Dáwid Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nah mivan máááá'? :lol: Fentvoltam 20 perce, megnéztem voltak vagy 8-an. Mondom jóvan, akkor írkálnak majd a népek. Visszanézek most: Vannak 7-en, és egy betűvel nem lett több az egész oldalon. Há' mivanitt? :lol: :lol: Viszont megértettem Zotya hogy miért nem akartad legyorsulni a subarut. Hát ezé' :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 ... Viszont megértettem Zotya hogy miért nem akartad legyorsulni a subarut. Hát ezé' :lol: :lol: Ez egy régi Fiat Panda reklámban volt először. Nagy poén :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nekem is van ilyen történetem. Itt a városba a szutyokisok nagyon nyeregben érzik magukat. Egyszer a körúton jöttem hazafelé, megelőztem a új szutyoki svittyet. A lámpánál beáll a mellettem lévő sávba. Néz át, hogy nyomjunk egy versenyt. Gondoltam magamban, jó, hát legyen. Én azért előztem meg, mert siettem, de ugye ő ezt nem tudta, így azt hitte, gyorsulni akarok. Elkezdi bőgetni a motort, épphogy zöldre vált, megindul mint a barom, erre én kitettem az irányjelzőt balra és nyugodtan bekanyarodtam. :lol: Majd szétszakadtam a nevetéstől, mert láttam az arcát, ahogy megfordult és nézett mi van. :lol: :lol: én meg egyszer egy ladással versenyeztem az astrával a fél várison keresztul. Végig vezettem aztán le kellett volna térnem jobbra mert ugye jottem volna haza. De meggondoltam magam mentem Volna tovabb szorakozni a ladaval. Csak addigra mar lelassultam a bizonytalansagban hogy hazamenjek-e es a ladas addigra ugy elhuzott melletten mint a pics. Attette a lada segget a szembesavba egy eles jobbos kanyarba hogy majd ő kilő a hatsokerekessel, csak buktázott mert jottek szembesavba... Fekcsikorgas aszfaltgyűrés miegymas. Szegeny srac azóta szerintem viaszavett mert nem sokon múlott a totalcar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 én meg egyszer egy ladással versenyeztem az astrával a fél várison keresztul. Végig vezettem aztán le kellett volna térnem jobbra mert ugye jottem volna haza. De meggondoltam magam mentem Volna tovabb szorakozni a ladaval. Csak addigra mar lelassultam a bizonytalansagban hogy hazamenjek-e es a ladas addigra ugy elhuzott melletten mint a pics. Attette a lada segget a szembesavba egy eles jobbos kanyarba hogy majd ő kilő a hatsokerekessel, csak buktázott mert jottek szembesavba... Fekcsikorgas aszfaltgyűrés miegymas. Szegeny srac azóta szerintem viaszavett mert nem sokon múlott a totalcar. Bizony tudni kell abbahagyni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Bizony tudni kell abbahagyni... :lol: hát igen, csak az a baj hogyha valaki nyígatja a motort mellettem akkor egyből bevadulok én is ... Több-kevesebb sikerrel. De inkább több:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 :lol: Ezt neked.:Klikk! :P Há' e'mán néköm is karcsúúú.. :lol: :lol: nembejönmacska... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 hát igen, csak az a baj hogyha valaki nyígatja a motort mellettem akkor egyből bevadulok én is ... Több-kevesebb sikerrel. De inkább több:) c18xel-lel bevadulhatsz...azzal már lehet! Na de mit ágaskodik az orosz csodával a szerencsétlenje?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Há' e'mán néköm is karcsúúú.. :lol: :lol: nembejönmacska... :lol: Aham úgy kéne keresni mindíg a paplan alatt mint a távkapcsolót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 c18xel-lel bevadulhatsz...azzal már lehet! Na de mit ágaskodik az orosz csodával a szerencsétlenje?? Meg akarta mutatni, hogy az meg keresztben megy jól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Meg akarta mutatni, hogy az meg keresztben megy jól :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hat igen ... Ment azert a lada is ... De most ittvagyok bent a városban, keresek valami jó kis golfalázós lehetőséget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hat igen ... Ment azert a lada is ... De most ittvagyok bent a városban, keresek valami jó kis golfalázós lehetőséget. :lol: Azt majd egyszer jól megszívod valami húzott pdtdi-vel vagy egy VR6-tal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Azt majd egyszer jól megszívod valami húzott pdtdi-vel vagy egy VR6-tal :lol: vagy egy mocsok a semmiből előkerülő leon-nal.... :lol: Amúgy csak úgy kíváncsiságból, Mit tudtok 0-100-on? :lol: valami támpontot kérek hogy mennyire merjek pofátlankodni 1.8-as astrákkal :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 vagy egy mocsok a semmiből előkerülő leon-nal.... :lol: Amúgy csak úgy kíváncsiságból, Mit tudtok 0-100-on? :lol: valami támpontot kérek hogy mennyire merjek pofátlankodni 1.8-as astrákkal :lol: :P :lol: Az attól függ, mekkora a szél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Én meg 65-ért a komplett autót :lol: (mindene megvan) semmi rozsda, mivel ki volt már heggesztve a hátsó ív :lol: OFF apropó 1.6 75 pacis moci, váltóval kompletten nem kell valakinek??? :lol: ON Nekem is 1.6 75 lovas van, csak újabb tekknológia. :P Gondolom a váltója F13WR, mondjuk 3.94-es véggel. Meg amúgy is most esett át a motor egy kisebb műtéten. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nekem is 1.6 75 lovas van, csak újabb tekknológia. :lol: Gondolom a váltója F13WR, mondjuk 3.94-es véggel. Meg amúgy is most esett át a motor egy kisebb műtéten. :lol: Én azon gondolkodtam érdemes-e egyáltalám motor nagygenerált csinálni? Nem egyszerűbb egy karambolosból megvenni a kevesebbet futottat, és átpapirozni? Vagy venni egy donort, mint Astrásgyerek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Én azon gondolkodtam érdemes-e egyáltalám motor nagygenerált csinálni? Nem egyszerűbb egy karambolosból megvenni a kevesebbet futottat, és átpapirozni? Vagy venni egy donort, mint Astrásgyerek? Erre már én is gondoltam, de a fapaddal nem tudnék mit kezdeni, esetleg egy ugyanilyen motorúval tudnék valamit vagy még 1.6SE motorossal... Mondjuk egy CDX-es astrát még tudnék is használni, pl etükrök, eablakok körbe... csak nem tudnám hova rakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 vagy egy mocsok a semmiből előkerülő leon-nal.... :lol: Amúgy csak úgy kíváncsiságból, Mit tudtok 0-100-on? :lol: valami támpontot kérek hogy mennyire merjek pofátlankodni 1.8-as astrákkal :lol: :D :lol: Én sosem mértemmég ... nemtom szerintem 7-8 körül :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Én azon gondolkodtam érdemes-e egyáltalám motor nagygenerált csinálni? Nem egyszerűbb egy karambolosból megvenni a kevesebbet futottat, és átpapirozni? Vagy venni egy donort, mint Astrásgyerek? Ha veszünk egy motort akkor nagyjából tudjuk azt amit mondanak róla. Erről a motorról nagyjából tudunk mindent. Tudjuk mikor mit cseréltünk benne-rajta, tudjuk a kínokat vele, stb... Ha pedig megcsináltatjuk akkor tudom mi lett megcsinálva, hogy lett megcsinálva. Lehet hogy megér egy kis felárat az hogy tudom mi van benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nekem is 1.6 75 lovas van, csak újabb tekknológia. :P Gondolom a váltója F13WR, mondjuk 3.94-es véggel. Meg amúgy is most esett át a motor egy kisebb műtéten. :lol: a váltója?? fingom sincs, kerestem, hol írja , de nem láttam, majd megnézem pontosan :lol: nekem a moci nem kell, azért adnám el olcsón.... motor+váltó+ esetleg még a hűtő is (egyáltalán nem folyik) egybe 50e szerintem az nem lenne sok érte.... hívott is egy pali, csak annak a főtengely kellett volna magáb 12.000 ért, de nem adnám oda darabokban, nem akarok küszködni vele :lol: .... mármint a szétszedéssel! Vinnék az ABS-t, a szervót, a km órát, a féltengelyeket, a rugóka, teleszkópokat (ezek nekem újjak, nem kell a donoré) csak nem tudom eladni addig, amíg a motort el nem adom, szeretném ha ki tudná próbálni a vevő rendesen, mivel én csak a tiszta dolgokat szeretem :D ha elpasszoltam a motort, akkor eladogatom majd lassacskán a többi számomra szükségtelen alkatrészt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 senki semmit nem offol? szörnyű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 senki semmit nem offol? szörnyű :lol: Az, és fogadok hogy holnaptól, hogy napközben nem leszek gépközelben, rommá írnak 20 oldalt estig. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Én sosem mértemmég ... nemtom szerintem 7-8 körül :lol: Az enyém 115 pacis és hivatalosan 10 mp. A 7-8 az BMW vagy Porsche kategória!!! Egyébként a kg/LE arány számít a legjobban. Itt megint csak az enyémet tudom felhozni mintának: ~ 9,7 kg (üresen) / LE. Akinek ennél jobb az aránya, meg jól tud elrugaszkodni, annak van esélye, hogy lenyomjon! :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Az enyém 115 pacis és hivatalosan 10 mp. A 7-8 az BMW vagy Porsche kategória!!! Egyébként a kg/LE arány számít a legjobban. Itt megint csak az enyémet tudom felhozni mintának: ~ 9,7 kg (üresen) / LE. Akinek ennél jobb az aránya, meg jól tud elrugaszkodni, annak van esélye, hogy lenyomjon! :-)) a tied hány kiló menetkészen, de üresen? enyém 1160 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 S adja a Fennvaló, hogy még legalább 20 evig hajthasd ôket :lol: Köszönöm a jókívánságodat, és én háromszor ennyit kívánok neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts