Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Tessék küzdeni. Nyuszi :P :D

Eleve kilátástalan küzdelem volt. Vagy lettem volna Dugovics Titusz, és magammal kellett volna rántani az Imprezát az árokba? :lol: :D Ez olyan lett volna mint amikor legénykoromban megkergettem campingel a versenybicajosokat. Rendesek voltak, a domb tetején megvártak, de csak hogy körberöhögjenek. :lol: És nem is volt igazságos küzdelem, mert kétszer bekapta a nyelvem a lánc. :lol: :lol:

Megosztás:

A Transporterről vannak jó tapasztalataim. Ugrik mint egy bakkecske, 5-ösben is bele lehet kezdeni egy előzésbe vele nyugodtan, viszont mivel elektronikás, ezért ha 700 alá esik a fordulat, leállítja a motort, ami azzal jár, mintha nekimentél volna egy falnak. :lol: 1.9TDi-ről beszéltem, meg hallottam olyat róla, hogy nem épp a legjobb motor jelenleg a fosvágennek. :lol:

Jaja. Nálunk a mentôállomáson a T5 (piros TDI 4 Motion) 2,5 175 lovas mocikák nagyon mennek. A 6 sebességes váltóval babán lehet cirkálni velük, igaz szükség is van rá. :lol:

Megosztás:

most mondtad ki a varázsszót :lol:

én is 1.7 d-zek, és simsonozok (van belőlle 3 is, meg is kéne járassam már őket :P ) :D

És a simson tudjátok hol veri meg a CBR-t??? FÖLDÚTON, de ott NAGYON :lol: :lol: :lol:

Én meg Simsonozok, Honda XL-ezek, Astrázok, meg Honda CB-zek! :D

Napi szóló futkározásra a kis 46 éves pedálos Simson SR 2E-vel járok. 1,8 LE / 0-50 km/ó >> 30 mp :D Bár már voltam vele tengelyen Németországban is.

Honda XL 500S, 30 éves endúró, a könnyebb terepmotorozáshoz, meg a kíííváló magyar utakra nagyon kényelmes, fantasztikusan könnyen motorozható, élvezős motor. 0- 100 km/ó >>> 5,9 mp.

Családi autónak a 17 éves Astra, 0-100 km/ó 10 mp.

Túrázásra a 28 éves Honda CB 750F , 0-100 km/ó >>> 5,5 mp. ;)

Aki mindezeket hajtja: 64 éves.... :D

Megosztás:

Én meg Simsonozok, Honda XL-ezek, Astrázok, meg Honda CB-zek! :lol:

Napi szóló futkározásra a kis 46 éves pedálos Simson SR 2E-vel járok. 1,8 LE / 0-50 km/ó >> 30 mp :lol: Bár már voltam vele tengelyen Németországban is.

Honda XL 500S, 30 éves endúró, a könnyebb terepmotorozáshoz, meg a kíííváló magyar utakra nagyon kényelmes, fantasztikusan könnyen motorozható, élvezős motor. 0- 100 km/ó >>> 5,9 mp.

Családi autónak a 17 éves Astra, 0-100 km/ó 10 mp.

Túrázásra a 28 éves Honda CB 750F , 0-100 km/ó >>> 5,5 mp. :P

Aki mindezeket hajtja: 64 éves.... :lol:

S adja a Fennvaló, hogy még legalább 20 evig hajthasd ôket :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.