övé 100 pacis passat volt... DIESEL FOREVER ;) én legalábbis ezt mondom ;)
Alex0403 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Én is ebben bízom :lol: . Am, hogy csináltál ilyen szép kék belső világítást? Izzót cseréltél simán? Sima műszerfal ledek, az izzók helyére.
Alex0403 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Update: ma büszke voltam rá, hogy egy C18NZ A Vectra sedan tudta tartani a lépést az 1.9TDi fosvágennel. Alig bírtam lehagyni. :lol: Azért tudtad lehagyni, mert hagyta :lol:
Stefan Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 ... A múltkor én egy passattal szórakoztam a hegyek közt, egyenesekben lehagyott, de a szerpentineket nem igazán tudta hogyan is kell tempósan, de ugyanakkor biztonságosan venni :lol: szerintem elég ideges lehetett, mikor látta, hogy megint ott vagyok a seggében, és tolom le az útról :lol: egy '95-ös DTL astrával, az övé 100 pacis passat volt... ... Lehet, hogy ő szórakozott veled nem? Mindíg bevárt, hogy ne maradj le nagyon :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Szerinted a többi hengerben addig megáll a kopás, amíg a 4.esed utánnakopik annyit?? :lol: :lol: Ez olyan, mint a néhai melőhelyemen felhívtam a lakatos figyelmét hogy nem csak az egy szakadt ékszíjat kéne cserélni a gépen, hanem mind a 4 -et. Válasz: majd összenyúlnak! :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Egy ilyet láttam ma Győrben.:Klikk! :lol:
daykiller Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Egy ilyet láttam ma Győrben.:Klikk! :lol: Én meg most egy ilyet:
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Én meg most egy ilyet: Én ugyanilyet láttam pirosban. Háttérben a tied látszik?
daykiller Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Én ugyanilyet láttam pirosban. Háttérben a tied látszik? Yep. :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Yep. :lol: Megálltál az út közepén? :lol: Ma Bősön dolgoztunk Szlovákiában, és szólt a tulaj, hogyha nincs fölös eurónk véletlenül se lógjon a kocsi a járdára, mert 5 perc, és jön a bírság. Nem sokat lacafacáznak, még a legeldugottabb faluban is találkoztunk már trafival, az egyik főnökömet meg is vágták 400Euróra mert a faluba becsorgott 90-el. :lol:
daykiller Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Megálltál az út közepén? :lol: Ma Bősön dolgoztunk Szlovákiában, és szólt a tulaj, hogyha nincs fölös eurónk véletlenül se lógjon a kocsi a járdára, mert 5 perc, és jön a bírság. Nem sokat lacafacáznak, még a legeldugottabb faluban is találkoztunk már trafival, az egyik főnökömet meg is vágták 400Euróra mert a faluba becsorgott 90-el. :lol: Nem. Ott van egy parkoló és amúgy is egyirányú az utca, ahol megálltam. :lol:
cortx Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Uraim! Mennyibe kerül egy astra hatchback teles festése? fényzéssel, mindennel? Thx.
FPepe Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Uraim! Mennyibe kerül egy astra hatchback teles festése? fényzéssel, mindennel? Thx. Anyagtól, előkészítéstől függően 200e Ft -tól felfele...
webshark Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Én meg most egy ilyet: de szép skoda....
Alex0403 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Anyagtól, előkészítéstől függően 200e Ft -tól felfele... nagyon felfele.... :lol:
Alex0403 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Gyerekek...a portugálok megdádáznak minket! :lol: 9 perc után 1gól nekik....
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Ez a nem semmi: még ha csal is az óra, akkor is..... :lol:
Recommended Posts