Alex0403 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hening cartárs? létezik a támogatói tagsági?? Ha igen, akkor mit kap érte az ember cserébe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hening cartárs? létezik a támogatói tagsági?? Ha igen, akkor mit kap érte az ember cserébe? 5 évet! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 5 évet! :lol: :lol: :lol: Jól hallotam bíró úr: 5 év??? Nem roma kötél :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hening cartárs? létezik a támogatói tagsági?? Ha igen, akkor mit kap érte az ember cserébe? ja igen már utána olvastam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Állok a seregélyesi úton fehérváron várom a zöldet a lámpánál, belső sáv, első vagyok, mellém áll egy Golfhármas kis suttyó 20kilós gyerekkel a belsejében. Átnéz hozzám, sejtettem, hogy le akar gyorsulni. :D Raktam egy kettest, kuplungot már készenlétben tartottam, zöldül a piros uzsgyi. 50-ig gyorsítva elhagytam mint kutya a sz.rát, de Ő nem bírta elviselni, hogy egy 2,1 tonnás 1.9TDi így lealázta, ezért ő még tolta tovább. Tolt akkora parkettát a dízelének, hogy már csak egy fekete füstfelhőt láttam magam mellett elsuhanni. :lol: :lol: :lol: :lol: Félre kellett állnom, annyira röhögtem a szerencsétlenen. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 ... Hehe, ilyen TDi-vel már nekem is volt dolgom, kormolt, mint az állat, de akkor is lemaradt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hehe, ilyen TDi-vel már nekem is volt dolgom, kormolt, mint az állat, de akkor is lemaradt :lol: Nem tudom, hogy az övé TDi volt-e de minden bizonnyal, de én egy platós transporterrel álltam ki vele. :P Amit vezetek TDi-t a cégnél, az is kormol mint a barom, ha nagyon odalépek neki és előtte nem volt hajtva (főnököm vagy munkatársam vezette). Ma lett meg a 9900km benne. :lol: Fosvágen. :lol: Egyébként, amikor elkezdtem vezetni ezt, akkor volt benne 4050km, mostmeg 9909-cel zártam a menetlevelet, pakoltam bele már néhány kilométert. :D Astrámba még csak 28e km-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Nem tudom, hogy az övé TDi volt-e de minden bizonnyal, de én egy platós transporterrel álltam ki vele. :P Amit vezetek TDi-t a cégnél, az is kormol mint a barom, ha nagyon odalépek neki és előtte nem volt hajtva (főnököm vagy munkatársam vezette). Ma lett meg a 9900km benne. :lol: Fosvágen. :lol: Egyébként, amikor elkezdtem vezetni ezt, akkor volt benne 4050km, mostmeg 9909-cel zártam a menetlevelet, pakoltam bele már néhány kilométert. :D Astrámba még csak 28e km-t. :lol: Hát nem tudom ez nem Pesten volt. Valami csilivili IV. Golf volt, nagyon sziszegett, meg szerintem azért kormolt mert kicsit meg volt piszkálva. Egész jól bírta, csak 200 után kezdett lemaradni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hát nem tudom ez nem Pesten volt. Valami csilivili IV. Golf volt, nagyon sziszegett, meg szerintem azért kormolt mert kicsit meg volt piszkálva. Egész jól bírta, csak 200 után kezdett lemaradni :lol: :lol: Sajna ez a platós, csak 160at tud menni padlózással egyenes terepen, a plató miatt óriási légellenállás van. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Golfokat még én is szoktam csesztetni a kis 1.4-es forddal. Oan 140 körül szoktam elvérezni :D :P de addig jó érzés nézni az arcokat a tükörben... :D pár hete pont egy 3-as gófot próbáltam játékra invitálni de qrvára nem vett komolyan. Aztán az első lámpánál megmutattam hogy én igen, úgyhogy a következőnél már ő is. köbö 120-ig jó voltam, aztán jött egy kétezres seat leon valahonnan (az csak úgy odateleportált, nem is velünk indult hanem 3 autóval hátrébbról) és úgy hagyott ott hogy nemtudtam köpjek, vagy inkább nyeljek és fulladjak bele... :lol: Annyi vígasztalt hogy a golf addigra már beállt mögém és feladta. nagyobb motort akaroooook :lol: most jut eszembe hogy nem vezettem a Ribit már 1 hete :lol: kezd hiányozni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Golfokat még én is szoktam csesztetni a kis 1.4-es forddal. Oan 140 körül szoktam elvérezni de addig jó érzés nézni az arcokat a tükörben... pár hete pont egy 3-as gófot próbáltam játékra invitálni de qrvára nem vett komolyan. Aztán az első lámpánál megmutattam hogy én igen, úgyhogy a következőnél már ő is. köbö 120-ig jó voltam, aztán jött egy kétezres seat leon valahonnan (az csak úgy odateleportált, nem is velünk indult hanem 3 autóval hátrébbról) és úgy hagyott ott hogy nemtudtam köpjek, vagy inkább nyeljek és fulladjak bele... :P Annyi vígasztalt hogy a golf addigra már beállt mögém és feladta. nagyobb motort akaroooook :lol: most jut eszembe hogy nem vezettem a Ribit már 1 hete kezd hiányozni Vegyél egy traktort :lol: :D :D ;) Én az astrával nem nagyon szoktam gyorsulgatni, sajnálom... ;) De a céges Vivaróval annál jobban :lol: annak nagyon jó a váltó elosztása, 6 sebességes, megy mint az atom (1.9CDTI 100 LE a vége 180 Km/h, GPS szerint, me annak is csal az órája kb 10 Km/h-t, de ezt tudja 9 személlyel is, már próbáltuk :D ) azzal is meg lehet lepni sok kis suhancot az apucitól kapott verdájával :D ;) a múltkor betrafiztak 70-el lakott területen (30.000 pínz) :D :D azóta visszafogom magam, és csak 50-60ig vagyok nagy vagány, de addig ütöm a vasat rendesen, persze nem tudja elviselni, hogy odavertem mint a s.art, úgyhogy tapossa... de hadd menjen ;) , hamar haza kell érjen, hogy át tudja venni a birságot tartalmazó csekket a fotóval :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Nah b+, már megint eszembe juttattad az előző hónapomat... :lol: A fizóm 80%-át becsengettem a süniknek :P Jó hónap vót... :lol: :lol: A Hiace-ban én is azt szerettem hogy a kutya nem nézte ki belle mit megy. az 2.5 ös D4D volt. (hátsókerék+sperr) dejóvoltaz :D :D pislogtak utána a kályhacsöves szpojler gyűjtemény suzukik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 ... A Hiace-ban én is azt szerettem hogy a kutya nem nézte ki belle mit megy. az 2.5 ös D4D volt. (hátsókerék+sperr) dejóvoltaz :lol: :P pislogtak utána a kályhacsöves szpojler gyűjtemény suzukik :lol: Hehe, Sperres Hiace :lol: Pályanapra nem mész vele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hehe, Sperres Hiace :lol: Pályanapra nem mész vele? :lol: Mivel azért van Ribi, mert elment a Hiace sajnos nem :lol: Tudom komoly csere volt :D de sajna nem rajtunk múlt :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ez a verda amit hajtok: :lol: Nemsoká cserés lesz, valami állami támogatással kapok újjat: ilyet: vagy ilyet: szerintetek melyiket válasszam, ha oda kerül a sor :lol: a Crafter 2,5 150 paci asszem :lol: , a másikat nem tom De ez még min 1 év, 5 évesen cserélik le. Egy régi képem is előkerült! Itt még nem volt vége, csak fotózni is kellett, és vége volt az útnak is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Vegyél egy traktort :lol: :D ;) :D Én az astrával nem nagyon szoktam gyorsulgatni, sajnálom... De a céges Vivaróval annál jobban :lol: annak nagyon jó a váltó elosztása, 6 sebességes, megy mint az atom (1.9CDTI 100 LE a vége 180 Km/h, GPS szerint, me annak is csal az órája kb 10 Km/h-t, de ezt tudja 9 személlyel is, már próbáltuk ;) ) azzal is meg lehet lepni sok kis suhancot az apucitól kapott verdájával ;) ;) a múltkor betrafiztak 70-el lakott területen (30.000 pínz) :D :D azóta visszafogom magam, és csak 50-60ig vagyok nagy vagány, de addig ütöm a vasat rendesen, persze nem tudja elviselni, hogy odavertem mint a s.art, úgyhogy tapossa... de hadd menjen :D , hamar haza kell érjen, hogy át tudja venni a birságot tartalmazó csekket a fotóval :lol: ;) Én is csak 50-60-ig küldöm meg a fosvágent. ;) Rakok egy kettest és padló. ASR és EPS megfogja a kerekeket, így leugorhatok a kuplungról, majdnem 50-ig gyorsul tiltásig kettesben... :lol: Ez a verda amit hajtok: http://kepfeltoltes.hu/view/090907/ezzel_j...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090907/ezzel_j...ltoltes.hu_.jpg Nemsoká cserés lesz, valami állami támogatással kapok újjat: ilyet: http://kepfeltoltes.hu/view/090907/_j_fg_k...ltoltes.hu_.jpg vagy ilyet: http://kepfeltoltes.hu/view/090907/_j_fg_k...ltoltes.hu_.jpg szerintetek melyiket válasszam, ha oda kerül a sor :P a Crafter 2,5 150 paci asszem :P , a másikat nem tom De ez még min 1 év, 5 évesen cserélik le. Egy régi képem is előkerült! Itt még nem volt vége, csak fotózni is kellett, és vége volt az útnak is ;) http://kepfeltoltes.hu/view/090907/vivarov...ltoltes.hu_.jpg A Transporterről vannak jó tapasztalataim. Ugrik mint egy bakkecske, 5-ösben is bele lehet kezdeni egy előzésbe vele nyugodtan, viszont mivel elektronikás, ezért ha 700 alá esik a fordulat, leállítja a motort, ami azzal jár, mintha nekimentél volna egy falnak. :D 1.9TDi-ről beszéltem, meg hallottam olyat róla, hogy nem épp a legjobb motor jelenleg a fosvágennek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Sajna ez a platós, csak 160at tud menni padlózással egyenes terepen, a plató miatt óriási légellenállás van. :D :D Én csak egyszer siettem a 2.8-as TDI platós Boxerrel, de nem ment 150-nél többet pályán a betonkeverő, meg a talicskák nagyon megfogták. :lol: De az feltünt, hogy elcsendesedett hátul a csevej, hátrafordultam, mi lehet a baj, ilyen arcokat láttam a hátsó ülésen.: :D :lol: :D :lol: Ez meg én voltam.: :lol: Az astrával meg soha nem próbálkozok versenyezni, de egyszer amikor mentem az asszony elé, álltam a piros lámpánál, és elkezdett fulladozni. Kicsit megpörgettem, egyből jött a brummogás válaszul a belső sávban. Odanéztem, két csávó egy Imprezában.: ;) :D Én meg szerényen csúsztam lefelé: :P . ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Én csak egyszer siettem a 2.8-as TDI platós Boxerrel, de nem ment 150-nél többet pályán a betonkeverő, meg a talicskák nagyon megfogták. :lol: De az feltünt, hogy elcsendesedett hátul a csevej, hátrafordultam, mi lehet a baj, ilyen arcokat láttam a hátsó ülésen.: :D :lol: :D :P Ez meg én voltam.: :lol: Az astrával meg soha nem próbálkozok versenyezni, de egyszer amikor mentem az asszony elé, álltam a piros lámpánál, és elkezdett fulladozni. Kicsit megpörgettem, egyből jött a brummogás válaszul a belső sávban. Odanéztem, két csávó egy Imprezában.: ;) :D Én meg szerényen csúsztam lefelé: :D . ;) Hogy mélyebbre tudd nyomni a gázt a rajtnál? :lol: ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Én csak egyszer siettem a 2.8-as TDI platós Boxerrel, de nem ment 150-nél többet pályán a betonkeverő, meg a talicskák nagyon megfogták. :lol: De az feltünt, hogy elcsendesedett hátul a csevej, hátrafordultam, mi lehet a baj, ilyen arcokat láttam a hátsó ülésen.: ;) :lol: :D :lol: Ez meg én voltam.: :lol: Az astrával meg soha nem próbálkozok versenyezni, de egyszer amikor mentem az asszony elé, álltam a piros lámpánál, és elkezdett fulladozni. Kicsit megpörgettem, egyből jött a brummogás válaszul a belső sávban. Odanéztem, két csávó egy Imprezában.: ;) ;) Én meg szerényen csúsztam lefelé: :P . ;) :D áú...kellemetlen hogy pont imprezza állt ott... :S én egyszer Suzuki swiftel jártam így...haverral voltunk a belvárosba és a piros lámpánál megpörgettem( akkor ült elsőnek astrában ) megmutattam neki milyen is...És a suzuki válaszol vissza sihegett nekem... :D :D én meg megint megpörgettem.... aztán a suzukis kölyök az füstölgő gumikkal indult, én meg szépen normális tempóval ;) há nehogymá kopjon a gumim és halálra pörgessem egy ótvar szuka miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 :D áú...kellemetlen hogy pont imprezza állt ott... :S én egyszer Suzuki swiftel jártam így...haverral voltunk a belvárosba és a piros lámpánál megpörgettem( akkor ült elsőnek astrában ) megmutattam neki milyen is...És a suzuki válaszol vissza sihegett nekem... :lol: :lol: én meg megint megpörgettem.... aztán a suzukis kölyök az füstölgő gumikkal indult, én meg szépen normális tempóval :D há nehogymá kopjon a gumim és halálra pörgessem egy ótvar szuka miatt :D Nekem is van ilyen történetem. Itt a városba a szutyokisok nagyon nyeregben érzik magukat. Egyszer a körúton jöttem hazafelé, megelőztem a új szutyoki svittyet. A lámpánál beáll a mellettem lévő sávba. Néz át, hogy nyomjunk egy versenyt. Gondoltam magamban, jó, hát legyen. Én azért előztem meg, mert siettem, de ugye ő ezt nem tudta, így azt hitte, gyorsulni akarok. Elkezdi bőgetni a motort, épphogy zöldre vált, megindul mint a barom, erre én kitettem az irányjelzőt balra és nyugodtan bekanyarodtam. :lol: Majd szétszakadtam a nevetéstől, mert láttam az arcát, ahogy megfordult és nézett mi van. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hogy mélyebbre tudd nyomni a gázt a rajtnál? :lol: :P :D :lol: Hááát...izééé...szándékosan lefulasztottam, gondoltam az kevésbé égés, mintha 60 lóvel elkezdeném kergetni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Én csak egyszer siettem a 2.8-as TDI platós Boxerrel, de nem ment 150-nél többet pályán a betonkeverő, meg a talicskák nagyon megfogták. :lol: De az feltünt, hogy elcsendesedett hátul a csevej, hátrafordultam, mi lehet a baj, ilyen arcokat láttam a hátsó ülésen.: ;) :lol: :D :P Ez meg én voltam.: :lol: Az astrával meg soha nem próbálkozok versenyezni, de egyszer amikor mentem az asszony elé, álltam a piros lámpánál, és elkezdett fulladozni. Kicsit megpörgettem, egyből jött a brummogás válaszul a belső sávban. Odanéztem, két csávó egy Imprezában.: :D :P Én meg szerényen csúsztam lefelé: :D . ;) az ciki :D :D ;) Hogy mélyebbre tudd nyomni a gázt a rajtnál? :lol: :P ;) :D nem, hogy át tudja nyomni a motortérbe, vagy a túlvilágra ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Hááát...izééé...szándékosan lefulasztottam, gondoltam az kevésbé égés, mintha 60 lóvel elkezdeném kergetni. :lol: :lol: Tessék küzdeni. Nyuszi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Tessék küzdeni. Nyuszi :P :D Már láttam olyat, hogy honda CBR 1000 Vs. Simson. Mondanom sem kell, hogy a simó kapott vagy 100m előnyt. :lol: A simó már majdnem koppon ment, mikor a CBR elindult. Mondanom sem kell, hogy a CBR-el a haver csak a második sebességfokozatig jutott, mert utána már felesleges volt húzni neki. A simót állva hagyta. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Már láttam olyat, hogy honda CBR 1000 Vs. Simson. Mondanom sem kell, hogy a simó kapott vagy 100m előnyt. :lol: A simó már majdnem koppon ment, mikor a CBR elindult. Mondanom sem kell, hogy a CBR-el a haver csak a második sebességfokozatig jutott, mert utána már felesleges volt húzni neki. A simót állva hagyta. :lol: :lol: :lol: de ebből is látszik hogy a simo 100 méteren verhetetlen :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts