Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 de ebből is látszik hogy a simo 100 méteren verhetetlen :lol: :P Na igen! De míg a simo küzködött, hogy elérje a 100adik méterét, addig a haver CBR-en a kesztyűjét igazítgatta! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 mindig csak a racsing :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 mindig csak a racsing :lol: nem mindenki gurulgat kis 1.6-osokkal. Van aki 1.7 DR-ezik vagy simsonozik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 nem mindenki gurulgat kis 1.6-osokkal. Van aki 1.7 DR-ezik vagy simsonozik :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Tessék küzdeni. Nyuszi :P :D Eleve kilátástalan küzdelem volt. Vagy lettem volna Dugovics Titusz, és magammal kellett volna rántani az Imprezát az árokba? :lol: :D Ez olyan lett volna mint amikor legénykoromban megkergettem campingel a versenybicajosokat. Rendesek voltak, a domb tetején megvártak, de csak hogy körberöhögjenek. :lol: És nem is volt igazságos küzdelem, mert kétszer bekapta a nyelvem a lánc. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 nem mindenki gurulgat kis 1.6-osokkal. Van aki 1.7 DR-ezik vagy simsonozik :lol: :lol: asszem én kérek elnézést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 nem mindenki gurulgat kis 1.6-osokkal. Van aki 1.7 DR-ezik vagy simsonozik :lol: :lol: asszem én kérek elnézést :lol: Én is elnézést kérek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 asszem én kérek elnézést :lol: Én is elnézést kérek. :lol: Ezt elb@sztátok. Sose kérj elnézést. Max bocsánatot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ezt elb@sztátok. Sose kérj elnézést. Max bocsánatot. :lol: De neki kértünk elnézést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ezt elb@sztátok. Sose kérj elnézést. Max bocsánatot. :lol: akkor 2 korsó sört kérek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Na ez már tetszik.:7 felhasználó: zotya975, Laleekirály, Dáwid, invictus, spzoli, Gboysoft, afonya Én megyek lefeküdni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Na ez már tetszik.:7 felhasználó: zotya975, Laleekirály, Dáwid, invictus, spzoli, Gboysoft, afonya Én megyek lefeküdni. :lol: :lol: asszony is megy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 asszony is megy? :lol: Sztem nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 akkor 2 korsó sört kérek :lol: egy korsót kapsz, ha megittad, kapsz még egyet! :lol: asszony is megy? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 egy korsót kapsz, ha megittad, kapsz még egyet! :lol: gösser már a halálán van itt elöttem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 nem mindenki gurulgat kis 1.6-osokkal. Van aki 1.7 DR-ezik vagy simsonozik :lol: :D most mondtad ki a varázsszót :lol: én is 1.7 d-zek, és simsonozok (van belőlle 3 is, meg is kéne járassam már őket :D ) :D És a simson tudjátok hol veri meg a CBR-t??? FÖLDÚTON, de ott NAGYON :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Na ez már tetszik.:7 felhasználó: zotya975, Laleekirály, Dáwid, invictus, spzoli, Gboysoft, afonya Én megyek lefeküdni. :P :lol: nem bírod mi? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Mondtam én hogy nyuszi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 asszony is megy? :lol: Először , utána meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 A Transporterről vannak jó tapasztalataim. Ugrik mint egy bakkecske, 5-ösben is bele lehet kezdeni egy előzésbe vele nyugodtan, viszont mivel elektronikás, ezért ha 700 alá esik a fordulat, leállítja a motort, ami azzal jár, mintha nekimentél volna egy falnak. :lol: 1.9TDi-ről beszéltem, meg hallottam olyat róla, hogy nem épp a legjobb motor jelenleg a fosvágennek. :lol: Jaja. Nálunk a mentôállomáson a T5 (piros TDI 4 Motion) 2,5 175 lovas mocikák nagyon mennek. A 6 sebességes váltóval babán lehet cirkálni velük, igaz szükség is van rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Először , utána meg :lol: Ezt neked.:Klikk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 :lol: Ezt neked.:Klikk! :lol: Húú.... Na ez tényleg anorexiás! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 most mondtad ki a varázsszót :lol: én is 1.7 d-zek, és simsonozok (van belőlle 3 is, meg is kéne járassam már őket :P ) :D És a simson tudjátok hol veri meg a CBR-t??? FÖLDÚTON, de ott NAGYON :lol: :lol: :lol: Én meg Simsonozok, Honda XL-ezek, Astrázok, meg Honda CB-zek! :D Napi szóló futkározásra a kis 46 éves pedálos Simson SR 2E-vel járok. 1,8 LE / 0-50 km/ó >> 30 mp :D Bár már voltam vele tengelyen Németországban is. Honda XL 500S, 30 éves endúró, a könnyebb terepmotorozáshoz, meg a kíííváló magyar utakra nagyon kényelmes, fantasztikusan könnyen motorozható, élvezős motor. 0- 100 km/ó >>> 5,9 mp. Családi autónak a 17 éves Astra, 0-100 km/ó 10 mp. Túrázásra a 28 éves Honda CB 750F , 0-100 km/ó >>> 5,5 mp. ;) Aki mindezeket hajtja: 64 éves.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Én meg Simsonozok, Honda XL-ezek, Astrázok, meg Honda CB-zek! :lol: Napi szóló futkározásra a kis 46 éves pedálos Simson SR 2E-vel járok. 1,8 LE / 0-50 km/ó >> 30 mp :lol: Bár már voltam vele tengelyen Németországban is. Honda XL 500S, 30 éves endúró, a könnyebb terepmotorozáshoz, meg a kíííváló magyar utakra nagyon kényelmes, fantasztikusan könnyen motorozható, élvezős motor. 0- 100 km/ó >>> 5,9 mp. Családi autónak a 17 éves Astra, 0-100 km/ó 10 mp. Túrázásra a 28 éves Honda CB 750F , 0-100 km/ó >>> 5,5 mp. :P Aki mindezeket hajtja: 64 éves.... :lol: S adja a Fennvaló, hogy még legalább 20 evig hajthasd ôket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts