Dáwid Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 A 89 éves Erzsike néni? :lol: Ha mostantól így szólítod akkor igen :lol: :lol: (élőben is. És elfutni nem ér :lol: :D :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Hát...ha a vaterán nem találsz, akkor no ötlet! Habár ezzel a leírással fel is dobhatsz egy hirdetést a duen.hu-ra, meg más hasonló oldalakra! hát ezzel az a gáz, hogy most nem leszek netközelben, azt úgy nemigazán jó... vaterán a eg drágábban találtam az experess.hu-n vannak jók dáwid oldalán isvan kettő, ami még beelfér szűken a költségvetésben, de pl az 1.8 ott sincs meg, meg azt neki kellene megsasolni, mégis milyen állapoban van, megbízom benne :lol: azt vhogy eljuttatja hozzám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Itt spec nem rád gondoltam. Nálad is idősebb :P :D Bocsi :lol: és mégis ki az??, :lol: most nem fogok tudni aludni :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Bocsi :lol: és mégis ki az??, :lol: most nem fogok tudni aludni :P :D :D http://www.youtube.com/watch?v=t58SE-CBTj4-re gondoltam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=t58SE-CBTj4-re gondoltam :lol: :lol: azért ennyire nem ütöm a vasat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Valaki segítene nekem léccike!!! :lol: hogy tudok a profilomnál a galériába képeket feltölteniii??? :lol: szeretnék, de nem tom hogy kell, és nem is tudok rájönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 azért ennyire nem ütöm a vasat :lol: :D És ha lenne turbód? :D ;) :D Valaki segítene nekem léccike!!! :lol: hogy tudok a profilomnál a galériába képeket feltölteniii??? :lol: szeretnék, de nem tom hogy kell, és nem is tudok rájönni :lol: Asszem az csak tagoknak van. B.sszemeg, még mindig nem fizettem be... Pedig hányszor nekikészültem :P :D Valahogy mindig van mit fizetni helyette... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 (edited) És ha lenne turbód? :D ;) :D Milyen turbóra gondolsz?? van az enyémben, csak nem valami erőteljes a DTL :lol: Asszem az csak tagoknak van. B.sszemeg, még mindig nem fizettem be... Pedig hányszor nekikészültem :lol: :P Valahogy mindig van mit fizetni helyette... :lol: nah fene, ezt nem is tudtam :lol: :D mennyi a tagsági 3500? és ha most befizetem csak év végéig szól, vagy egy teljes évig innentől számítva?? :D Tud valaki olyan veboldalt, ahol regisztrálhatok, és lenne nekem is egy oldalam (ingyen persze) ahova tehetnék fel képeket, leírásokat, meg ilyesmiket?? :D Módosítva Szeptember6, 2009 : astrásgyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Milyen turbóra gondolsz?? van az enyémben, csak nem valami erőteljes a DTL :lol: nah fene, ezt nem is tudtam :lol: :P mennyi a tagsági 3500? és ha most befizetem csak év végéig szól, vagy egy teljes évig innentől számítva?? :lol: Tud valaki olyan veboldalt, ahol regisztrálhatok, és lenne nekem is egy oldalam (ingyen persze) ahova tehetnék fel képeket, leírásokat, meg ilyesmiket?? :lol: Galéria csak klubtagoknak elérhető. Van 3500, 5000 és 10000Ft-os tagsági is. Attól a naptól fogva, ahogy a befizetés megérkezett onnan érvényes egy évig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Milyen turbóra gondolsz?? van az enyémben, csak nem valami erőteljes a DTL :lol: nah fene, ezt nem is tudtam :lol: :D mennyi a tagsági 3500? és ha most befizetem csak év végéig szól, vagy egy teljes évig innentől számítva?? :lol: Tud valaki olyan veboldalt, ahol regisztrálhatok, és lenne nekem is egy oldalam (ingyen persze) ahova tehetnék fel képeket, leírásokat, meg ilyesmiket?? :P Jah, télleg :D nem tűnt fel :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Galéria csak klubtagoknak elérhető. Van 3500, 5000 és 10000Ft-os tagsági is. Attól a naptól fogva, ahogy a befizetés megérkezett onnan érvényes egy évig. És mi a különbség ezek közt? ahogy nő az ár, úgy több a jogosultság? ( kis naívan így gondolom :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 És mi a különbség ezek közt? ahogy nő az ár, úgy több a jogosultság? ( kis naívan így gondolom :lol: ) Jogosultság nem, csak a cserébe kapott dolgok. Fent megtalálod hogy mit kapsz cserébe, nem fogom leírni. :lol: A 10000-s egyébként támogatói, lehet már nem is létezik... én ötezrest fizettem és a rendszámkeretek már a verdán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Jogosultság nem, csak a cserébe kapott dolgok. Fent megtalálod hogy mit kapsz cserébe, nem fogom leírni. :lol: A 10000-s egyébként támogatói, lehet már nem is létezik... én ötezrest fizettem és a rendszámkeretek már a verdán... :lol: Köszike a segítséget, megvilágosodtam!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 www.5mp.eu én itt csinálgatom az olalaimat. de képfeltöltögetésre nemigazán jó arra jobb az extra.hu, vagy a tvn.hu az 5mp-n viszonylag kis méretűek lesznek a képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 B.sszemeg, még mindig nem fizettem be... Pedig hányszor nekikészültem :lol: :lol: Én valószínüleg jövőhónapban, vagy azután lepem meg magam egy 5000e Ft.os tagsági kártyával! :P De ehez az is kell, hogy Gizi leműszakizzon! :lol: Bakker! Már csak 25 napig van műszakim! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Én valószínüleg jövőhónapban, vagy azután lepem meg magam egy 5000e Ft.os tagsági kártyával! :D De ehez az is kell, hogy Gizi leműszakizzon! :P Bakker! Már csak 25 napig van műszakim! :lol: Ha nem menne át, nekem befizetetheted :D :D (cserébe teszek ki egy "sponsored By Lalee" matricát a hátuljára) nah? :D ;) :lol: Amúgy én is ezzel a "majd a jövőhónapban" szöveggel tolom fél éve :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Ha nem menne át, nekem befizetetheted :D ;) (cserébe teszek ki egy "sponsored By Lalee" matricát a hátuljára) nah? :D :D :lol: Amúgy én is ezzel a "majd a jövőhónapban" szöveggel tolom fél éve :lol: :lol: :lol: :P :D Én majd Gizit meglepem vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 www.5mp.eu én itt csinálgatom az olalaimat. de képfeltöltögetésre nemigazán jó arra jobb az extra.hu, vagy a tvn.hu az 5mp-n viszonylag kis méretűek lesznek a képek. köszike, holnap megnézegetem majd őket! :D Ha nem menne át, nekem befizetetheted :D :D (cserébe teszek ki egy "sponsored By Lalee" matricát a hátuljára) nah? :D ;) :lol: Amúgy én is ezzel a "majd a jövőhónapban" szöveggel tolom fél éve :lol: :lol: Ha ti beléptek, akkor én is :D csak nehogy megelőzzelek valamelyik jövőhónapban ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ha ti beléptek, akkor én is :D csak nehogy megelőzzelek valamelyik jövőhónapban :D :lol: :lol: Ettől nem félünk! :lol: :lol: Amíg nincs klubkártyánk, addig lúzerkodunk itt a fórumon... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Ettől nem félünk! :lol: :lol: Amíg nincs klubkártyánk, addig lúzerkodunk itt a fórumon... :lol: :lol: :P Miért utána nem? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Miért utána nem? :P :lol: :lol: :lol: De csak akkor már nyilvántartott lúzer vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 De csak akkor már nyilvántartott lúzer vagy :lol: De jobb érzés támogató-lúzerként lúzerkedni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 köszike, holnap megnézegetem majd őket! :lol: ... Ott van még a tar.hu, a google-nak is van, asszem a picasa web, vagy vmi hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Miért utána nem? :P :lol: :lol: :lol: Dehogynem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Két rendőr vizibicikli-kölcsönzöt nyit. Az egyik rendőr bemondja a hangosbemondóba: - 9-es, jöjjön ki, lejárt az ideje! Mire a másik rendőr odaszól az elsőnek: Te, nekünk, csak 8 vizibiciklink van. - 6-os, 6-os, csak nincs valami baj? :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts